10 nasvetov za dekleta o tem, kako ravnati z obraznimi lasmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov za dekleta o tem, kako ravnati z obraznimi lasmi

10 nasvetov za dekleta o tem, kako ravnati z obraznimi lasmi

Obstajajo razlogi, da se lahko ženska razvoj dlake in, čeprav je bolj pogosto povezana z ženskami nekaterih etničnih skupin in starejših žensk, lahko lasje obraza postane bolj vidna na vsakem žensko vseh starosti. Za nekatere ljudi, bi se rast dlak na obrazu se zaradi svojih genov in za druge, je mogoče, vložena s hormonskih sprememb. Ne glede na vzrok, ko obraznih dlak ne postane opazen na žensko, lahko to privede do zadrege in lahko povzroči anksioznost preveč. Obstaja veliko različnih načinov, da se lasje obraza mogoče odstraniti ali so postale manj vidne, čeprav, tako da tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako ravnati z lasmi obraza in prednosti in slabosti nekaterih najbolj priljubljenih načinov.

1. Ne britje dlak na obrazu

Moški britje svoje dlake na dan, vendar ne pozabite, tudi vi pogosto videli človeka z majhnimi kosi na njihovih obrazih, da ne omenjamo strnišče do konca dneva. Ženske bi morale res izognili britje dlak na obrazu, saj vam ne zagotavljajo dolgotrajno rešitev in je lahko celo še huje, kot če bi zapustil dlak na obrazu.

2. Voskanje

Kako odstraniti dlake na obrazu? Ena od možnosti je, da se prizadeta površina voskom. Tako kot vse druge vosek, bo vosek obraza odstrani dlake s svojimi koreninami, tako da bo trajalo več tednov. Slaba stran, čeprav je, da je vaš obraz, še posebej tvoja zgornja ustnica, zelo občutljiv in ni zanikala, da bo voskanje vaš obraz boli. Ob dejal, da bolečina ne traja dolgo, zato si morda mislite, da je to majhna cena za nekaj las prostih tednov.

load...

3. Navojev

Če voskanje zveni preveč boleče za vas, potem, za manjše predele obraza, navojev je alternativa, ki bi jih raje. Threading je bolj pogosto uporabljajo za oblikovanje obrvi, vendar je prav tako učinkovit za odstranjevanje dlak na obrazu. Threading je veliko manj boleče, kot voskanje in ga bo pustil kožo občutek lepo in gladko.

4. Beljenje

Še en nasvet o tem, kako odstraniti dlake na obrazu je poskusiti beljenje. Odvisno od vaše kože ton, lahko barvanje ali beljenje las obraza, da je manj viden. Lahko kupite komplete, ki so narejeni posebej za ta namen, in to je povsem neboleč način, da obrazne dlake veliko manj težav.

5. Depilacijske kreme

Drug neboleč način za odstranjevanje dlak na obrazu je s kremami za odstranjevanje dlak. Znan kot depilacijo zdravljenja, te kreme ali losjoni popolnoma raztopi dlak. Moraš biti zelo previdni, da sledite navodilom, čeprav, saj lahko napačna privede do kemičnih opeklin na obrazu in celo brazgotine.

load...

6. Lasersko zdravljenje

Lasersko zdravljenje odstrani dlake z uničenjem koren z impulzi svetlobe. To je dolgotrajno zdravljenje, ki lahko postane trajna po nekaj zdravljenja. To je pa precej drago, da so storili in boste morda morali redno dotik do zdravljenja obdržati las stran.

7. Tweezing

Lahko, seveda, poskusite odstraniti odvečno obraza las sami s pinceto. To je učinkovita, da je poceni in da ne bo tako boleča kot voskanje. Velika negativna, da tweezing, čeprav je, da bo to zelo zamudno za večje predele obraza.

8. Sladkanjem

Sladkanjem je zelo podoben voskanje, vendar pa je dejal, da je veliko manj boleče. Paste sladkorja in limone se nanese na kožo in nato odvlekli proti smeri rasti las, in nato odstranimo v nasprotni smeri, odstranjevanje las korenin, prav tako kot pri z voskanjem, sladkanjem le začasna rešitev in zdravljenje bi bilo treba redno ponavljati.

9. Elektroliza 

Kako odstraniti dlake na obrazu trajno? Elektroliza je, po nekaj zdravljenja, trajna rešitev za problem dlak na obrazu. Zdravljenje deluje tako, da dlake majhen električni udar, ki ubija lasnih mešičkov in ustavi lase rastoči. Slaba stran pa so: da gre za dolgotrajen zdravljenja, relativno draga in je lahko boleče, čeprav ni tako boleče, kot je voskanje.

10. Brez panike po nepotrebnem

Veliko žensk Obuzimati o obraznih dlak po nepotrebnem, zato ne dovolite, da se to zgodi, da vas. Če pogledaš dovolj pozorno, boste našli lepe dlake na obrazu vsakogar in tvoje lahko popolnoma neviden za vse ostale. Če se najde rastejo lasje nepričakovano, potem bi bilo zaradi hormonskih sprememb v telesu. Če ne mislite, da je temu tako, potem obiščite svojega zdravnika, ki bo lahko dal nasvet o ustreznem zdravljenju.

Kako odstraniti dlake na obrazu? Kakšni so vaši nasveti?

load...