10 neverjetnih nasvetov o tem, kako rastejo in elegantno oblikujejo svoje bangs | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako rastejo in elegantno oblikujejo svoje bangs

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako rastejo in elegantno oblikujejo svoje bangs

Šiška lahko izgledaš, lahko videti lepa, luštna in elegantna, lahko pa so tudi bolečine, še posebej, če ste poskušali, da jih raste ven, tako da preverite teh deset ideje za styling svoje Šiška in poskrbeti, da je videti čudovito:

1. Zasuk nazaj

Ena preprosta rešitev je temeljni zasuk nazaj. Le del vaše lase po sredi in jih zvijal. Potem, pin nazaj pletenine, kolikor bodo šli, z Bobby zatiči na straneh vaših las.

2. Side čop

Nosi nizka in na eno stran v čop omogoča zasuk ali vezalke svoje Šiška v ponija. Pletenice bo imel svoje Šiška v mestu in stranska ponija je eleganten odgovor na vodenje vaše Šiška pod nadzorom, medtem ko rastejo ven.

load...

3. Dobri stari naglavni trak

Trakovi niso dobri le za otroke, ki ga lahko dobite zrasla tiste, da jih naredite tudi iz osnovne črne do bolj glamurozne modelov. Ko uporabljate naglavni trak, čeprav, bodite previdni, da se konci vaše Šiška ne držijo izza pasu glave.

4. Stranski del

Lahko skriti dejstva, da ste vedno večji od svoje Šiška s pometanje stranskem delu. Slog, medtem ko so vaši lasje je mokra; namažete gel za lase in nato pripnite svoje Šiška v mestu z Bobby zatiči in nato bodisi omogočajo vaši lasje naravno posušijo ali pa uporabite sušilcem za lase. Če vaše Šiška potrebujejo malce več spodbude, da ostanejo na mestu, nato pa poskusite z uporabo nekaterih brizganje voska.

5. Dvofazni preraste

Lahko raste iz svoje Šiška in hkrati obdržati. Če pripnete nazaj zgornji del vaše Šiška in pustite krajši del na mestu in obrezani, lahko še vedno raste skozi zgornji del, medtem ko je vodenje resice. Ko so top deli dovolj dolgo, da lahko mešanica v drugih dlake na dnu, nato pa jim dovoliti, da rastejo iz preveč.

load...

6. Bridgette Bardot poglej

Bardot pogled je bila približno za nekaj časa in se je zdaj sprejela številne znane osebnosti. To je, pol gor poglej, da dobiš pripnete lase gor od krone in nato zapustijo dolge Šiška za oblikovanje obraza. Videti je luštna, ženstvena in elegantna, poskusite!

7. Naj jim obrezani

Rezanje nekaj, kar si poskušate raste iz Morda se zdi malo čudno koncepta, vendar jih gojijo gladka bodo prikrili dejstvo, da ste jih vedno večji ven. Posvetujte se s svojim stilist, da jih prerežemo pod kotom, in preprosto stran sweep jih bo vodila od vaših oči.

8. Pok vezalke

Še en enostaven način, da stil svoje Šiška je z vrvico. Lahko uporabite elegantno francosko pletenico, ki je vedno v stilu ali pa poskusite z ohlapno pletenic. Kakorkoli, bo to pomagalo ohraniti svoje Šiška stran od oči.

9. Uporaba hairspray

Pločevinko ekstra trdne oddane Hairspray bi lahko postal vaš najboljši prijatelj, medtem ko raste iz svoje Šiška. Morda ne užitkom misel kartona, kot so lasje, vendar bo vaše lase na mestu, kar slog, ki ga izbrali za svoje Šiška.

10. Poskus z deli

Obstajajo obremenitve stilov, da poskusite in variacije na različne teme. Eksperimentirajte z vaše strani, dodajte pletenice ali pol pletenice in različne dodatke za lase, in lahko ostanejo videti stilsko in elegantno, medtem ko so vaši Šiška rastejo ven.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako rastejo in slog vaše Šiška elegantno?

Delite svoje misli in nasvete za oblikovanje las v komentar oddelku spodaj.

load...