10 nasvetov o tem, kako narediti vaše telo čudovito | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako narediti vaše telo čudovito

10 nasvetov o tem, kako narediti vaše telo čudovito

Lepota je v očeh opazovalca, in ko je Gledalec gledaš v ogledalo, je zelo verjetno, da boste videli napake, da nihče drug ne vidi. Kljub temu, bi bili vsi radi videti neverjetno in bi bil vesel, da se naučijo nove namig v zvezi s tem. Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko storite, da bo v najboljši možni formi. Nekateri so lahko enostavno, drugi pa težko, vendar pa bo vse izplačalo na koncu.

1. Sleep

Pravijo, da lepota spanje z razlogom. Mnogi od nas so primanjkuje spanca in sploh ne zavedaš, vendar je dobro, da se tega zaveda, saj imajo lahko pomanjkanje spanja uničujoče učinke na telo, kot je vplivalo na njeno sposobnost, da se sama znebite toksinov. To vpliva tudi na vaše notranje organe in svoj videz. Torej, poskrbite, da boste dobili dovolj spanja vsako noč - spanje med vikendom ni dovolj.

load...

2. Voda

Pomen ohranjanja vaše telo dobro hidrirani, ni mogoče dovolj poudariti. Večina naših celic so v resnici vodi, in ko jih prikrajšala za znesek, ki jih potrebujejo za pravilno delovanje in ostati zdrav, vaše telo trpi. Ne čakati, dokler ste izsušeno piti malo vode ali svežega sadnega soka. To še posebej velja, ko delate ven ali delaš vse druge vrste telesnim naporom.

3. Živila

Tako kot vedno dovolj vode, jeste dovolj desni stvari lahko naredi čudeže za vaše telo. Vi zagotovo vedeti, katera živila so zdrava in katera ne, tako začeti spreminjati vaše prehrane, v primeru, da imajo trenutno pristranskost v slednje. Nimate iti vegetarijanska ali kaj podobnega, da, le zmanjšati na nezdravo odpustkov za začetek, nato pa delo od tam. Zdrava hrana je lahko okusna, veš?

load...

4. Premakni

To je vse preveč enostavno, da bi pozabili, kako pomembna je telesna vadba za telo, če imate pisarniško delo in račune v vsakem socialnem omrežju obstaja. Delate in ste vzeli naslonjali za brskanje Facebook ali Pinterest, popolnoma pozablja, da ste obtičali v sedečem položaju v zadnjih šestih urah. Poskusite se spomniti, da potrebuje vaše telo, da se premaknete od časa do časa. Vstani in hodi okoli, in to za pet minut vsako uro.

5. Relax

Vaja je treba, in tako je sprostitev. Stres nima koristi za vas, fizično ali psihično. Poskusite z meditacijo - samo sedeti tiho, dihamo enakomerno in se osredotočite na svoje telo za nekaj minut, da vam ni treba preučiti akademsko. Če ne morete izklopiti tako, preberite knjigo, poslušajo glasbo ali pa kopel. V bistvu, storiti vse, kar veste, boste sneli svoje raven stresa. Počutili se boste kot nov zatem in vaše telo bo hvala.

6. Nova rutina

Če imate navado srečanja s prijatelji za pijačo ali večerjo, zakaj ne spremenite na sestanek, da izvaja skupaj? Z vadbo mislimo karkoli iz mesta peš do seji pohodništvo ali obisk telovadnice. Lahko spodbujajo drug drugega, in lahko vse narediti z nekaj vaje namesto nekaj pijač. Vsaj en dan na teden, da ne bi smelo biti pretežko.

7. Bodite prepričljivi

To pomeni, prepričati se, da bo nagrado, če naredite nekaj za svoje telo. Na primer, če prideš gor pol ure prej, zjutraj in ne živahne sprehod do kavarni, boste sami nagradite s svojim najbolj priljubljenih kave. Ali pa, če vam 15 minut vadbe, boste privoščili nekaj okusno. Smo vse, kot koristi, in jim daje, da nas ima dvojno prednost, da o podeljevanju in sprejemna konča tako. Pat se na rami.

8. Intervali

Raziskovalci so zaključili, da, ko preklapljate med rafali intenzivne dejavnosti in obdobja počitka, so intervalne treninge v mnogih primerih bolj učinkovito kot počasi uveljavljajo v večjih časovnih obdobjih. Nabora aktivnosti je lahko bodisi trening v telovadnici ali nekaj tako enostavno, kot hiter vzpon čez nekaj stopnicah.

9. Oblačila, ki vam ustrezajo

Včasih nakup oblačil, da ne čutimo posebno udobno nošenje, vendar verjame, da se skrivajo nekaj del našega telesa, mi ni všeč. Namesto, kupiti obleko, ki vam ustrezajo - ne preveč vrečko in ne pretesno - in poskusite, da pogled na vaše telo kot celoto, ne pa s kombinacijo funkcij, ki jih je treba izboljšati. Nihče ni popoln, ne pozabite tega.

10. Bodite srečni

Naš videz izraža naše razpoloženje in kako čutimo o sebi. Poskusite sprejeti telo moraš z vsemi svojimi pomanjkljivostmi, delujejo na tiste, ki jih je mogoče pričvrstiti in naučiti ljubiti tiste, ki jih ni mogoče popraviti. Bolj pozitivno se počutite o sebi, bolje vam bo videti, da je tako enostavno, kot da.

load...