10 nasvetov o tem, kako izgledati še lepši v 1 minuti ali manj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako izgledati še lepši v 1 minuti ali manj

10 nasvetov o tem, kako izgledati še lepši v 1 minuti ali manj

Morda ste danes zjutraj zapustil svoj dom, ki je videti svetla in sveža, ampak če je bil težak dan, do sredine popoldneva, boste morda počutili kot ste označili in začeli iskati malo utrujen. Če ste v službi, potem nimate veliko izbire, ampak videti dan do konca. To ne pomeni, da ni ničesar, kar lahko naredite za poživitev, kako izgledaš, čeprav. Če se lahko osvežite, kako izgledaš, se boste počutili bolje preveč, tako da se glasi teh deset veliko nasvetov, kako si lahko sami videti še lepše, v samo minuto ali tako.

1. Namestite nekaj svetlo šminko

Šminka je neverjetno stvari in to lahko stori veliko polepšala vaš obraz. Potegom svetlo rdečo šminko, ali sončno roza, lahko spremenite svoj celoten videz. Vaš nasmeh bo videti širša, oči svetlejši in bolj budni in bo velik booster zaupanje preveč.

2. Pijača velik kozarec vode

Del razloga, da se počutite tako utrujeni proti koncu dneva je, da ste verjetno malo dehidriran. To ne samo, da se boste počutili zaspan; se lahko pokaže v svoji koži in v vaših očeh preveč. Pijte veliko kozarec vode in se bo zbudil in osveži kožo preveč. Boste presenečeni, kako hitro lahko kozarec vode izboljšala, kako izgledaš in kako se počutiš.

load...

3. Masiranje kocko ledu na obrazu

Drgnjenje kocko ledu nad obrazu vas bo zbudil in bo zbudil kožo preveč. To je kul in osvežujoč in hladno ledu se zapre pore v koži in zmanjša kakršno koli vnetje, ki bi se lahko pojavile. Če gre za posebno vroč dan, nato pa zaženite kocko ledu gor notranjost svojih rokah, kot tudi, in to bo ohladi kri v žilah in da bo, v zameno, ohladi preostanek svojega telesa in da boste videti veliko manj vroče in Usplahiren.

4. Ali mini vadbo

Minuto je vse, kar bo trajalo, da se vaš krvni črpanje in dobili kisik teče na kožo. Poskusite teče na kraju samem za minuto ali še nekaj skokih fantov. To bo dobil svoj obtok spet bo, ki bo barvo nazaj na licih in se boste počutili in so videti bolj živa.

5. Potegnite ramena nazaj in stati vzravnano

Ko se naveličaš, si zravnajte in nihče ne more videti elegantno in lepo, ko so slouching. Potegnite ramena nazaj in držite glavo gor visoko in stati ali sedeti s hrbtom potekala vzravnano. Ob slabo držo je slabo za hrbtenico, kot tudi svoj videz in ravnanjem sami gor bo tudi izboljšati svoj krvni obtok preveč.

load...

6. Spritz se z Rosewater

Hiter Spritz z Rosewater bo poživite kožo. To bo rehidrirajo kožo in ima protivnetne lastnosti preveč, tako da se bodo zmanjšali vnetje na obrazu. Rosewater je neprecenljiva na voljo, tako da nosite steklenico okrog z vami v torbici in uporabljati jo vsakič, ko menite, da ste utrujeni, ali vaša koža začne počutiti suho in tesno.

7. Jejte banane

Banane so odličen vir energije, tako da jedo banano vas bo kmalu prebudil in se ponovno dogaja. Še bolje, lahko pa uporabite notranjost lupine banan osvežiti kožo, kot tudi. Vtrite notranjost lupine banan na obrazu in bo piling kože in vlaži in Punačak gor. Naj ga mel v približno minuto in nato sperite obraz s hladno vodo.

8. Masaža vratu

Ko se naveličaš, bodo mišice v vratu zategnite in to lahko omeji pretok krvi v obrazu. Masaža tilniku vašega vratu za minuto in to bo sprostiti mišice in omogočajo kri spet tok. To se boste počutili manj utrujeni in poudaril in Uljepšati vaše polti.

9. Inhale neko olje poprove mete

Vtrite nekaj olje poprove mete na dlani, jih skodelico po obrazu in vdihovati hlapov. Olje poprove mete ima čudovito osvežujoč vonj, ki vas bo mirno in zmanjšati vse občutke stresa. Prav tako pomaga, da jasno nosu, tako da bo več kisika že v možgane in kožo.

10. Uporabi pridih luminizer na notranje kotičke oči.

Odpreti vse svoje oči in da si videti bolj budni, vse, kar morate storiti je, zbadanje majhen košček luminizer preko notranjih kotičkih oči. Samo s prstom, da ga uporablja in ga tudi v mešanico in v samo nekaj sekundah, bodo vaše oči videti še veliko svetlejši.

load...