10 nasvetov o tem, kako izgledati in čutiti najboljše na vašem poročnem dnevu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako izgledati in čutiti najboljše na vašem poročnem dnevu

10 nasvetov o tem, kako izgledati in čutiti najboljše na vašem poročnem dnevu

Vsak zardela nevesta želi videti kot pravljičnemu princesa na njen poročni dan, ampak z vsemi po okoli in organiziranje, da je za narediti, je lahko enostavno pozabiti, da je to naj bi bil tvoj poseben dan. Če želite videti svoje najboljše, in počutim se odlično na dan, boste morali, da se pripravite za dogodek v naprej in ostati miren, hladen in zbrani na dan. Če je vaš veliki dan kmalu, preberite deset poroko nasvetov, ki vam bodo pomagali videz in občutek svoje najboljše na svoj poseben dan.

1. Ne gredo na crash dieto tik pred vaš poročni dan

Če želite izgubiti nekaj teže pred poroko, potem držijo zdrave prehrane in načrta fitnes, in jo dobro začeti, preden vaš poročni dan. To je res ni dobra ideja, da gredo na dieti crash, le nekaj tednov pred dnevom, saj boste že je tvoja obleka opremljena in pomanjkanje hrane bi lahko ste utrujeni na dan, ali celo, da se vrtoglavico in slabo počutje.

2. Izpopolnite svoj nasmeh

Ti bodo v središču pozornosti na veliki dan in zvezda sto fotografij, tako da še ena od uporabnih nasvetov poroka je v praksi to nasmeh, saj si bodo to z veliko. Morda boste prav tako želeli preveriti svoje zobe, in videli, če lahko delajo z nekaj beljenje. Uporaba beljenje zobne paste za nekaj mesecev pred poroko, če niste dovolj srečni, da imajo bisernate bele zobe naravno.

load...

3. Ne pustite nič do zadnje minute

Prej ko začnete pripravljati za vašo poroko, lažje bo na dan. Samoumevno je, da ste se izbrali obleko v naprej, kaj pa vaše lase? Izberite pričeska, ki bo šel tudi z obleko in ga preizkusite tudi pred poročni dan. Vi ne želite, da bi ugotovili, v zadnjem trenutku, ki ga sovražijo slog, ki ste mislili, da izgledaš.

4. Practice vaše ličila

Še eden od velikih nasvetov poroka je, da svoje poročni dan ličila vnaprej. Vaja dela mojstra in si zagotovo ne želite, da se eksperimentirati zjutraj vaše poroke. Naredite kontrolni seznam vseh orodij in kozmetike, ki jih boste potrebovali, tako da vam ne zdi, da nekaj manjka v zadnjem trenutku.

5. Poskrbite za vašo kožo v tednih pred poroko

Bodite zelo previdni, da boste poskrbeli za vašo kožo v tednih tečejo do poroke in, če razmišljate o pridobivanje nekaj posebnega opravila, kot kemičnem pilingu, pa se posvetujte s strokovnjakom pred poroko. Ti pa res ne želim svetlo rdeč obraz na dan svoje poroke, prav tako pa ne želite, da se največji mozolj je svet kdaj videl, da sledite vašo čiščenje in nego kože režim, in ne storiti ničesar preveč drastično na kožo tudi blizu dejanski dan poroke.

load...

6. Poiščite strokovno manikuro

Vsakdo se bo treba videti v tem prstan na prst, zato je dobra ideja, da se strokovno manikura naredil, tako da so vaši nohti kot nalašč na dan. To se ne sme narediti preveč vnaprej, čeprav, ali čip ali zdrobljen žebelj bi ga uničil, preden je poroka niti začela.

7. Get zgodnji večer, večer pred

Naš seznam poročnih nasvetov ne bi bil popoln brez omembe tale: se prepričajte, da bi dobili na posteljo lepo in zgodnje noči pred poroko, in ne pijte alkohola. Boste želeli videti svetlo in sijoča ​​za poročne fotografije, zato spanec noč bo bistvenega pomena. Izogibajte se alkoholu za nekaj dni pred poroko preveč. Alkohol lahko dehidriral, in to lahko vpliva na vaš spanec in vašo polt.

8. Jejte lahek obrok na predvečer poroke

Naslednja eden od koristnih nasvetov poroka je, da ima mirno noč v na večer pred poroko in le jesti lahek obrok. Če imate res velik, obilen obrok, lahko pa se boste bloat in se boste počutili neprijetno na dan. Ali nekaj pojest, čeprav pa živčen in razburjen se počutite. Glasen, bobnenje trebuh na veliki dan, bi bilo prav tako neprijetno, kot napihnjeno eno!

9. Naj drugi ljudje rešila vse težave na dan

Če je teta Doris noče sedim poleg teta Marge na recepciji, ali Dedek ima enega preveč kozarca šampanjca, naj nekdo drug rešila problem! To je vaš poseben dan, zato ne dobijo vključeni v katero koli malo kolcanje, ki se bo verjetno se pojavljajo.

10. Uživajte v trenutku

In končno, ena od najpomembnejših nasvetov poroka je, da uživajo to poseben dan, kot toliko, kot lahko. Načrtovanje, priprava in vaditi vse vnaprej je način, da se zagotovi, da boste videti super na dan in popolnoma počutijo na enostavnost. Ko prideš na ta poseben dan, čeprav se poskusite sprostiti in uživati ​​v trenutku. Če imate potepuškega lase, tvoj make-up ni povsem videti tako, kot si mislil, da bo, ali pa tudi če dezintegratorjev svoje linije med slovesnostjo; pozabi; nihče ne bo opazil, vseeno.

Ali imate druge poročne nasvete deliti?

load...