10 navad, ki vaši lasje tanjšajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 navad, ki vaši lasje tanjšajo

10 navad, ki vaši lasje tanjšajo

Kako debel je vaš las deloma opraviti z genetiko, in ne morete spremeniti tisto, kar ste rojeni s. Lahko pa se kar vaši lasje tanjši skozi nekatere vaše navade in izbire življenjskega sloga. Če želite izboljšati zdravje vaših las in poveča svojo prostornino, potem berite teh deset navade, da bi lahko bila vzrok za las čemer tanjša kot bi moralo biti:

1. Nošenje las prekratek

Stroga pričeske, kot ponytails in pletenice, lahko dajo pretirane napetosti v lasne mešičke in povzroči nepopravljivo škodo. Nosite vaše lase bolj pogosto ali ublažijo svoj stil. Če ne, bi lahko na koncu s tem, kar je znano kot za vlečna alopecija, non-reverzibilno izpadanje las zaostreni pričeske povzroča.

2. Ob vroče prhe 

Znižajte temperaturo na vašem tušem, ker bo preveč toplote izsuši lase, da bo bolj krhke in potem lahko snap. Hot tuši tudi strip iz naravnih olj iz vaše lase in ki lahko privede tudi do poškodb in padec las.

load...

3. Križem in twiddling

Ste živčni las twister? No, to bo zagotovo povzroči poškodbe vaših las in redčenje. Pustite lase sami ali boste morda celo našli z nekaj plešasti lisami na lasišču.

4. Preveč sonca

To ni samo vaša koža, ki se lahko poškodujejo UV žarki sonca; las je ogrožena preveč. Daljša izpostavljenost UV svetlobo slabi lase, ki lahko povzročijo izpadanje las, tako da pokrije s kapo ali šal, ko ste na soncu.

5. Ne šamponiranje pogosto off

Preskoči šampon za dalj časa bo oslabila tudi lase. Če ne boste redno umivanje las, potem lahko kopičenje izdelka in odmrle kožne celice zamašijo foliklov otežuje novi lasje rastejo.

load...

6. Preveč dieto

Crash dieto, bo vaše lase tanjša, kot tudi svoj obseg pasu. Tvoji lasje potrebuje hrano in če jo stradali, bo začel padati ven. Pravzaprav je eden od simptomov anorexics je izpadanje las.

7. Ker je preveč groba z mokrimi lasmi

Ko so vaši lasje mokri, da je veliko bolj krhek, zato bodite nežni pri sušenju las. Nežno treplja z brisačo, je vse, kar potrebujete, saj bo živahno drgnjenje prekinil pramene las in lahko poškoduje foliklov.

8. Uporaba super-zadrževalnike izdelkov za lase

Res močna, dolgotrajna lase razpršila in geli, da lasje trd in zato bolj nagnjeni k zlomom. Prav tako izsuši lase, tako da ko jo skrtačite, boste tudi ob tvoje lase. Izogibajte se izdelkov, ki bi vaši lasje zelo trd ali lepljiv.

9. Ne udarec sušenje z glavo navzdol

Flip glavo na glavo, ko se posuši, in da bo vaše lase veliko večji volumen. Sušenje redno pot navzgor lahko ravnimi lase proti lasišču in bi bilo videti veliko tanjši kot je v resnici.

10. Praskanje glavo

Če imate srbenje lasišča, potem poskusite šampon z nekaj kapljicami olja čajevca v njej, ali, če je srbenje izgine, obiščite svojega zdravnika. Ne pa, da praskanje svojo glavo, ker to lahko poškoduje lasnih mešičkov in povzroči izpadanje las.

Katere druge navade, da lase razredčilo?

load...