10 nasvetov o tem, kako izgledati bolje in tanjše v slikah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako izgledati bolje in tanjše v slikah

10 nasvetov o tem, kako izgledati bolje in tanjše v slikah

Vsakdo ima Neprijatan fotografijo sebe nekje v svojem foto album in celo najtanjši in najlepše ženske lahko ogledate manj, kot nalašč na fotografiji. Znane osebnosti vseh oblik in velikosti se zdi, da izgleda dobro, čeprav, in da je zato, ker vedo, kako se predstavljajo. Pravijo, da kamera ne leži, ampak to je laž, samo po sebi, ker če boste sledili tem nekaj nasvetov, lahko tudi vi videti vitkejši na fotografijah. Če nam ne verjamete, potem pa si oglejte nekaj Celeb fotografije in boste lahko na kraju samem kraju samem, nekatere od teh pozah:

1. Obrnite svoje telo v eno stran

Ko veš, fotografija prihaja, obrniti telo eni strani in postavite eno nogo pred drugo z vaš prst obrnjen proti kameri in svojo težo na hrbtu peš. Če pogledamo naravnost v kamero vas bo videti večji in obrača na eni strani bo tanek vaš splošni profil.

2. Ramena nazaj, trebuh v

Še en nasvet o tem, kako videti bolje v slikah je - imajo dobre drže. Ne bi bilo jasno, ali bo tam za vsakogar, da vidim v tej fotografiji za vse večne čase, vendar potegnite nazaj ramena, potiskanje prsih naprej in nežno sesati vaš želodec. Na praksi doma, pred ogledalom, dokler boste dobili visi za to početje ne da videti nenaravno.

load...

3. Ne hitite, da sprednji del skupine strel

Želite biti na posnetku, vendar ne preveč navdušeni, da bo sprednji in srednji vsakogar. Preprosto, se bo pojavil najbližja stvar v kamero, da je največji, tako imeti v mislih, pri izbiri svoje mesto v skupini fotografijo.

4. Iztegni svoje roke

Naš naslednji nasvet o tem, kako bolje in tanjši ogledate v slikah je - imeti iz svoje roke nekoliko stran od telesa, in to bo ustavil odvečno težo v vaši nadlakti z uravnavanjem ven in je videti večje. To je razlog, zakaj boste videli toliko znane osebnosti na fotografijah, ki predstavljajo z rokami na bokih, ampak roke na boke lahko ogledate malo preveč zastavljeno v družinski trenutku, vleče svoje roke proč od vaše strani bo prav tako učinkovit.

5. Izogibajte se fotografirana od spodaj

Če kdo pride dol na kolena, da bi svojo sliko, teči! To je najslabša možna kamero kot za izdelavo pogledaš večja. Najboljši kot kamera je ena vzeta iz nekoliko nad, ki daje učinek podaljševanje vaš trup in vam vitkejši videz, vendar je treba vedeti, je to, da si nos videz več preveč, da najdejo ravnotežje.

load...

6. Cross noge, ko sedite

Vedno boste videti vitkejši stoje, če pa ne more ven iz fotografije so bili sprejeti, medtem ko sedi, ne pozabite, da čez noge, na gležnjih, pred vami. To bo pripomoglo, da bo vaše teleta in stegna videti vitkejši.

7. Wear ena barva obleke in nude barve visoke pete

Še en enostaven nasvet o tem, kako bolje in vitkejši ogledate v slikah je - nositi eno barvo obleke. Če boste nekje, da veste, da se bodo fotografirali, nato pa izberite obleko, ki je enake barve, od glave do pete, ali skoraj od glave do pete. Ena barva obleke in nude barve visoke pete, če je to primerno, bo imelo za posledico podaljševanje svoj profil in zaradi česar boste videti vitkejši in noge daljše.

Nasvet: črne ali temne barve, da boste videti vitkejši, medtem ko bele in svetle barve naredi pogledaš malo večji, kot si v resnici, tako da to v mislih pri izbiri obleko.

8. Lose Podbradek

Naš naslednji nasvet o tem, kako bolje videti na slikah je - znebite podbradka. Raztezajo do vratu in potiskanje vaš obraz nekoliko ven in ga bo znebiti podbradka. Še en dober trik za to je, da se nasmehnem in dal svoj jezik na streho usta ob istem času. To je še ena morda želite vaditi pred ogledalom najprej prepričajte, da ste ne vleče smešne obraze v kamero.

9. Uporaba predmetov v vašo korist

Uporabite predmete, ki ga prevažajo v njihovem največjem korist, to je še en odličen nasvet o tem, kako videti bolje v slikah. Strateško postavi torbico lahko skrijete trebuh izboklino, ali jakno nad koleni, ko sedi, bo pokrival noge.

10. Practice vaše poziranje

Kot z vsem, vaja dela mojstra. Dobili pred ogledalom doma, preizkusite nekaj poze in videli, kako veliko razliko ga lahko dajo. Če ne vadite, ne boste počutili udobno in vam verjetno ne bo videti naravno na fotografiji, bodisi. Vi ne želite, da se tisti, ki se vedno vleče, da je grozno in "oh tako očitno umetno" predstavlja v vsaki družini sliko!

Kako videti bolje v slikah? Ali imate druge nasvete deliti?

load...