10 nasvetov o tem, kako ohraniti zdravje las ob uživanju v soncu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako ohraniti zdravje las ob uživanju v soncu

10 nasvetov o tem, kako ohraniti zdravje las ob uživanju v soncu

Poletje je tu, in to pomeni, da je čas za na plažo z dolgimi dni v soncu in brizganjem okrog v morje, zabavo, ampak tudi pomeni prihodu domov kasneje in se sprašujete, kaj za vraga se je zgodilo na laseh! Ravno, ko si hotel lase, da bo polna sijaja in bounce, sonce in slano vodo, da se posuši in bi iz neželeno kodranje las. Ni nujno, da je na ta način, čeprav, boste lahko uživali v poletnih dneh na plaži in obdržati vaše lase videti super, in vam ni treba porabiti bogastvo za drage izdelke za lase, da to storite. Uživajte v soncu, medtem ko je tu, in prenehajte skrbeti za vaše lase, preberite deset veliko nasvetov o tem, kako ohraniti vaše lase zdrave, medtem ko sončenjem na plaži.

1. Get letev

Get vaše lase obrezani tik pred začetkom plaža sezono. Si želite videti vaš najboljši na plaži in frizuro boste odstranili vse suhe, razcepljene konice, ki so samo še slabše v poletnem soncu. Nato lahko pustite do konca poletja za vaš naslednji opremo in vaš stilist lahko določi kakršno koli škodo, sol voda in sonce ga opravili po.

2. Wet lase, preden skočite v

Ne gre zapelje navzdol po plaži in skakanje naravnost v vodi, traja nekaj časa, da se najprej mokre lase s čisto vodo. Vlažne lase absorbira veliko manj soli iz morske vode in manj klora iz bazena, tako hiter tuš pod nekaj sveže vode bo pomagalo ustaviti svoje lase pred izsušitvijo in pridobivanje Kovrčast kasneje.

load...

3. Počasi na izdelke za lase

Še en nasvet o tem, kako ohraniti zdrave lase je, da gredo lahko na izdelke za lase. Kot splošni nasvet za v poletnih mesecih, ki jih je treba s tako malo gela ali hairspray, kot je to mogoče, ali kemikalije v njih reagirajo s soncem in izsuši lase. Če se bo uporaba izdelka v laseh, nato pa poiščite tiste, ki vsebujejo SPF, da bi zaščitili svoje lase pred soncem. Manj je najbolje, še posebej na plaži dneh, ko se dogaja, da se izpirajo s morsko vodo vseeno.

4. Pogoj preden glavnik

Če se ne bo, da bi dobili priložnost, da tuš kabino in šampon za lase, vendar še vedno želite urediti, nikoli umila lase, ko je suh po dnevu na plaži. Vedno velja balzam za vaše lase, preden si umila ali glavnik. To bo pomagalo ustaviti poškodovali vaše lase in povzroča, da bi šel Kovrčast.

5. Nositi klobuk

Še en nasvet o tem, kako ohraniti vaše lase zdrave, medtem ko uživate v soncu je nositi klobuk. Poznaš postopek; SPF za vašo kožo in klobuk za glavo, sta absolutna mošt, če mislite, da bi porabili ves dan na soncu. Klobuk ščiti vaše lase pred soncem in iz suhih vetrov, ki, ki ga dobite na plaži. To bo tudi vas ščiti pred dobili sončarico in nihče ne želi imeti svoje plaža dan uničena, ker so slabo počutje.

load...

6. Uporabite lase maska ​​med obiski na plažo

Vsakič, ko greš na plažo, ki jo bo treba tudi odpravo vlage iz vaših las. Tedenski, globoko navzdol, naprava maska ​​bo nadomestil del te izgubljene vlage in da bo vaš las je videti fantastično skozi vse poletje. Lahko uporabite-trgovina kupil lase maske, ali lahko najdete nekaj čudovitih domače lasje maska ​​receptov v našem oddelku za nego las.

7. Ne prispevajo k problemu z uporabo preveč toplote v laseh

Še en nasvet o tem, kako ohraniti vaše lase zdrave, medtem ko uživate v soncu je poskusiti in se izogniti uporabi sušilcem za lase na nastavitvi visoke temperature poleti in pustil lase posuši naravno v zraku, kadarkoli lahko. Vaši lasje bodo že izgubili dovolj vlage in ne želite več izgubiti. Če uporabljate sušilcem za lase, nato pa uporabite difuzor z njim, in ki bodo pomagali zmanjšati škodo na laseh.

8. Ne umijte lase vsak dan

Over-umivanju las je še en način, da bo samo še slabše. Ob dnevih, ki jih ne gredo v morju ali bazenu, samo umijte lase na vsake tri dni, tako da je dobil priložnost za naravnih olj, da ponovno vlaženje las. Ko boste to storili ga operite, vedno uporabite balzam preveč.

9. Bodite še posebej nežen z lasmi

Vaši lasje bodo postali tretja krhke po nekaj izlete na plažo, zato bodite zelo previdni pri ščetkanju ali česanje. Ne vlecite pentlje ven, ali pa bo prekinil las off, in ne pozabite tudi, da lasje še bolj dovzetni za poškodbe, ko je mokra.

10. Povečajte vnos zdravih maščob

Naš končni nasvet o tem, kako ohraniti zdrave lase in v dobrem stanju, je, da pazite, kaj jeste. Povečajte vnos zdravih maščob, ki jih jedo več avokado, jutranje solate z zdravimi olji in jedo več oreški in semena. To bo pomagalo, da navlaži vaše lase od znotraj navzven.

Kako ohraniti lase zdrave, medtem ko uživate na soncu? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...