10 nasvetov o tem, kako najti najboljši vonj za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako najti najboljši vonj za vas

10 nasvetov o tem, kako najti najboljši vonj za vas

Christian Dior je nekoč dejal: "Ženski parfumi pove več o njej kot njen rokopis", zato izbiri dišave, ki je pravi za vas je nekaj, kar je vredno vzeti čas konec. Ampak, če ste že kdaj poskusili najti svojo idealno podpis vonj, boste vedeli, kako težko je najti popolno tekmo za vaše osebnosti in vaše razpoloženje. Ena stvar, ki jo morate vedeti o parfuma je, da vaše telo kemija spremembe od sezone do sezone in od enega leta do drugega, pa kaj vam ustreza popolnoma lani poleti, morda ne bo delovala tako dobro za vas to zimo. Če imate težave pri odločanju, na kateri parfum je res ti bo teh deset nasvetov, ki vam pomaga najti najboljšo dišavo za vas.

1. Odločite se, na katerih vonj družine vam je ljubše

Toliko čudovitih dišave tam, da naredi celo ne vedo, kje naj začnem iskati popoln parfum za vas izziv. Najboljši način za začetek brusil dol svoj seznam lahko obvladljiva velikost je odločiti, na katero družino vonjev, ki vam je najbolj všeč. Parfumi so običajno razvrščene po družinah, ali opombe. Glavni med njimi so cvetlični, sadni, lesna in pikantno. Seveda, obstaja veliko različic teh, ampak odločanje o enem od teh širših družin bo lažje, ko ste prišli na izbiro parfumov za testiranje.

2. Razmislite o vaši osebnosti

Kot je dejal Christian Dior, ki ženski izbira parfuma pove veliko o njej, tako da bi vaši izbiri parfuma odraža, kdo ste. Se ne neodvisno od kar parfum vaši prijatelji nositi ali slaven zaznamkov, gredo s tem, kar se ujema z vašo osebnost. Razmislite o tem, ali menite, da ste se športno, Mjehurast, soparno ali Zemljani in izberite parfum, ki se ujema to samopodobo.

load...

3. Vzemite brskanje čas

Medtem ko se odloča o širokem družine dišav, ki bi ustrezala boste lažje prišli do ožjega izbora, ne popolnoma izključiti druge vrste dišav. To je tudi vredno samo ob brskanje okoli parfum števci in preizkusili nekaj vzorcev. Vzemite brskanje čas in ne pozabite, njegova "vedno bolje, da preizkusite parfum na vaši koži, kot je na enem od teh tester trakov. Predlagamo tudi, da se vam ne spontan nakup. Parfum lahko vonj drugačen, ko je bila na kožo za nekaj časa, tako da počakajte, dokler ne prideš domov in potem videli, kaj si misliš o dišavo.

4. Ne preizkusiti preveč vonjav vse ob istem času

Nikoli ne bo lahko, da bi vaš um, kateri parfum je najboljši za vas, če preobremenitev svoje čute s preveč vonjev naenkrat. Največja različnih parfumov, ki jih želite preizkusiti naenkrat je verjetno 3-5 največ. Nič bolj kot to in vse dišave bo samo stopijo v eno.

5. Vprašaj za vzorce

Večina dobrih parfum trgovin bodo imeli vzorčne steklenice, ki jih lahko sprejmejo proč z vami in test doma. Lahko tudi pogosto kupujejo parfum sampler polja, ki vam bo dala priložnost preizkusiti več različnih dišav. To je veliko bolje od nakupa celo steklenico parfum, ki ga kasneje odloči, da ti ni všeč.

load...

6. Razmislite druge dišeče izdelke, ki jih uporabljate

Nekatere vonjave res ne delujejo dobro skupaj, tako da mislim o drugih dišečih izdelkov, ki jih uporabljate, ko ste izbrali parfum. Vonj vašega vlažilec, vaše milo, svoj šampon in vseh drugih proizvodov, ki jih uporabljate vsak dan naj bi v najboljšem primeru, se medsebojno dopolnjujejo in ne srečanju.

7. Ali vaše raziskave

Obstaja dobesedno na tisoče parfumov, ki so na voljo na trgu in večina ljudi se sploh ne zaveda, mnogi od njih. K sreči obstajajo tudi veliko parfum blogerjev, ki vodijo svoj prst na impulz industriji parfumov, da nas obvešča o tem, kaj je novega. Če iščete nekaj novih idej, potem je to dobra ideja, da se usedem in si oglejte nekatere od teh parfumov blogov za preglede dišav, ki jih sicer morda ne bi niti znanih okoli.

8. Bodite pripravljeni, da izberejo več kot en parfum

Če ste zelo srečen, boste lahko našli samo en parfum, ki pove vse o tebi in bo fit vse vaše razpoloženje. Vendar pa je bolj verjetno, da boste imeli dva ali tri dišave, ki so vam všeč, ki ustrezajo vašim različne razpoloženje kot tudi priložnosti. Ne se obesil o iskanju en podpis vonj, boste imeli bolj zabavno, če imate izbiro med katerimi lahko izbirate.

9. Ne pozabite na klasiko

Klasični parfumi, kot so Chanel No 5, so brezčasne klasike, ker so tako dobri, da jih ne samo odpisati, saj so bile približno za nekaj časa. Novi parfumi pridejo ven vsako leto, vendar je vedno dobro imeti vsaj enega od klasike, pripravljenih za posebne priložnosti.

10. Vprašajte strokovnjake

Če ste res zaljubljen za ideje, ga prosi nasprotni osebje parfum za nekaj nasvetov. V dobri trgovini, bodo vedeli, kaj vse najnovejše dišave so se in se bodo imeli dobro poznavanje klasičnih parfumov preveč, zato ne bo strah, da jim povem, da iščete nekaj, kar z notami grenivke lupina, črni poper , ingver lilija, in žajbelj, saj bi lahko vedeli, kaj misliš.

load...