10 nasvetov o tem, kako izgledati lepo in sveže, ko ste kratki za spanjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako izgledati lepo in sveže, ko ste kratki za spanjem

10 nasvetov o tem, kako izgledati lepo in sveže, ko ste kratki za spanjem

Ali je bilo pozno zvečer stranka, ali pa samo neprespane noči, lahko pomanjkanje spanja pustil občutek in je videti daleč od popolnosti. Nihče ne želi iti ven videti kot Živi mrtveci, vendar ne moremo vedno zagotoviti, da bomo dobili dober spanec je. Ob nekaj trikov svoj rokav, ki vam bo pomagal videti bolj budni, kot menite, da bo vedno uporabna, tako da tukaj, potem je deset nasvetov o tem, kako izgledaš neverjetno in sveže, ko ste kratko o spanju.

1. Oprhajte

Tuširanju je očiten način, da se zbudiš, vendar vas bo morda le skušnjavi, da ga preskočite, če se počutite zelo utrujeni, in ga ne bi smeli. Deset minut pod toplo prho boste dobili kri kroži po telesu in pomoč se zbudiš, zato ne preskočite tuš, čeprav boste morda počutili, kot da bi raje imeli dodatnih deset minut v postelji.

2. Piti vode

Vaša naravna reakcija na spanje slabe noč je verjetno dosegla za kavo, namesto kozarca vode. Morda pa potrebujete odmerek kofeina, da se pripelje nazaj v svet živih, vendar ne zanemarjajo piti nekaj kozarcev vode, kot tudi. Voda pomaga odstraniti toksine iz vašega telesa in da bo tudi pomagala pospraviti in Punačak vaše kože in da boste videti bolj budni in spočiti.

load...

3. Premaknite

Hitro, mini-vaja, bodo dobili kri spet teče preveč. Če ne morete najti energijo za to, potem bo nekaj raztezanje vaje narediti trik. Največji znaki neprespane noči, so izbočene oči in svetlo polt. Malo vaje, bo pomagalo, da barvo nazaj na licih in odteče nekaj tekočine izpod tvojih očeh.

4. Privoščite utrujene, rdeče oči

Rdeče oči so pogost znak pomanjkanja spanja, vendar jih je mogoče prikrito in zlahka zdraviti. Uporabi hladen obkladek čez oči za deset minut, in to vam bo pomagal, da zmanjša velikost krvnih žil v oči in zmanjša rdečico. Lahko uporabite tudi over-the-counter kapljice za oči, ki se očisti oči v nobenem trenutku ne na vseh.

5. Pospraviti podočnjaki

Ko niste imeli dovolj spanja, podočnjaki pojavljajo pod vašimi očmi, saj je koža bleda in vaše oči bodo nekoliko zaprt, ki poudarja sence. Najlažji način, da se zmanjša videz temne kolobarje pod očmi, je, da imajo hladno žlico nad vašimi očmi za nekaj minut ali nekaj rezin hladnega kumare.

load...

6. Uporaba obarvano kremo

Uporabi tonirana zaščito pred soncem in da bo dal nekaj barve nazaj v kožo, kot tudi vas ščiti pred soncem. Moral bi uporabljali za zaščito pred soncem v vsakem primeru, zato uporabite obarvano eno, če ste utrujeni in boste videti bolj, kot si pravkar dobil off letalo, ki je prišel nazaj iz Karibov počitnic, od kot si preživel zadnjo osem ur premetavala in obračanja v vaša postelja.

7. Uporaba vlažilno

Jutro po neprespani noči ni zjutraj preskočijo vlažilec, še posebej, če ste sinoči pil malo preveč alkohola. Ne podcenjujte koliko bolje vlažilec lahko pogledaš. Vlažilec bo rehidrirajo kožo, prinese nazaj, barvo in Punačak preveč, kar bo vaša koža videti bolj budni in živi.

8. Uporaba korektor

Concealer lahko vaš najboljši prijatelj, ko niste imeli dovolj spanja, in bo prikriti madežev in temne kolobarje in skriti dejstva, da ste imeli neprespane noči. Uporabi korektor v obliki trikotnika pod očmi in če je potrebno, lahko uporabite korektor skriti rdečice okoli ust in nosu, ki jih niso dobili dovolj spanja, kot tudi lahko povzroči.

9. Uporabi blush

Uporaba rožnato obarvano rdečico na jabolko licih bo vaš obraz takojšen dvig in da si videti sveža, zdrava in buden. Ne pozabite pa, da je preostali del kože je, ko ste utrujeni verjetno bolj bleda kot ponavadi, tako da ne gredo nor z rdečilom in se prepričajte, da je mešanica v dobro.

10. Odprite oči

Na jutro, ko ste imeli malo spanja noč pred vašimi očmi se dogaja, da si utrujen in zaprt. Jih odprli z uporabo Vikler trepalnic in maskaro na trepalnice, in boste videti veliko manj utrujeni. Lahko tudi, da vaše oči videti širši buden z uporabo nekaj belega ali kremo za oči svinčnik za notranje kotičke oči.

Kako si lepa in sveža, ko ste kratko o spanju? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...