10 nasvetov o tem, kako dolgo izgledati mlajši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako dolgo izgledati mlajši

10 nasvetov o tem, kako dolgo izgledati mlajši

1) Stabilna masa

Pomembne spremembe teže lahko povzroči raztezanje (kože na obrazu, kot tudi kožo vašega celotnega telesa) kože, zaradi česar je manj elastična in manj mladosten videz. Zato poskrbite, da se držijo svojega običajnega, zdravo in udobno teže; izognili pomembne spremembe teže. Eden izmed mojih najljubših igralk - Christie Brinkley - ki izgleda neverjetno mladostno in lepo kljub svoji starosti, je pojasnil, da je ostal v dobri telesni formi in vodenja, približno ista teža ves čas je eden izmed njenih skrivnosti mladosti.

2) Zaščita pred soncem: vsak dan nositi zaščito pred soncem

Izpostavljenosti soncu, je eden od najbolj pomembnih in pomembnih vzrokov za staranje kože, zato, da bi to točko nositi zaščito pred soncem dnevno. Tudi ko je oblačno zunaj, sončni žarki so še vedno dotika vaše kože, kar vodi do staranja kože nadure. Bodite pozorni na to in zaščititi kožo!

load...

3) Dovolj spanja

To je zelo pomembno, da bi dobili dovolj počitka vsak večer. Medtem ko spite, vaše sama koža popravila, tako da zjutraj lahko videz in občutek osveži in bolj mladosten; zato ne zanemarjajo svoje nočno odmerek lepotni spanec!

4) Škodljivi učinki kajenja

Cigaret, čeprav je videti majhna, je eden največjih sovražnikov vaše mladosti! Izogibajte cigarete z vsemi sredstvi; in ne samo govoriti o izogibanju kaditi, tudi mislim, da bi morali izogniti pasivni kadilec, pa tudi; pasivno kajenje je, ko nekdo zraven tebe kadi in si tam stal in diha. Pasivno kajenje je skoraj tako škodljiva za vašo kožo in lepoto, kot prava kajenje. Torej, ko nekdo posvetli cigareto stoji zraven vas - pobegnil!

load...

5) Izogibajte se namrščil in mežikanje

To, na prvi pogled neškodljivih navad, so največji sovražniki vaši mladosti in lepote. Ko namrščil in mežikanje, dobiš tiste male gubice na obrazu in, da so izginili hitro, ko si mlad, ampak kot čas gre naprej, se nagibajo, da se usede in ostanejo na obrazu! Mi tega ne želite, kajne? Torej, če želite, da ostanejo mlajši dlje, ne tvorijo čelo gube in tiste male gube na obrazu z vsemi sredstvi.

6) Zaužijte dovolj esencialnih maščobnih kislin

Prepričajte se, da jeste dovolj rib, avokada in obleko svoje solate z naravnimi olji, da bi dobili dovolj esencialnih maščobnih kislin, ki so izredno pomembni ne le za zdravo delovanje možganov, temveč tudi za ohranjanje elastičnost in mladosten videz kože.

7) Vaja

Vadba je ena od najpomembnejših sestavin za uspešno ohranjanje svoje mlajše iščejo videz dlje. Ali ste se odločili ob plesne tečaje, kopanje ali jogo - vse to bo zelo koristno za svoj videz; izboljšanje cirkulacije, bo vaja pomagala dodali zdrav in mladosten sijaj vaše polti.

8) Ali so stvari, ki bi jih z veseljem

Poskrbite, da preživijo čas počne stvari, ki prinašajo iskrico veselja in sreče v vašem življenju, boste videz in občutek boljši kot rezultat! In tudi, ne pozabite, da pogosto nasmeh, saj srečni ljudje, zagotovo, ponavadi videti mlajša dlje!

9) Izogibajte se pitju alkohola

Alkohol je dehidracijo učinek na telo in spodbuja staranje, po nekaterih raziskavah. Zato vem, pravo mero uživanja alkohola, če ne more v celoti zmanjšati alkohola iz svojega življenja; kozarec rdečega vina dvakrat na teden je dovolj!

10) Naučite se vaditi sprostitev in posredovanje

Globoko dihanje, sprostitev in meditacija lahko pomaga spustiš stresa in skrbi, ki niso res dobri prijatelji naše mladosti, zdravo kožo in lepoto. Vzeli čas za sprostitev vašega telesa in obrazne mišice lahko dodate vedrino in tišino, ki jo pogosto, pomanjkanje zaradi razgibanim življenjskim slogom. Vzemite si čas in dan, da se sprostite, se osredotoči na svoje dihanje, sprostitev stresa in skrbi in si oglejte linije napetosti izginejo iz vašega obraza! Prednosti meditacijo in sprostitev nešteto!

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako videti mlajša dlje, vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...