10 neverjetnih prednosti eteričnega olja evkaliptusa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 neverjetnih prednosti eteričnega olja evkaliptusa

10 neverjetnih prednosti eteričnega olja evkaliptusa

Zimzeleno evkaliptus drevo je doma v Avstraliji in je mislil, da je glavni vir hrane za tiste čudovit koala medvedov. Toda medtem ko bi bilo vsekakor zdi, da zagotavljajo koristi za zdravje, za divje živali, eterična olja, da smo ljudje izvleček iz tega drevesa prihajajo z zelo močnimi zdravili koristi preveč.

Po britanski legendi, Anglež, ki se je naselil v kolonialnem Avstraliji zmanjšati svoj palec s sekiro. Na srečo je bil njegov oče dab roko z Aboriginov ljudskem zdravilstvu, in je bil sposoben uporabljati obvezo, ki je bogata z evkaliptusa listov okrog reza. Njegovo palec hitro zacelila in ni bil okužen.

Lokalne Aborigini uporablja evkaliptusa, da ozdravi vse rane. Zahvaljujoč temu, znanje kmalu razširil in ni bilo dolgo, preden farmacevti so patentirali in prodajo evkaliptus izdelkov nafte za dobiček. Oglejmo si na 10 neverjetno koristi evkaliptusovega olja, ki so Avstralci poznamo že stoletja.

load...

Prehlad in gripa

Eucalyptus eterično olje je v bistvu izkašljevanje, ki pomaga, da izpirajte svoje telo grdo toksinov, ki lahko vam slabo - in to lahko pomaga pri prebolela je nadležen prehlad, ki se vedno zdi, da prihaja ob nepravem času!

Znebiti svojega mraza z evkaliptusa, priporočamo, da spustite nekaj kapljic tega olja v vašem difuzorja, ko spanje ponoči. Na ta način se boste počutili njegove koristi za več ur, kot si spal.

Hand Cleaner

To je še ena od čudovitih koristi evkaliptusovega olja. Higiena je zelo pomembna, vendar, ko ste tudi spoznali, je lahko težko očistiti svoje roke. To je lahko problem, če veste, da bodo pobiral na hrano kadarkoli prej. Torej kaj počneš?

load...

Eucalyptus eterično olje je tvoj rešitelj. To eterično olje je odličen pri odstranjevanju maščobe z rokami. Uporabite jo lahko kadarkoli, tudi po napornem dnevu v službi. Ne skrbite, kako umazano se zdi, da so vaše roke - ni naloga je prevelika za evkaliptusovega eteričnega olja!

Vonj Remover

To je ena izmed mojih najljubših koristi evkaliptusovega olja. Ok, kaj je dobil naravnost do točke: vsi vonj. Na neki točki ali drugo, po dolgem dnevu v službi, v telovadnici, ali morda po popoldanski sprehod, diši se dogajajo.

Se zgodi v naših roke jame, v naših čevljih, in prav tako izvira iz naših psov.

K sreči, evkaliptus eterično olje je čudovit sredstvo za telesnega vonja, in je tako veliko bolj zdravi kot spray-on dezodoranti, ki so naloženi s toksini. Če želite odstraniti neprijetne vonjave, preprosto namočite dab o evkaliptusovega eteričnega olja v mokro krpo.

Kontrole kašelj

Ali ne kašelj grozen? Mnogi ljudje pogosto pravijo, da je najhujši del mraza ni raspy glas, ne tesen prsih, ne nahod, in prav je, da tudi Škrabav vneto grlo.

Nope, to je vedno godrnjav kašelj, ki preživi vse ostale simptome, ki jih približno štiri tedne.

Včasih smo se zbudili sredi noči s tako Golicati da se bojimo, mi nikoli ne bo ustavil nikoli več kašlja!

Eucalyptus eterično olje je res najboljši prijatelj, ne boste nikoli vedeli, da imaš. Vtrite nekaj evkaliptusovega eteričnega olja v mešanici z nosilnim oljem na prsih in lahko ublažijo sluz in jo izločijo iz telesa, upravljanje vašega kašelj, kot dober "un.

