10 nevarnih lepotnih tretmajev in praks, ki jih je vsekakor treba izogibati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nevarnih lepotnih tretmajev in praks, ki jih je vsekakor treba izogibati

10 nevarnih lepotnih tretmajev in praks, ki jih je vsekakor treba izogibati

To je samo neškodljiva zdravljenje lepota, kajne? No, lepotnimi tretmaji in prakse niso vedno tako varen, kot ste morda mislili, in nekateri so zelo nevarna! Vemo, da ste želeli videti svoje najboljše, vendar so nekateri zdravljenja bi morali imeti opozorilo zdravstveno jih pritrjen, tako da se glasi teh deset lepotnih praks, ki so lahko nevarne:

1. Brazilski Gašenje

Če imate kodraste lase, morda ideja dobili lep, naraven videz, ravne lase zdi privlačno eno. Bodite previdni, čeprav, saj, medtem ko občasno Gašenje je verjetno neškodljive kemikalije, ki jih uporabljajo, da to niso. Poročali so o kemikalij, uporabljenih v brazilskih piščalke, ki povzročajo draženje kože, opekline in celo težave z dihanjem.

2. Gel manikura

Gel manikura naj bi lepše in trajajo dlje. Ni vse gel, ki se uporablja je enaka, čeprav, in nekateri cenejši saloni uporabljati gel, ki vsebuje nekaj zelo nevarnih kemikalij.

load...

3. Ušesa sveče

Če je nekdo predlagal, da si dal kos zavihati papirja v uho in ga zažgali, da boš malo dvomljiva. Ampak, to je točno tisto, kar uho sveče. Te naj bi odstranili uho vosek in strupe iz ušesu, vendar pa lahko privede tudi do blokad v ušesih, opekline in počenih eardrums.

4. Obrvi voski

Poleg dejstva, da je, če ti gre kaj narobe, lahko vsi videli, lahko obrvi voskanje tudi precej nevarno. Ponavljajoča voskanje poškoduje lasne mešičke, so nekateri ljudje spali s vročim voskom in včasih se lahko koža se odtrgali skupaj z dlake.

5. Poceni manikura

Tudi ponižni manikura ima lahko svoje nevarnosti. Gre samo za ugledne Manikerka, po možnosti tistega, ki ga dobro poznate, ali je bilo priporočljivo. Če Manikerka je nič manj kot vesten o higieni, potem bi lahko na koncu z glivične okužbe, bakterijske okužbe in celo trajno pohabljenosti.

load...

6. Solarijev

Tole bi moralo biti jasno, da do sedaj, saj se vsi zavedamo, da sončenje postelje privede do prezgodnje staranje, vendar so še vedno na voljo, tako da so ljudje še vedno jih uporabljajo! Ali ste vedeli, da v skladu z National Cancer Institute, ženske, ki uporabljajo solarije, so 55% večja verjetnost za razvoj kožnega raka? To je dovolj, da gredo brez tan razlog.

7. Delitev ličila

Ne delite svoje ličila s prijatelji in uporabljajte le za nanašanje za enkratno uporabo, da preizkusite ličila v trgovinah. Z lahkoto lahko poberem klice in okužb zelo enostavno iz ličila drugih ljudi, tudi vnetje očesne veznice in virus herpes simpleks.

8. Waist Izobraževanje

Če iščete za vitek pas, nato znižali kalorij in dol telovadnico! usposabljanje pas je malo več kot steznike starih in lahko poškoduje rebra svoje in da bo težko za vas, da diha. So tudi zelo neprijetno, kar je razlog, zakaj večina žensk vrgel svoje stezniki ven, nekje v šestdesetih letih!

9. Pretirana peeling

Piling ne odstrani odmrle kožne celice in polepša kožo, vendar ne pretiravajte. Če drgnjenje preveč težko, boste zbadanje vaša koža surovo. To je lahko tudi vaša koža nad občutljivih in odmor krvnih kapilar.

10. Bikini voski

Bikini voski niso nič novega, vendar poskrbite, da greste na ugledni strokovnjak za to lepotni tretma. Opeklina iz voska je lahko zelo boleče in ripping iz dlak lahko poškoduje kožo in lahko privede do okužbe. To je bolj resen problem, kot si morda mislite. Država New Jersey razpravljali prepovedjo polnejše brazilski voske po dve ženski, ki se je končalo v bolnišnici s svojimi poškodbami.

Ali veste, nekatere druge nevarne lepotne tretmaje in prakse, da bi morali vsi izognili?

load...