10 odličnih brivnih nasvetov, trikov in hacks za ženske | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 odličnih brivnih nasvetov, trikov in hacks za ženske

10 odličnih brivnih nasvetov, trikov in hacks za ženske

Ali ste vedeli, da so se dekleta niso vedno obril svoje noge? Britje samo res postal popularen med drugo svetovno vojno, ko so gole noge postal priljubljen, ki ga nujno, saj so najlonske nogavice primanjkuje. Danes pa, gladka in brez dlak noge so lepota nuja, zato preverite teh desetih britje nasveti, triki in žaga in ugotovite, kako lahko britje manj chore:

1. Uporaba olje iz pred posnemanje smetane

Eden najboljših in najbolj uporabnih britje nasvetov za ženske, je, da uporabite nekaj olja, preden (ali namesto) za posnemanje smetane. Lahko ustavite britev opekline z omilitvijo kožo z nekaj naravnim oljem, še preden uporabite kremo za britje. Kokosovo olje, sladki mandlji olje ali oljčno olje, ščiti kožo pred urezninami in omogočajo britev za bolj gladko drsenje po koži.

2. Poskusi nekaterih moških pene za britje

Za nekatere nedoumljiva razloga, proizvajalci zaračunajo več za ženske britje kreme, kot pa za moške. Vonj ni vedno dobro, ampak kreme za britje za moške počne isto delo, za del cene žensk.

load...

3. Spremeni britvice pogosto, da bi se izognili zmanjšanju in zarez

Suhoparni, topo rezilo bo zagotovo vodilo do zmanjšanja in zarez, in staro britev ni zelo higiensko niti. Spremenite svojo britvico pogosto in boste dobili veliko bolj gladko britje. Priporočilo je, da uporabite samo britvico tri- do petkrat.

4. Luščenje pred britjem

Piling kože pred britjem ali vse odmrle kožne celice bodo zamašijo britvico. Uporabite piling piling ali piling rokavico v tuš, in temeljito sperite pred britjem. To bo vaše britvice trajajo dlje preveč. Če želite uporabljati naravne domače piling za telo, nato pa kokosovo olje in sladkor mešanica je eden izmed najboljših in najlažje narediti.

5. Mehčanje kože pred britjem 

Če ste v naglici, da bi dobili ven, vas bo morda zamikalo, da začnete britje suhe noge, ne da bi najprej mehčanje kože, ki lahko vodijo do kosi, udarci, zarez, britev opekline in zamašil britvico z nekaj odmrlo kožo. Da bi se izognili vsem tem, mokro kožo s toplo vodo pred britjem, kaj vaša koža zmehča in nato britje.

load...

6. Uporaba kratkih udarcev

Še eden od koristnih nasvetov za britje za ženske, je uporaba kratkih udarcev. Ne poskušajte in britje celotno dolžino nog v enem zamahu, saj da je bolj verjetno, da zmanjševali. Kratke kapi so najboljši, ki delajo svojo pot počasi po vaši nogi.

7. Britje z zrn in nato proti njej

Če imate občutljivo kožo, nato britje proti toku povzroči draženje. Eden najboljših posnemanje nasvetov za ženske, ne glede na vaš tip kože, je za britje, enkrat z zrn, in nato še enkrat, proti njej. Na ta način boste dobili veliko bližje britje brez draženja.

8. Ne britje nobenih nezaraslimi kose

Če se ne reši kožo, potem ne brije, da je območje, dokler ni pravilno zacelila. Navaja očitno, če pa si sam ne pusti kosi in boleče madeže, ki jih nikoli ne bodo zaceli in se lahko okuži.

9. Pomirjajo britje udarci s karitejevim maslom ali hladno kumar paste 

Tukaj je še eden izmed odličnih nasvetov za britje za ženske: če je britje zapustila z razdraženo kožo in posnemanje trkanja, nato pa hiter način pomirjajo kožo je s brisanjem na nekaj karitejevega masla ali uporabljamo sveže je, hladno kumare paste. To bo hitro ohladi površino in zmanjšujejo vnetje. Izogibajte se tudi draži, da področje nadalje, da vaš prednost ohlapna oblačila in omogočajo nekaj časa, da se pozdravi.

10. Ne kupujte poceni britvice

Se ne mika, da bi kupil res poceni pakete britvice. Izgledajo kupčijo, vendar niso. Ne bo trajalo tako dolgo, kot je nekoliko dražje britvice, da vam ne bo dal gladko britje in so bolj verjetno, da bo povzročil ureznine in zarez.

Kako britje nog? Katere so vaše najljubše britje nasveti za ženske?

load...