10 nočnih nasvetov čez noč: kako lepše zjutraj? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nočnih nasvetov čez noč: kako lepše zjutraj?

10 nočnih nasvetov čez noč: kako lepše zjutraj?

Skrb za vaše lase med spanjem

No, obstaja veliko lepotnih tretmajev, ki jih lahko uporabite na noč. Eden od mojih priljubljenih je, da je ponoči vzdrževati in pomlajevalna nega las: vzemite najljubši dopust-in balzam za lase ali masko za lase in jo uporabljajo na svojem že oprane, vlažne lase (velja le za dolžino izognili korenine) in ga pustite čez noč. Lahko zaviti vam lase v šal za zaščito vaših prevleke za blazine. Ko se zbudite, sperite lase z vodo in uživajte v svilnato, gladko in negovan ključavnice!

Kako bo vaše lase valoviti čez noč?

Ta "stara šola" trik je zelo enostaven za uporabo in zelo učinkovit: pletenic vlažne lase pred spanjem in se zbudiš z lepimi valovi zjutraj.

Kako priti mehke roke?

Če je koža na rokah zelo suha, dehidrirana in, čeprav imajo boleče razpoke, potem poskusite to lepoto tehnike: nanesite debelo krema za roke (ali negovalno olje) na rokah, da na lahkih rokavice bombaža in pustite to zdravljenje na noč. Ko se zbudiš bo vaše roke počutim zelo mehka, navlažena in gladka.

load...

Smooth pete

Lahko greš naprej in to podobno hranilno zdravljenje za noge, kot tudi. Masaža gosto kremo po vsem noge, dajo na udobno bombažne nogavice in šel spat. V dopoldanskem času bodo vaše noge reči "hvala"!

Nič več mozolji!

Lahko zdravljenje svoje madeže, medtem ko spiš: uporablja čajevca je na vrhu mozolj in videli, da zmanjšajo in izginejo čez noč!

Silk blazino

Pridobite si svileno blazino! Ne samo, da je to res luksuz izkušnje, ampak tudi, lahko spi na svilo blazino koristna za vaše lase, zmanjšuje delitev konča; svila lahko tudi pomaga ohraniti vaš obraz videti svež in gub brez zjutraj!

load...

Najboljši položaj za spanje

Ko spite na boku ali na trebuhu, ste bolj verjetno, da bi dobili te nezaželene obrazne linije, kot tudi pod očmi vrečke, ki lahko postane trajna, če se držite na isti položaj za spanje vsak večer! Poskusite spati na hrbtu, namesto, in reči zbogom obrazne linije.

Skrb za vaše ustnice

Piling vaše ustnice pred naslovom v posteljo in potem pride vaš najljubši balzam za ustnice ali negovalno olje (olivno olje, kokosovo olje ali mandljevo olje) na ustnicah. S tem pogosto vam bo pomagal, da pozabi razpokane ustnice za vedno!

Svetle oči

Shranite oči kremo v hladilniku in se uporablja, da se ohladi ravno od tam, ko se pripravljajo, da gredo spat. Ne samo, da bo to pomagalo podaljša življenjsko dobo vašega izdelka, ampak tudi, bo hladilni učinek pomagalo de-dim in pomirjajo oči. Pred spanjem ga lahko uporabljajo tudi avokado ali sladko mandljevo olje tik pod vašimi očmi. Ta olja so zelo hranljiva in lahko zelo paziti na občutljivem območju pod vašimi očmi, tako da se boste zbudili videti sveža in pomlajena!

Plumper kože

Če živite v suhem podnebju, spati z vlažilnik teče skozi celotno noč, bo to pomagalo dodajanje vlage in osvežite svojo kožo, medtem ko spite.

Zdaj, v celoti oboroženi s temi nočnih nasveti lepotnih vas bo zagotovo, lahko zbudi vsako jutro videti božansko! Katere so vaše najljubše prenočitve lepotni nasveti? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...