10 nasvetov, kako se znebiti celulita na stegnih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov, kako se znebiti celulita na stegnih

10 nasvetov, kako se znebiti celulita na stegnih

Razvoj celulita na stegnih ni nenavadno, približno 80 - 90% žensk storiti razvoj celulita. Torej, če ste opazili te povedati, tale jamice in valove, ki se začnejo pojavljati na kožo, ste daleč od miru. Celulit je posledica maščobnih oblog kopičijo tik pod kožo, ki je lahko posledica vaše prehrane in prekomerna telesna teža, vendar je prav tako verjetno, da je bila povzročena, ker ste genetsko nagnjeni k njej. Dobra novica je, čeprav je, da lahko sprejmejo ukrepe za zmanjšanje ali celo odpravo celulita na stegen in jih ne potrebujete operacijo ali drage losjone, da to storite. Tukaj je deset nasvetov, kako se znebiti celulita na stegnih.

1. Vstavite lahko največ sadja in zelenjave

Prvi korak, da se znebite celulita je, da dober pogled na svojo prehrano in narediti spremembe, ki bodo zagotovili, da vaš celulit ne more biti še slabše. Izrežite predelane hrane in hitre hrane in jo nadomestiti z zdravo prehrano, ki vključuje veliko sadja in zelenjave. Manj maščob in več hranilnih snovi in ​​antioksidantov bo pomagalo učvrstitev kože in zmanjšanje maščobnih blazinic, ki ležijo pod njo.

2. Suho ščetkanje kože

Še en dober namig o tem, kako se znebiti celulita na stegnih je poskusiti suho ščetkanje. Celulit je še slabše zaradi toksinov v telesu, ki se kopičijo v maščobnih oblog pod kožo. Če si umila kožo vsak dan z naravnimi ščetinami, bo spodbujala zdravo dotok krvi v kožo in pomagajo preplašiti se jasno strupov. Lahko uporabite to tehniko po celem telesu. Začnite z umivanjem nog in potem dela svojo pot navzgor, vedno ščetkanjem v smeri srca.

load...

3. Zmanjšajte soli

Eden od pomembnih nasvetov o tem, kako se znebiti celulita na stegnih je zmanjšati na sol. Rafinirana sol je zelo dehidracijo in da bo samo vaš celulit slabše. Prav tako je zelo slabo za vaše srce in krvni tlak, zato zmanjšati na to, koliko soli dodate na svojo hrano. Prav tako bi bilo dobro, da preneha z uporabo rafinirano sol in namesto tega uporabljajo naravno morsko sol. To je polna mineralov in ne bo imel toliko strupenega vpliva na vaše telo.

4. Kava grmišča

Kot tudi reševanju maščobne obloge, ki ustvarjajo celulita, boste morali poostriti kožo in krepitev tkiva v njem. Masažo kože z aparatom za drgnjenje bo spodbudila pretok krvi v kožo in zategnite kožo preveč. Da bi za anticelulitno piling, mix ¼ skodelice kavne usedline s 3 žlicami sladkorja in 2 žlici kokosovega olja. Masaža prizadeto območje s pilingom za dve do tri minute, dvakrat na teden.

5. Pijte zeleni čaj

Še eden od veliko nasvetov o tem, kako se znebiti celulita na stegnih je pitje bolj zelenega čaja in manj kave. Kava vas dehidrira, ki bo celulit slabše, medtem ko zeleni čaj vsebuje manj kofeina, tako da ne bo imel enak učinek. Zeleni čaj tudi pospešuje metabolizem, tako da boste spali maščobe hitreje in manj maščob se nabira na stegen in drugje na telesu.

load...

6. Vaja več

Čeprav je vaja samo po sebi ne bo takoj zmanjšati celulit, kaj počne, je, da postane kri gibljejo okoli vašega telesa, ki bodo pripomogli k več toksinov izperite iz telesa. Prav tako bo tona in učvrstiti svoje mišice, s katerimi bo celulit manj opazen in se bo odvečne maščobe. Če lahko izgubiš nekaj maščobe iz telesa in povečati mišično maso, boste kmalu videli celulit zmanjša.

7. Detox kopeli

Ni vsakdo strinja, da detox kopeli, vendar ga tam dovolj ljudi, ki to pravijo, da je to dober način, da se znebite celulita, da bi bilo vredno kar daje poskusiti. V vsakem primeru je to odličen način, da se sprostite in se bo koristila kožo na splošno. Da bi svoj detox kopeli, mix ¼ skodelice sode bikarbone, Epsom soli in morske soli z 1 - 3 skodelice jabolčnega kisa in ga dodajte v kopel vode. To je dejal, da se lahko za pomoč pri odstranitvi toksinov iz telesa in zmanjša maščobne obloge pod kožo.

8. Uporaba samo naravne vlažilne

Naslednji namig o tem, kako se znebiti celulita na stegnih je, da uporabite samo naravne vlažilne. Uporaba kemičnih obremenjeno vlažilne in drugi kozmetični izdelki, ki lahko dodate več toksinov nazaj v svoje telo, ki se lahko zaradi česar celulit slabše. Poskusite uporabljajo samo naravne vlažilne izdelke, zlasti na področjih, ki jih imate celulit. Obstaja veliko na izbiro, vendar kokosovo olje je eden od najpreprostejših in najučinkovitejših naravnih vlažilcev, ki bi jih uporabljate.

9. Zamenjajte slabe maščobe za dobrih

Obstajajo tudi dokazi, ki kažejo, da je prehrana za napačne vrste maščob, ki lahko privedejo do celulita in da jedo več omega - 3 maščobnih kislin zmanjša videz celulita v daljšem časovnem obdobju. V vsakem primeru, omega - 3 maščobne kisline so koristne za številne funkcije v telesu, jedo bolj mastne ribe in stvari, kot so oreščki, ki vsebujejo omega - 3 maščobnih kislin, bi bilo dobro za vaše zdravje vseeno.

10. Izpiranje in hidrat z vodo

Če ste dehidrirani, potem bo vaša koža postane napeta in da se bo celulit bolj izrazita. Pijte veliko vode in bo vašo kožo voljno. To bo tudi pomagalo več toksinov, ki so verjeli, da je eden od vzrokov celulita izperite.

Kako se znebiti celulita na stegnih? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...