10 nasvetov o tem, kako se počutite kot elegantna in klasična dama | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako se počutite kot elegantna in klasična dama

10 nasvetov o tem, kako se počutite kot elegantna in klasična dama

Ko elegantna, classy dekle, vstopi v sobo, boste lahko videli glave fantje "obrniti. To ni denar, to ni izobrazba, in to ni vzreja, ki omogoča classy dekle. To je odnos, in ugotovitev, da je na ta način, in to lahko naredi kdorkoli. Torej, pozabite na švicarski zaključna šolo in pouk Obnašanje, tukaj so deset preprostih načinov, da lahko vsakdo biti elegantna in prefinjena dama:

1. Pazite na jezik

Prva stvar, ki bo krik, "Ne razred!" za človeka, je dekle, ki uporablja veliko slabega jezika. Tudi če dobiš vse, kar je ostalo v redu, če je niz štirih črk besede tja od ust, vsakič, ko govorite, boste oddajajo podobo ničesar, ampak gospa.

2. Pogovor nežno

Dame, ni treba kričati, da bi dobili pozornost drugih ljudi. Pogovor nežno, vljudno in ne govori prehitro. Ljudje bodo še vedno vas opazili in da vam bo zdravljenje kot prava dama v zameno.

load...

3. Naj bo vaš ličila subtilno

Nositi ličila, ki je primerna za to priložnost in uporabo subtilne in naravne iščejo tone. Drzne barve ustnic, na primer, lahko izgledaš za zvečer, vendar se ne boste počutili prefinjen in kul čez dan.

4. Walk visok

Walk visok in ponosen in hodi z zaupanjem. Lahko poda izjavo s poti, ki jo imajo sami. Torej, mislim, eleganco in milino, z vsakim korakom ste vzeli, in boste videti in čutiti del prave dame.

5. Bodite previdni, kako sedite

Nikoli, samo plonk se dol, na sedežu in vedno zavedati, kakšne so vaše obleke počnejo, kot sedite. Nežno postavite sebe dol, v elegantno in ladylike način, in ne pozabite; da bi morali biti ena elegantna, neovirano gibanje.

load...

6. Get manikuro

Vedno skrbeti za vaše nohte in dobili strokovno manikuro redno. Elegantne roke in nohti so prepričani, da znak dama in so videti veliko bolj doma, ki ima šampanjec flavto na zabavi, kot rezan ali Crvljiv nohtov kdaj bo!

7. Nosite čudovitih oblek in veliko las

Izogibajte se preveč športna z oblačili. Vam ni treba nositi drage oblikovalec oblačil videti classy. Čisto, dobro zapetih oblačil, čeprav se boste počutili veliko bolj samozavestni in elegantno. In ne pozabite na lase. Redni obisk stilistka vas bo občutek na vrhu sveta preveč.

8. Nosite dober vonj

Kakovosten vonj bo dodate na svoj občutek prefinjenosti preveč. Ne preveč, ali preveč močan, čeprav je ravno dovolj subtilen parfum narediti vtis in pustil trajen spomin. To je tisto, kar potrebuje vsako dekle.

9. Investirajte v nekaj kakovosti perilo

Kakovost perilo lahko neverjeten učinek na to, kako se počutite. Ko veš, da tisto, kar nosite pod vašo obleko izgleda super, lahko spremeni tvoje obnašanje in odnos. To je kot svojo lastno zelo, classy dekle, skrivno orožje!

10. Verjemite, da ste classy

Verjemite vase, ker je eleganca ustvari zaupanje. Obstaja veliko načinov, da lahko dekle projekt ladylike podobe, in tako veliko načinov, da jo uniči podobo hitro preveč. Pomislite, kako želite videti in sliko, ki jo želite projekta in, če verjameš, se bo to zgodilo.

load...