10 nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi

10 nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi

Če se sprašujete, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi, dobro, niste edini. Temne oči krogi so zelo pogosti, da nam pošljete žensk in tudi moških v tizzy. Frustracije, ki imajo tiste velike okrogle temne kolobarje bo želite zagnati za vaš make-up kit.

Ampak, dejansko, temne kolobarje pod očmi ne sme biti pometel pod preprogo, namesto tega, je potrebno iskati druge možnosti za njihovo odpravo. Naj razpravljali 10 nasvetov o tem, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi naraven način in si nekaj domača sredstva za temne kolobarje:

1. Izkoristite krompirja

Ja, se spomniš, ko so vsi omenjeni v razredu znanosti, da je krompir lahko "belilo", dobro, potem pa, kaj še čakaš? To je eden izmed najbolj učinkovitih domačih pravnih sredstev za te vrečke, in to je vse naravno! Bodite prepričani, da se bo zmanjšal v velikosti.

load...

2. Poskusite Milky Way

Ohlajeno mleko lahko dela čudeže. Vzemite dve bombaža kroglice, jih pomočimo v mrzlo mleko in se uporabljajo za oči (imejte zaprte oči;)). 15 minut - po 10 Sperite. Hladno mleko bo osvežil pod kožo okrog oči, deflacijo zabuhle oči in pomoč zastajanje vode.

3. Kdo bi olje lahko pomaga?

To se sliši čudno, vendar Vitamin E v svoji olji se lahko postavi na svoje oči za zmanjšanje te otekline. Vitamin E lahko pomirja oči in daje osveži občutek. (Samo, poskrbite, da niste alergični nanj.)

load...

4. Babičina najljubša - Kumara: Moja babica je vedno govorila: "Če imate temne kolobarje pod vašimi očmi, dobro, nato pa dobil kumare in ga narežite na kroge in jih uporabite na vaših očeh." O fant! Vedno je imel prav! protivnetno kumare se naredi vaše oči videti manj zabuhle.

5. Čaj kdo?

Čajne vrečke so tudi zelo učinkoviti za vaše oči. Ohlajeno lahko navlaženi čajne vrečke, se postavi na svoje oči za 10 - 15 minut. Sprostite se, medtem ko opravljajo svoje stvari. Ko ste končali splash obraz s hladno vodo in osušite. Boste videli razliko, daj mu gre.

6. Kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi? Uporabite žlico!

Ali ste vedeli, da lahko preprosto žlico iz vaše kuhinje tudi pomagalo pri pomirja te podočnjake. Dal dve čajni žlički v hladilnik za eno uro, nato pa nežno nanesite na oči. Postopoma boste začeli videvati izboljšanje.

7. Bela jajčeca

Vzemite jajčni beljak in ga nežno vtrite v svoj pod predel okoli oči, izogibanje svoje pokrovi. Naj bo to sedeti tam za 5 - 10 minut in nato sperite s hladno vodo in osušite. Lahko tudi mix jajčni beljak z malo olivnega olja in ga uporablja na svojem pod predel okoli oči, za enako količino časa. Poskusite sperite obraz s hladno vodo, saj bo bolj osvežujoče.

8. Izkoristite zaščito pred soncem

Mnogi izmed nas mislijo, da za zaščito pred soncem ni zelo pomembne, ampak resnica je, da vaš pod oko območje ohranja vedno temnejša kot ste starosti, tako da boste morali biti zelo previdni glede tega. Pigmentacija se lahko ustavi, če začnete uporabljati temelji za zaščito pred soncem z ZF 30 za zaščito pod kožo okrog oči in preprečujejo pojav temnih kolobarjev pod očmi.

9. Pijte vodo in veliko tega!

8 kozarcev vode na dan je dovolj, da se zagotovi, da vaše telo ostane hidrirani.

10. Pridobite si nekaj dobro spanje

Dober spanec je očitna potreba, vendar veliko ljudi ne spite. Če so vaše oči niso dobro spočiti, lahko po učinek jasno kažejo v okviru oči temne kolobarje in vrečke.

Temne kolobarje pod očmi, so nekaj, kar smo vsi obraz, vendar z uporabo pravih pravna sredstva, da lahko "zdravi" ta problem ali pa prepreči prikazovanje. Temne oči krogi okoli oči, se lahko enostavno zmanjšati uporabo teh 10 nasvetov.

Upam, da vam ti namigi koristili.

Katera druga domača sredstva za temne kolobarje veš? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...