10 naravnih home remedies za debelejše obrvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 naravnih home remedies za debelejše obrvi

10 naravnih home remedies za debelejše obrvi

Polna, lepo oblikovan obrvi okvir oči lepo in prinašajo več opredelitev na obrazu, ampak kaj lahko storite, če so vaše obrvi redke in tanke? Lahko uporabite svinčnik, seveda, če pa želite bolj naraven videz, potem preberite ta deset domača pravna sredstva, ki bodo pomagali, da bi vam debelejše obrvi:

Matica olje 1. Macadamia

Dobri stari makadamije olje je domače sredstvo za debelejše obrvi, ki ga mnoge ženske priporoča. Pomaga vlaženje tako dlake vaših obrvi in ​​je podlaga kožo, in je rekel, da je popolna naprava za obrvi.

2. Čebula sok

Še en nasvet o tem, kako priti debelejše obrvi naravno je, da uporabite čebulo sok. Sveže čebula sok bo zbudil vaše obrvi. Žveplo, ki vsebuje čebula pomaga povečati dotok krvi v področja, ki spodbuja rast novih las.

load...

3. Mandljevo mleko

Brisanjem v nekaj svežega mandljevega mleka na vaše obrvi bo tudi pomagalo. Vitamini in hranila v mleku bodo neguje lase obrvi in ​​povečanje rasti. Naj uporablja vsak dan, za nekaj tednov, zato bi morali začeti videti razliko.

4. Daj jim odmor od skubljenje

Če ste eden izmed tistih izbirčen pluckers, ki so za vedno ugotavljajo, čuden raztresenih lase, ki potrebuje opravljati, nato pa svoje pinceto stran za teden ali dva. Kaj ste verjetno delaš je počasi, a zanesljivo, zmanjšanje velikosti vaše obrvi, pri iskanju popolnega čelo.

5. Aloe vera

Naslednji dober nasvet o tem, kako priti debelejše obrvi naravno je, da uporabite sveže aloe vera sok. Z redno uporabo, bo sok aloe vera neguje dlake vaših obrvi globoko v foliklov, in bo pomagalo pomirjajo in vlažijo kožo pod in okoli vaše obrvi preveč.

load...

6. Masaža in piling

Nežen piling za obrvi bo odstranil odmrle kožne celice ter spodbujajo boljšo prekrvavitev preveč. To bo spodbudilo nova in debelejše lase, da raste, vendar bodite nežni, ali pa bo škoda las v vaših obrvi in ​​še več lahko pade ven.

7. Ricinusovo olje

Ricinusovo olje je še ena domača sredstvo, kako priti debelejše obrvi naravno, da veliko ljudi prisega. Vsako noč nežno vtrite nekaj ricinusovo olje v vaših obrvi pred spanjem in ga pustite čez noč. Sperite zjutraj in bi morali videti izboljšanje po približno štirih tednih.

8. Pravilno jesti!

Vsi vemo, da ima zdrava prehrana lahko številne pozitivne učinke na naše telo, vendar ste vedeli, da lahko pomaga obrvi preveč? To je običajna svetovanje dame: veliko svežega sadja in zelenjave, ker vaše obrvi je treba te minerale in vitamine preveč!

9. Kokosovo olje

Kaj je dobro za vaše lase je dobro za vaše obrvi in ​​kokosovo olje ni nobena izjema od tega pravila. Za krepitev las vaših obrvi in ​​spodbuja novo rast, uporabljajo kokosovo olje vsak večer in pustite delovati do jutra.

10. Brush vaše obrvi

Umivate obrvi vsak dan bo naredil več kot le poskrbeti, da so čisto in urejeno. Spodbujal bo tudi pretok krvi v foliklov in pomaga spodbujati rast debelejše obrvi.

Ali veste, nekaj drugih nasvetov o tem, kako priti debelejše obrvi naravno?

load...