10 neverjetnih nasvetov o tem, kako naredite svoje prsi čudovito | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako naredite svoje prsi čudovito

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako naredite svoje prsi čudovito

Prsi so zelo posebno področje ženskega telesa in smo ugibati, večina moških bi se takoj strinjam s to izjavo. Ampak oni niso posebni samo zato, ker oni fokus moških fantazij in glavni vir veselja, ko tako da ljubezen. So dobesedno nekaj posebnega in je treba dobro paziti, da ostanejo trdno, gladko in zdravo čim dlje. Tukaj je, kako lahko bolje skrbeli za vaše prsi in da jih videti svojih najboljših močeh.

1. Primerna

Nepremišljeno opremljen bra je ena najhujših stvari, ki jih lahko storite, da vaše prsi, ne glede na to, kako čudovito te cepitve. Res je, da so nekateri izmed nas rodi pripravljena, da postane Victoria Secret model ampak mučenje svoje prsi z nedrčkom, ki je prekratek, ti ​​ne bo naredil nobene usluge. Izberite nedrčkov, da se boste počutili udobno, ne samo videti glamurozno.

load...

2. Organska, ne sintetične

Bivanje malo več na temo perilo, naravni materiali, kot sta bombaž ali svila je boljša izbira, kot sintetiko. Sintetični materiali ne samo Trljati in draži kožo, pa tudi zadržuje vlago in lahko pripelje do glivične okužbe, med drugim. Poleg tega, če ste preobčutljivi kožo, je tveganje za draženje kože, je še večja. Odločite se za naravno.

3. Redno nosite

Pomen udobno nedrčkov se poveča le z dejstvom, da so najbolje delujejo, če jih nosite vsak dan. Preprosta resnica zadaj povešanje je, da gravitacija deluje svojo nesrečo na prsi, in nosil lep, udoben nedrček, je način, da odloži to zlo. Nepodprte prsi ponavadi sag prej. To je nekako tako, kot testo, res: če si pustil kos testa visi, da se bo začelo razteza navzdol.

load...

4. Privoščite jim masažo

Masažo prsi redno služi dvojnemu namenu. Po eni strani, vam omogoča, da se počutijo vse nepravilnosti v zgodnji fazi in ukrepati. Po drugi strani, tako kot vse druge masaže, povečuje krvni obtok, zato celično zdravje in ohranja vaše prsi videti vesele.

5. Hladne prhe

Ni zdravljenje za skok, še posebej, če je zima zunaj, ampak hladna voda je dobra za kožo na prsih. Lahko bodisi zavihati hladno vodo in se neposredno masažo prsi s tuš glavo, ali namakajte gobo v hladni vodi in jih masirajte z njim. Dodamo nekaj metino olje za dodaten učinek.

6. Sedi

Dobra drža dela čudeže za vaše prsi (da ne omenjam hrbtenico, vendar to ni tema tega članka). Sprehod z glavo visok, kot če nosite nekaj na njej. Naj bo vaš hrbtenice naravnost in ramenih potegnil nazaj. To je čas, da se navadijo na to, ampak ko postane navada, ne boste niti opazili to počnete.

7. Dobro Jejte

To je univerzalna nasvet, ko gre za zdrav, žareč kožo, in je še posebej pomembno za občutljivo kožo na prsih. Ribe, zelenice in žita so še posebej dober, vendar zdravo prehrano kot celota je pot, če hočeš biti srečen z očmi prsi v ogledalu.

8. Pijača voda

Dehidracija pomeni suho kožo in suha koža upadov enostavno, ker je manj elastična. In ne pomeni, da morate biti izsušeno začeti pitje veliko vode. Samo piti redno, skupaj s sveže stisnjenih sokov, namesto ustekleničene sladkih pijač.

9. Vlaženje

To bi moralo iti, ne da bi rekel, vendar jo je treba ponoviti. Dobro nego prsi naj bi vključevali redno zdravljenje z vlažilnimi kremami ali losjoni, bolj naravno, bolje je. Kakavovo maslo se šteje za posebej učinkovito, to je redno priporočljivo za nego dojk med nosečnostjo.

10. Enostavna o prehrani

Ste slišali o bumerang učinek, kajne? Veš, stradanje, ki ji sledi prenajedanje vodi k velikim nihanjem v vaši teži. No, ta nihanja ima uničujoče učinke na vaše prsi - koža postane manj elastična in upadov, in strije zadnje svoje grde glave. Naredite si uslugo, če želite shujšati, izgubi postopoma.

Kako narediti prsi perkier? Kakšni so vaši nasveti?

load...