10 nasvetov o tem, kako skrbeti za vašo kožo pozimi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako skrbeti za vašo kožo pozimi

10 nasvetov o tem, kako skrbeti za vašo kožo pozimi

Winter. 'Tis sezone, da je vesel, priti v to božično razpoloženje ali pa le dobili navdušeni nad koncem drugega leta in začetek novega, svežega eno. Žal, tis tudi sezono kruto, hladno vreme, vsaj na mestih, kjer je globalno segrevanje ni spremenila sezone z glavo navzdol. Zima je hrapavo kožo, tako da tukaj je deset nasvetov, kako se izogniti hujše posledice tega.

1. Ključavnica na vlago

Največji problem pri hladnem vremenu je, da se suši nekaj kože grozno. To je še posebej slabo, če je vaša koža že po naravi suha. Torej, ne gredo ven brez vlažilno kremo na obrazu in rokah. Roke trpijo še bolj kot obraz v hladnem vremenu, tako da skrbijo za njih, da bi se izognili, da grdo tesen občutek in pokanje.

load...

2. Izogibajte se milo

Mila in čistilni izdelki, ki vsebujejo alkohol pogosto poslabša suhost, da bi se izognili tem in se odločijo za izdelke brez alkohola in ne-milo čistilna sredstva, zlasti na vaših rokah. In ne pozabite na vlažilni losjon po pranju.

3. Pozabite na vročo prho

Ja, verjetno zveni boleče - ni nič kot vročo prho ali jacuzziju po zasegu potovanje od dela na domu. Ampak topla voda žal izsuši kožo, zato poskusite zmanjšati svojo izpostavljenost do njega čim več. Druga možnost je, dodamo nekaj polnomastnega mleka maščobe na svojo vročo kopeljo, da se prepreči vašo kožo pred izgubo vlage.

load...

4. Ribe in matice

Ribe, še posebej maščobnih ribe in oreščki so bogata z omega - 3 maščobnih kislin, ki pomagajo vaša koža ostaja mehka in navlažena. Poskusi, da bi jedli več teh živil v zimskem času, da bi omejili negativne učinke vremena na obrazu in telesu. Poleg tega so dobre za vas vse več, da bi moralo biti dovolj motivacijsko.

5. Za zaščito pred soncem

Zimske opekline lahko veliko, veliko slabši kot pridobivanje opekline od sonca v poletnih mesecih. To je zato, ker sneg odseva sončno svetlobo in ojača njegove učinke na kožo. Torej, če živite na območju, kjer je snežilo, je pogost in težka, ne zapusti hišo, ne da bi za zaščito pred soncem na obrazu.

6. Oljčno maska ​​olje za lase

Obraz in roke niso le deli telesa, ki trpijo v mrazu. Lasišče je še posebej občutljiva za draženje in sušenje navzgor, zaradi klobuki nosimo v zimskem času. Naredite si olje maska ​​oljčno enkrat na teden. Preprosto vtrite nekaj olivnega olja (ali kokosovo olje), v svoje lasišče in lase, ter ga pustimo stati pol ure. To bi trajalo nekaj pranje pozneje, vendar bi pomirjajo razdraženo suho kožo.

7. Uporaba vlažilnik

Zima prihaja in je ogrevanje na. Toda večina vrst ogrevalnih rešitev vedno sušenje zraka v vaši hiši in pisarni. Ni treba posebej poudarjati, to pa nič dobrega za vašo kožo. Vlagati v vlažilci za zmanjšanje učinkov tega suhega zraka, bo vredno.

8. Piti več vode

Tudi če pijete običajne količine vode, povečajte vnos v zimskem času, da pomaga v boju proti učinek sušenja v hladnem vremenu. Voda poveča hidracijo v telesu, koža vključeni, zato ne pustite (in vaša koža) iti žejen. Mimogrede, zmanjšati na kavo - to je diuretik, kar pomeni, da vas dehidrira.

9. Med up

Med je naravno vlažnost "omarico", tako da pomoč vsakodnevne napore v hidracijo kože z enkrat na teden masko z medom. Če ste razvili vse draženje zaradi mraza, bo draga pomirjajo tudi te. Samo se prepričajte, da je čista medu, ni izdelek glukoze.

10. Ne lizanje

To je instinktivna reakcija teči svoj jezik nad ustnicami, ko se počutite, da ste suhi. In ni nič slabše kot je to v mrazu. Lizanje ustnice bo dala las le kot ste nedvomno že ugotovili. Torej, da je balzam za ustnice prav v vsakem trenutku, da bi se izognili razpokane, razpokane ustnice. Res boli, ko se to zgodi, ne da?

Imate svoje nasvete za zimsko nego kože deliti?

load...