10 nasvetov o tem, kako popraviti mastne mastne dlake | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako popraviti mastne mastne dlake

10 nasvetov o tem, kako popraviti mastne mastne dlake

Mastni lasje lahko težavno stvar za reševanje in včasih, vaša prizadevanja, da se določi problem bo vse samo še slabše. Oljnato lasišča je lahko posledica številnih stvari; je lahko začasno hormonsko neravnovesje, se lahko pojavijo med nosečnostjo ali pa lahko samo genetsko nagnjeni k njej. Eno je gotovo, čeprav kruto ravnanje las zagotovo bo poslabšal težave, ker, če izločite vse olje iz vaših las, potem vaš proizvodnja sebuma bo le šel v overdrive in prekomerno kompenzirala to. Če mastni lasje so problem za vas, potem berite teh deset veliko nasvetov o tem, kako to popraviti:

1. Ne preveč umijte lase

Naš prvi namig o tem, kako popraviti mastne lase je, da bi se izognili preveč umivanju ključavnice. Verjeli ali ne, lahko opere mastne lase preveč. Morda imate občutek, da morate šampon vaše lase vsak dan, ampak kaj počnete ustvarja začaran krog, saj je bolj ga opere, bolj olje bo vaše telo proizvaja. Poskusite in prekinil cikel in samo umijte lase enkrat na vsake tri dni ali vsaj vsak drugi dan. To lahko neprijetno za prvih nekaj dni, vendar pa bodo vaši lasje hitro prilagoditi na nov režim.

load...

2. Umijte si lase temeljito

Še en dober namig o tem, kako se znebiti mastne lase je, ko vam umijte lase, jo temeljito sperite. In, prav tako pomembno, da temeljito izperite preveč. Izpirajte vsaj 30 sekund in se prepričajte, da je vse šampon izperemo iz las, ker včasih se mastni lasje povzročil šampon ali balzam, ki je ostal v laseh.

3. Izpiranje z mrzlo vodo

Vroče ali topla voda stimulira žleze, ki proizvajajo naravno olje v laseh. Sperite lase v zadnjem izpiranju s hladno vodo in bo pomagala upočasniti proizvodnjo sebuma in blizu lasne mešičke.

load...

4. Roke stran od las

Naslednji namig o tem, kako popraviti mastne lase je, čez dan, da bi se izognili skušnjavi, da igrajo z lasmi. Igranje z lasmi lahko prenese maščob z rokami. Prav, samo umila lase, ko je res potrebno, saj lahko ščetkanje spodbujajo izločanje sebuma na lasišču.

5. Ne pogojuje korenin laseh

Drug velik namig o tem, kako se znebiti mastne lase ni pogojeval korenine. Ponavadi, korenine las ne potrebujejo napravo in napravo bo le, da vaši lasje videti greasier. Nanesite balzam na spodnji ¾ le vaših las, zato bi morali imeti možnost, da gredo dlje od opere.

6. Uporaba pojasnjuje šampon

Sčasoma lahko izdelek las zgraditi na laseh, ki bo videti težji in skromna. Uporabite pojasnjuje šampon, dvakrat na mesec, in to bo čisto ostanke proizvoda iz vaših las.

7. Poskusite uporabiti svetlobo vlažilni šampon z

Verjetno se zdi čudno, kar kaže, da uporabite vlažilno šampon na že mastne in mastne lase, vendar je ključnega pomena za sušenje mastnih las je usklajeval proizvodnjo sebuma na lasišču. Uporaba lahka vlažilni šampon očisti vaše lase bolj učinkovito, vendar ne ustvarjajo proizvodnjo na prekomerno nadomestilo sebuma, ki povzroča mastnih las.

8. Poiščite izdelke, ki doda volumen, ne svetijo

Kot splošno konico, ko kupujete vse vrste proizvoda las, poglej za tiste, ki povečujejo volumen za vaše lase, ker ti izdelki ponavadi vsebujejo manj vlažilne in olje. Izogibaj čeprav od izdelkov, ki obljubljajo dodali sijaj, pogosto vsebujejo olje, za ustvarjanje, da sijaj.

9. Ne Curl poravnali

Ravnanje las s ploščatim železom je pravkar dogaja, da vaši lasje videti še bolj mastna, zato naj vaše naravne valovi sijalo skozi. Ravne lase preprosto je lažje, saj je lažje za olje potuje po vsej dolžini las.

10. Uporaba suh šampon v nujnih primerih

V nujnih primerih lahko suh šampon je dekletov najboljši prijatelj. Tam so na voljo tudi nekaj odličnih izdelkov in jih hitro izsuši maščobo in prevzeti vse vonjave. Dobiš doda bonus, ki so prav tako zelo dobro dodal nekaj volumen za las preveč. Zmanjkalo suhi šampon? Poskusite nekaj plavice namesto, da bo to delo preveč.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako popraviti mastna in mastnih las?

Ostani lepa!

load...