10 nasvetov o tem, kako barvati lase doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako barvati lase doma

10 nasvetov o tem, kako barvati lase doma

Skoraj 40% žensk barvo svoje lase doma in, zakaj ne, če je to veliko ceneje, kot bo v salonu, in je veliko bolj priročno preveč. Ampak, lahko domov las barvanje kaj narobe, ali pa samo ne pridejo do vaša pričakovanja. Torej, če ste doživeli doma barvanje las, ali če ste newbie za dom barvanje las in skrbi obrnete lase na svetlo odtenek oranžne barve, nato pa preberite deset mora vedeti nasvetov o tem, kako za barvanje las v domov:

1. Preberite navodila!

Ne domnevamo, da veste najbolje, vedno pozorno preberite navodila in jim sledite na pismo. Različni proizvajalci imajo različne navodila za prijavo in ta navodila so tam z razlogom.

2. Ne barvanje sveže oprano las

Še en dober namig o tem, kako za barvanje las doma je, da bi se izognili barvanje sveže umitih laseh. Barvanje las najbolje deluje na lase, da je bila oprana nekaj dni nazaj. Če si umijte, lase tik pred barvo, potem lahko barvilo povzroči draženje lasišča, saj ne bo nič od svojih naravnih olj je, da ga zaščiti.

load...

3. Vedno narediti test sklopa

Naslednja koristen nasvet o tem, kako za barvanje las doma je vedno preizkusite barvilo na nekaj pramenov las, preden jo uporabljajo za počitek. Lahko test, da je odtenek pravi za vas, z uporabo barve na majhen del vaših las, tik za ušesom, kjer ne bo pokazal, če gre kaj narobe. Ne pozabite, da preverite rezultat v naravni svetlobi, kot tudi umetno preveč.

4 vlaženje pred vas barve

Barva las vedno je bolje, da se zdravi, hidrirano las. Torej, kot No ne pranje tik preden pride, pravilo, tudi vi želite, da vaše lase dobro pogojen, če nameravate barvanje. To je še posebej pomembno, če imate naravno suhe lase.

5. Naj bo vaša koža zaščitena

Barva las lahko dražijo kožo in jo spremeniti v svetlo odtenek barve barve, tako da še en namig o tem, kako za barvanje las doma je vedno zaščititi kožo. Nosite rokavice na roki, ki se običajno dobavlja z barvilom in zaščiti površino kože, okoli lasišča, z nekaj karitejevega masla ali vazelin.

load...

6. Razmislite o kakovosti in količini

Barva las je ena od tistih stvari, bolj boste plačali, bolje je običajno. Ne škrt na ceno, z barvanje las in, ne pozabite, da kupite dovolj barvilo preveč. Če so vaši lasje zelo debel ali več od dolžine ramen, potem boste verjetno morali dve pakete barvo las izdelka.

7. Bodite previdni dotika up korenine

Ko se dotika vse sive korenine, ki so se kalijo, ne pozabite na barvo samo novo rast in se ne prekrivajo z že barvane lase. Če boste to storili, lahko ustvarite temen pas barve, po laseh.

8. Morate barvate lase, če ste noseči?

Nasvet glede tega vprašanja lahko precej zmedeno z nekaterimi viri pravijo odločen "ne" umira las med nosečnostjo, medtem ko drugi, pravijo nasprotno. Najboljši nasvet, če želite, da barvanje las, ko je pričakoval, je, da bi se izognili barvila, ki vsebujejo amonijak, ne barvanje vaših ključavnic prepogosto in še bolje, pojdi za vrhunce. Nevarnost se zdi, da je, če veliko barvila dobi na vašem lasišču in se absorbira skozi kožo.

9. Bodite pozorni na vaše barvanih las

Tu je še en namig o tem, kako za barvanje las doma: da je najbolje, da ne opere na novo obarvane najmanj štiriindvajset ur ali nekaj barve lahko oprala. Po tem, izberite šampon in naprave, ki so označeni barva prijazen.

10. Kaj je najbolje prepustiti strokovnjakom?

Kdo je reči, kdo je in kdo ni strokovnjak? Ampak, če ste novi na barvanje las, potem je verjetno najbolje pustiti res drastične spremembe v barvi las v salonu, in poudarja, je lahko zelo težavno, da bi dobili pravico preveč.

Kako za barvanje las doma? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...