10 neverjetnih lepotnih nasvetov iz skrivnih modelov Victoria | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih lepotnih nasvetov iz skrivnih modelov Victoria

10 neverjetnih lepotnih nasvetov iz skrivnih modelov Victoria

Tudi modeli, ki se pojavljajo na Victoria Secret Fashion Show treba pomaga videti tako lepo, kot to počnejo in, ja, tudi oni imajo svoje slabe dni. Ampak, Victoria Secret Angels imajo celo ekipo lepotnih strokovnjakov v zaodrju, da bi jim pomagali priti pripravljen za show in zgladiti vse zadnje minute pomanjkljivosti. Te punce imajo vpleten v nekaj najboljših lepotnih strokovnjakov na svetu, tako da boste vedeli, da bo teh deset lepotni nasveti za Secret modelov Victoria je vredno prebrati:

1. Nanesite zardevati pred temelj (Lindsay Ellingson)

Lindsay Ellingson pozorno spremlja, kaj se ji ličila strokovnjaki počnejo, ki je, kako je odkrila, da je uporaba zardevati pred temelj dela za njo. Ona pravi, da uporablja zardevati, ko toner in vlažilno omogoča, da vpijejo v njeno kožo in so videti bolj naravno.

2. Kontur (Hilary Rhoda)

Vsak dan, Hilary Rhoda uporablja bronzer izpostaviti poteze v obrazu. Ona uporablja bronzer ji očesnih votlin in ličnice, da bi sama videti "bolj sveži, budni in rafinirano".

load...

3. Hidracija je pomembna (Lindsay Ellingson)

Pitje veliko vode, je še en namig od Lindsay Ellingson. Vodenje njena koža hidrirani je pomemben del njene lepote režima in ji priporoča pitje veliko vode vsak dan, dobili veliko počitka in z dobro oči kremo.

4. Pretvarja ponaredek trepalnice (Jourdan Dunn)

Jourdan Dun je namig za ustvarjanje videza lažnih trepalnic brez škode za vaše realnih trepalnice, da lahko ponaredek tisti povzroči. Ona priporoča, da, če si postavite kreditno kartico ali igralno karto v ozadju vaših trepalnic, ko se uporabljajo maskaro in potiskanje proti kartici, vam bo dal debelejši in daljši videz lažnih trepalnic.

5. Dobro jesti za zdravo kožo (Candice Swanepoel)

Prepričajte se, da ona dobi dovolj vitamina C in D, v njeni hrani je velika prednost za Candice Swanepoel, in pravi, da je najbolj pomembna stvar za zdravo in sijočo kožo, da razmišljajo o tem, kaj jeste.

load...

6. Vedno uporabi trepalnic navijalke (Jessica Hart)

Jessica Hart ljubi trepalnic navijalke, saj resnično odprli oči. Ona včasih nosi nobene maskaro sploh, ker misli, da trepalnice strelja z Vikler včasih videti bolje brez maskare.

7. Gre za kožo (Lily Aldridge)

Za Lily Aldridge, ki skrbi za njene kože je najpomembnejši del njene lepote režima. Kot tudi pitje veliko navadne vode, pije tudi veliko kokosove vode in poje veliko avokada in lososa, da svojo kožo dobro nahranjena.

8. Sol vodni sprej za lase (Behati Prinsloo)

Behati Prinsloo pršila lase z fine meglice slane vode, da bi ji ključavnice videti neverjetno. Ona pravi, da je poceni in enostaven način, da ji je trenutek, "tik ob plaži" videz.

9. Zagotovite si lepotni spanec (Erin Heatherton)

Preprost, vendar učinkovit nasvet od Erin Heatherton je, da poskrbite, da boste dobili dovolj spanja vsako noč; pravi, da naredi vse razlike.

10. Nikoli ne posuši lase (Lindsay Ellingson)

Lindsay Ellingson nikoli ne uporablja sušilcem za lase na laseh, razen če je delala. Prav tako pravi, da ji ne ji šampon vsak dan in da ona uporablja redno z dopusta, v napravo, kot tudi, da ji ključavnice videti lepa.

Katere so vaše najljubše lepotne skrivnosti in lepotni nasveti? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...