10 nenavadnih načinov uporabe laka za nohte | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nenavadnih načinov uporabe laka za nohte

10 nenavadnih načinov uporabe laka za nohte

1) Dodajte pridih glamurja za vaše čevlje. To lahko storite enostavno uporabo lake različnih barv. Na primer, če želite ustvariti lepe modne vzorce na čevlje, ki jih želite slikati svoje začetnice na njih ali pa želite, da bi "nos" v čevlju bele ali roza, uporabite trak za pokrivanje del čevlja, ki ne želite, da barve na, nato pa uporabite laka za nohte krtačo, barve krtačo ali gobo slikati z barvo na čevlju, končal z lakom, počakaj, da se posuši, in ste končali! Pravkar ste ustvarili po meri izdelane čevlje, ki ni edinstven samo, ampak imajo tudi svojo osebno noto.

2) Lak za nohte se lahko uporablja, da bi vse svoje oznake packa dokaz. Če želite, da se ustvarjalno in pisati posebne oznake za prepoznavanje sol in papir, razlikovati steklenic vašega šampon ali pa želite samo napisati svoje ime na obročnem zvonec vašega vrat in jo tam ostanejo dlje - lahko uporabite jasno lak za nohte za plašč nalepke in jih popolnoma packa dokaz.

3) Lahko uporabite različne barve lak za nohte, da meri izdelan nakit. To je zelo preprost način, da poveličujejo svoje obleke in bi bilo videti zelo elegantno. Lahko se ujemajo z vašo uhani s svojo zapestnico in ogrlico jih vse pleskanje s podobnimi vzorci, "marbleize jih" ali, če ste res ustvarjalni, si lahko svoje slike na vašem draguljev, ki uporabljajo lake različnih barv. To je lahko zelo zabavno!

load...

4) lahko enostavno zapremo svoje kuverte s čisto lak za nohte, namesto lizanje lepilo na zadnji strani ovoja vsakič...

5) Uporabite lak za nohte, da barve ključe, tako boste lažje razlikovanje, ki ključ od vaših vrat in katera je ključna za vaš poštni nabiralnik.

6) Dodajte pridih glamurja vašim ličila ščetke uporabljajo lak za nohte. To je zelo enostavno in ustvarjalen način, da bi vaš ličila ščetke videti srčkan in prvotna - samo jih slikal s posebnimi vzorci, ki vas navdihujejo najbolj in da so videti kot ena edinstven ličila niza.

load...

7) Stop teče v nogavicah - preprosto nanesite jasno lak za nohte na obeh koncih vožnjo in preprečuje solze z dodatno porabo. To je preprost način, da nosijo svoje najljubše nogavice dlje.

8) Če imate lepe uhane, vendar ste alergični na te kovine - poskusite plašč del vaše uhanov, ki se dotika kože z jasnim lak za nohte, počakajte, dokler se ne posuši, in prizadevanje, da bi svoje uhane na - ne bi smeli imeti nobenega alergični Reakcijsko več!

9) Prinesite »novo življenje« za stare primere mobilni telefon. Lahko jih kreativno slikati s svojimi vzorci, ki uporabljajo različne lakov barve, lahko pa dodate nekaj "bling" za vaše primere, mobilni telefon, ki lije bleščicami na vrhu sveže pobarvane nohte, nato pa je vse zapremo z lakom, in voila, imate popolnoma nov trendovski mobilni telefon zadevo!

10) Uporabljajte jasno lak za enostavno navojev iglo. Velja samo nekaj nohte na svetlo nit, nato ga razvaljamo med prsti, da bi se hitro sušijo, potem boste videli, kako enostavno nit bo šel skozi oko iglo je.

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da delite svoje nenavadne načine uporabe lak za nohte v razdelku komentarju spodaj.

load...