10 neverjetnih koristi in uporabe bentonitne gline | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih koristi in uporabe bentonitne gline

10 neverjetnih koristi in uporabe bentonitne gline

Bentonitna glina je mineralno bogat, zdravljenje, glina, ki je sestavljena iz vulkanskega pepela, ki se odlikuje po sposobnosti, da se pozdravi in ​​da odstranimo strupe iz telesa. Clay je bil uporabljen za več tisoč let, tako notranje za zdravljenje bolezni in navzven za nego kože. Ena izmed čudovitih lastnosti, ki jih ima bentonit gline je, da ko se meša s tekočinami, ki ga proizvaja negativen električni naboj, ki črpa toksine iz telesa. Bentonita je sklicevanje na Fort Benton, Wyoming, kjer je glina izkopati, vendar podobne gline je mogoče najti tudi drugod po svetu, ki so včasih imenovane montmorillonitno glino. Torej, če niste prepričani, kaj bi bentonit gline stori za vas, tukaj je deset neverjetno koristi bentonit gline.

1. Dodajte bentonit gline na svoj bathwater

Za resnično sproščujoče kopeli, dodamo eno ali dve skodelici bentonita gline na svoj bathwater. Ko je glina meša z vodo, spustite negativno elektronski naboj v glini, ki bo pripravi toksine iz kože. Prav tako pomaga pospraviti madežev in ponovno vlaži kožo, zato se ob lepo dolgo namakate v bentonita gline kopel bo pustila vaša koža mehka in gladka.

2. Uporaba bentonitna glina v masko

Bentonit gline naredi velik obraz vprašam preveč. Zmešajte dve ali tri žlici bentonita gline v pasto s čisto vodo ali z malo jabolčnega kisa. Nanesite na obraz in pustite delovati približno deset minut. Ker je glina posuši, bo poostrila kožo in odstrani umazanijo in toksinov iz por.

load...

3. Lajša prebavne težave

Da bi bentonit gline interno za prebavne težave, zmešajte dve čajni žlički gline v kozarec vode in ga pustimo, da se raztopi v približno trideset minut, preden jo pijete. Zdravilne gline, kot bentonita, ki so bili uporabljeni za tisoče let za zdravljenje prebavnih težav. Ne uporabljajte prepogosto, čeprav, ker je tudi zelo dobro deluje kot odvajalo.

4. Uporaba bentonitna glina kot deodorant

Bentonit gline je zelo vsestranski proizvod in koristi bentonita gline so resnično veliko. Če imate težave s prekomernim potenjem, potem bi bentonit gline biti koristna za vas s tem preveč. Vtrite nekaj gline pod rokami vsako jutro in bo delovala kot naravni deodorant in bo vpijejo znoj preveč.

5. Uporaba bentonitna glina za zdravljenje kožnih

Še eden od bajen prednosti bentonita gline je, da ga lahko uporabljate za zdravljenje bolezni kože. Bentonitna glina, se lahko uporablja kot zdravljenje z antibiotiki za pomoč pri takšnih kožnih so luskavica, dermatitis in ekcem. Zmešajte glino z vodo v pasto, to velja za prizadeto območje kože in ga pustite, da se posuši, preden jo sperite enkrat s čisto vodo. Glina črpa iz katerega koli okužbe v kožo in pore, in pomirja rdečico kot dobro.

load...

6. Uporabljajte ga za oralno zdravje

Bentonit gline se lahko uporablja kot del vaše ustne higiene rutinsko preveč. Lahko ga uporabljate, zmešan z vodo, kot izpiranje, ali kot naravno alternativo zobna pasta in bo prispeval h krepitvi sklenino na zobe in zmanjšali občutljivost, ki jih morda imate. Lastnosti detox bentonita gline bo tudi pomagalo znižati ravni toksinov v ustih.

7. Zdravi ureznine in opekline

Ena od prednosti bentonita gline je, da ga lahko uporabljate za zdravljenje manjših ureznin in opeklin. Mešamo, da dobimo pasto z vodo, uporabiti pasto gline na rano in pokrijemo s povojem ali pomoči v pasu. Glina bo pomagalo ustaviti okužbe in vam bo pomagal rana zdraviti hitreje.

8. Uporaba bentonitna glina kot šampon

Prednosti bentonita gline iti še dlje. Mnoge ženske so tudi pojejo hvalnice za čudovite učinke, ki jih imajo lahko bentonit gline na laseh. Lahko naredite svoj bentonit gline šampon z mešanjem dve žlici gline z malo vode ali jabolčnega kisa. Uporabi zmes na vlažne lase in ga pustijo na približno pet minut in nato izprati spet s toplo vodo.

9. Uporaba bentonitna glina na piki insektov in izpuščaji

Naredite pasto bentonita gline in ga uporablja v piki insektov in izpuščaji, in bo pomirjajo hitro srbenje in pomaga zdraviti do kože preveč. V tem primeru lahko pustite mešanico na kožo, dokler ne pride off naravno. Lahko se uporablja za zdravljenje ugrizi, Tings, alergijske reakcije in strupen bršljan preveč.

10. Odstranite toksinov iz telesa

Pitje bentonit glino z vodo, lahko pomaga, da se odstranijo vse vrste toksinov iz telesa. Raziskave so pokazale, da ima glina možnost za odstranitev, kar je znano kot hlapnih organskih spojin, ki so vrsto strupenih snovi, ki jih poberem v našem telesu zelo dan, ki lahko negativno vpliva na naše telo. Prav tako je znano, da imajo sposobnost, da odstranijo nevarne toksične kovine, kot so svinec in živo srebro preveč.

Pozor:

Čeprav lahko bentonit gline je zelo koristno in učinkovito, je najbolje, da se posvetuje z zdravstvenega delavca na riti svoje posebne individualne potrebe.

Ali veste, druge ugodnosti bentonit gline?

load...