10 neverjetnih nasvetov za lase in trikov, ki bodo olajšale vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih nasvetov za lase in trikov, ki bodo olajšale vaše življenje

10 neverjetnih nasvetov za lase in trikov, ki bodo olajšale vaše življenje

Nikoli ne more imeti dovolj malo trikov in nasvetov o laseh. Konec koncev, če se počutite dobro o laseh, se počutite dobro o sebi in vas bo napolnjen s samozavestjo. Tam so tisti dnevi, čeprav, da ne glede na to, koliko časa boste porabili pred ogledalom, si ne more dobiti svoje lase desno. Torej, berite naprej in našli deset nasvetov za lase in žaga, ki vam bodo prihranili nekaj časa in da bo vaše življenje lažje:

1. Nikoli ne drgnite vaši lasje suhi

Ko prideš izpod tuša, vedno pat samo vaše lase posuši z brisačo. Drgnjenje ostro, poškodujejo lase in povzročijo neželeno kodranje las.

2. Ustvarjanje glasnosti čez noč

Če želite, da se v celoti, obsežen pogled na laseh, nato pa jo pred opere noč. Dodamo nekaj večji volumen gela in zaviti lase v figo na vrhu glave, in ga pokrijemo s krpo ali klobuk. Daj mu hitro posuši zjutraj in, ko ga pustil na cedilu, boste imeli poskočen glavo polno las.

load...

3. Tame Frizz z zobno ščetko

Uporaba preveč hairspray ukrotiti neželeno kodranje las bodo vaši lasje videti trd in nenaravno. Torej, še ena izmed koristnih nasvetov za lase in triki, če želite, da bi dobili ravno pravo količino Hairspray, poskusite uporabo s staro zobno ščetko in boste lahko dobili samo pravico znesek, v samo na pravih mestih.

4. Curl lase s kitami

Obstajajo maj nasveti za lase in triki za enostavno, vstati in iti kodre, in tukaj je eden izmed njih: vezalke svoje mokre lase in pustite pletenice v noč. V dopoldanskem času, ko ste vzeli pletenice ven, vaši kodri bodo čakali na vas in vam ne bo treba uporabljati Kodralnik.

5. Namestnik med toplim in hladnim zrakom za slog lase

Lahko nastavite slog dlje ga izmenično toplo in hladno zraka, ko se posuši. Vedno konča s curkom mrzlega zraka in tvoj stil bo ostal tam, kjer mora biti za veliko dlje.

load...

6. Podpre čop Bobby zatiči

Če želite, da vaš čop premetavati, potem pop v nekaj Bobby zatiči. Če postavite dve Bobby zatiči tik nad kravato las, ter jih skozi na tilniku vašega vratu, bo to podpre svoj ponija rep in ga dal, da lepo bounce, kot hodiš.

7. Uporabi suh šampon, preden greš v posteljo

Suh šampon deluje veliko bolje, ko je zapustil, da opravi svoje delo čez noč. Ko veš, da ne bo imel dovolj časa zjutraj, uporabljajo suhi šampon, preden greste v posteljo, in na ta način, da bo bolje delovala svojo pot v laseh.

8. Naj mine zatiči z Hairspray

Če imate ravne lase, je težko obdržati Bobby zatiči v mestu; tako še ena izmed dobrih nasvetov za lase in trikov je, da se Bobby zatiči na brisačo in jih najprej dati spray, preden jih uporabljajo popraviti svoj frizuro; in jih bo preprečilo drsenje iz vaših las.

9. Uporabi hairspray z rokami

Za bolj naraven videz, ki ne bi vaši lasje videti, kot je bilo ometane v glavo, dal hairspray na rokah in teči s prsti skozi lase. To bo še ukrotiti fly-stran dlake na, vendar to ne bo vaši lasje videti trd.

10. Poskusite pol pranje

Še eden od veliko nasvetov za lase in trikov je, če imate res debele dlake, ki bo stoletja, da se posuši, nato poskusite samo pranje zgornji del je v umivalnik, ko ste v naglici. To bo še vedno videti čista, vendar bo posuši veliko hitreje.

Katere so vaše najljubše nasveti za lase in triki?

load...