10 nasvetov o tem, kako uporabiti ličila, da bodo vaše oči videti večje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako uporabiti ličila, da bodo vaše oči videti večje

10 nasvetov o tem, kako uporabiti ličila, da bodo vaše oči videti večje

Skoraj vsako dekle išče nasvete o tem, kako priti oči videti večji in obstaja veliko tehnik ličila in lepotne nasvete, ki nam lahko pomaga doseči iluzijo večje oči. Omogoča govoriti o nekaterih izmed njih danes:

Kako uporabljati senčilo za veke, da vaše oči videti večje?

Uporabi svetlo shimmery senčilo za veke (izbrala belo ali shimmery barve šampanjca) v notranjih kotičkih oči. To bo takoj pomagal odpreti oči, zaradi česar boste videti bolj budni in lepa, ne da bi se preveč trudi.

load...

2) Naj vaše oči videti večje s pomočjo starega še učinkovito lepotno skrivnost: uporablja temno rjavo ali sivo senčilo za veke okoli zunanjih kotičkih oči, ki ustvarja "V" oblike (samo vklop "V" obliko na svoji strani z ostrim del kaže ven iz očesa), nekoliko raztegniti / mešanica koničasto del "v" dlje kot naravni zunanji kotiček očesa z uporabo mešanje krtačo; da bo takoj, da vaše oči izstopajo in videti večji!

3) Tu je še en ličila trik, ki lahko pomagajo, da vaše oči pojavljajo večji - uporablja svetlo senčilo za veke pod obrvi (to lahko šimrast ali barva mat, to sploh ni pomembno, tako dolgo, kot je barva svetlobe); da bo takoj vam iluzijo "lifting obraza" in da si oči videti večje in bolj buden.

Kako uporabljati tekoče črtalo za oči, da vaše oči videti večje?

4) Lahko uporabite vaš najljubši tekoče črtalo za oči ali oči svinčnik, da bo vaše oči pojavljajo večji. Izbral folijo temne barve - črna, temno rjave ali temno modre - in line zgornji del trepalnic linijo z njim, zaradi česar je linija debelejši, ko se premikate od svojega nosu. Nekoliko razširiti linijo dlje od naravnih zunanjih kotičkih oči, bo to takoj, da vaše oči videti večje in bolj zapeljiva.

load...

5) Curl trepalnic, da bo pomagal odpreti oči, takoj zaradi česar so videti večji. Začetek curling trepalnic na linije trepalnic, blizu korenin, nato pa, da še ščepec sredi vaših trepalnic, da vam bo pomagal priti, da je lepo, naravno krivuljo.

6) Če želite, da vaše oči izstopajo in se zdi večji, poskrbite, da bo vaše obrvi dobro negovani ves čas. Obrvi okvir oči, kot tudi vaš celoten obraz, zato svoje zelo pomembno, da jih bo v odlični formi. Lepo lahko urejene obrvi, da ogromno razliko v načinu, kako tvoje obraz izgleda.

7) Še en trik, kako bi vaše oči videti večje, je packa vaše oči svinčnik. Najprej vrstico zgornji del linije trepalnic s temno oči svinčnikom, nato pa bo posebna barva razmaže krtačo in zelo malo packa na svinčnik, ki ustvarja dimljen oči učinek. Bodi svetloba rok, ne packa preveč. Storijo enako na spodnji linije trepalnic. To bo ustvarilo "dim skrivnost" okoli oči, zaradi česar se zdi večji. Ali ni to, kar hočemo ?!

8) Še en preprost, vendar učinkovit make namig za ustvarjanje iluzije večjih oči se uporablja beli (ali zelo svetlo, bledo rožnato) oči svinčnik na vašem vodno gladino. Ne samo, da bo vaše oči videti večje, vendar pa bo tudi, da boste videti bolj budni in malo lutka podobno.

Kako, da vaše oči videti večje z maskaro?

9) dve plasti maskare lahko tudi vaše oči videti večje. Nanesite en nanos in počakajte, da se posuši, nato nanesite še en sloj maskare; ne samo vaše trepalnice bodo dobili več prostora, ampak tudi vaše oči bo takoj peska. (Lahko tudi igra z umetnimi trepalnicami, ali pa podaljšanje trepalnic, da bo vaše oči videti večje.)

10) Kako, da vaše oči videti večje? Poskusite dimljen oči make-up! Ključ do Smokey oči je dobro mešanje. Lahko ustvarite lep gradient učinek z uporabo samo ene barve ali več barv, ampak tukaj je pomembna lepota trik: če želite ustvariti lepo in čisto gradient senčilo učinek, nanesite senčilo za veke z eno krtačo in ga združiti z uporabo drugega čisto ščetko; vam bo pomagal izogniti "grdo" ličila za oči, tako da boste dobili, da je krasen ličila za oči, ki jo želite!

Upam, da ste našli te lepotne skrivnosti koristno. Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako uporabljati ličila, da vaše oči videti večje v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in sijaj vedno!

load...