Duševno Izčrpanje

Občutek utrujen, počasen in na robu all-out stres? Eucalyptus eterično olje je tukaj, da dvignite žganja, saj je eden od neverjetno koristi evkaliptusovega olja je, da je pravzaprav stimulans (zdrav ena!), Ki odpravlja utrujenost in svetovno-utrujenost in vas vrne na svoje noge, v nobenem trenutku ne na vseh.

Osvobodite Muscle & bolečine v sklepih

Bolečine v mišicah in sklepih lahko stiskali vsakogar, mlado in staro. Lahko celo stiskali vrhunske športnike in vse, ki delajo fizično zahtevno delo.

Še ena od fantastičnih koristi evkaliptusovega olja je, da je res super pri lajšanju vse tiste niggling bolečine. Lahko ga pripravimo kot smetano ali toplo balzam, jo ​​lokalno uporabo za vaše bolečine v sklepih in mišicah. Ti bodo pomirjajo v nobenem trenutku ne na vseh!

Obstaja več receptov lahko najdete na spletu za svoje domače za lajšanje bolečine smetane, ali bi lahko pop v vaši lokalni zdravstveni trgovino in vprašal, kaj zvarek priporočajo.

Naglavne uši

Verjetno ste že ni imela naglavne uši, saj ste bili še otrok, vendar če ste sedaj staršev sami, je skoraj neizogibno, da bo vaš otrok utrpel izbruhu uši na neki točki. To je samo nekaj, kar prihaja s šolskim ozemlju.

In če je vaš otrok trpi zaradi uši, ste lahko prepričani, kot vraga, da bi lahko ujeti nekaj jajc preveč! EDN! Vem!

Prednosti evkaliptusovega olja spet prišel prav. Eucalyptus eterično olje se pridobiva iz divjini Australis, zato je naravni pesticid, ki odganja žuželke. Veliko ljudi, ki so se ga uporablja za zdravljenje uši glave preteklost in sedanjost, in zato, ker je to dobro za las boste lahko tudi spodbuja rast las ob istem času. Fantastično.

Biserno bele zobe

Vsa ta leta ste verjetno je čiščenje zob z zobno pasto, kot je ostalo od nas, kajne?

No, morda ne bi jo spoznala, vendar evkaliptusa eterično olje (ali domača zobna pasta pripravljena z dodano evkaliptusovega eteričnega olja) naredi za zelo dober nadomestek za komercialno zobno pasto. Ne samo, da je to naravno Minty in okusna, vendar se lahko dejansko zdravljenje zobnih oblog, gingivitis in votline. Tako boste dobili prednosti velikega dihanje in lepe biserno bele zobe.

Rane

Prednosti evkaliptusovega olja lahko šel naprej in naprej, in tu je še eden izmed njih: to lahko zdravi rane in rane. Prej smo povedali zgodbo Anglež, katerega palec rana je bil obdelan z uporabo evkaliptusa listov. Njegov palec je ozdravela brez vsakršnega znak okužbe!

V ta dan, ljudje še za zdravljenje rane z evkaliptusovega eteričnega olja. Si lahko zdravi svoje rane, vreznine, opekline, rane, odrgnine in tako naprej. Karkoli!

Sončne opekline

Ok, tako da ste šli in mehurji kožo s čaščenjem sonca predolgo včeraj, kajne? Kakšen si?!

Na srečo, evkaliptus je zelo tolerantna eterično olje in celo pomaga pri samopoškodbe vprašanj, kot so sončne opekline. To olje ustvarja lep hlajenje občutek na kožo in pomaga Zanijemio bolečino s sončnimi opeklinami povzroča.

Opozorilo: To ni res pomaga rešiti res, res grdo opekline. Vi ste sami!

Ali veste, druge koristi evkaliptusovega olja?

load...