10 orientalskih lepotnih skrivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 orientalskih lepotnih skrivnosti

10 orientalskih lepotnih skrivnosti

Dame orienta so znani za njihovo brezhibno, naravne lepote in elegance in nekaterih največjih lepotnih trendov v zadnjih letih so nastale na Vzhodu. Ena od stvari, ki bi vzhodni režimi kozmetični tako drugačne od tistih na Zahodu je, da pogosto vključujejo različne faze in so sledili za pisma vsak dan. Veliko obredov za nego kože in nego las, ki so sledile so bile približno za stoletja in se šele začenja, da se prizna na Zahodu, tako da je lahko pogled na deset teh čudovitih orientalskih lepotnih skrivnosti.

1. Zlati Bean maske

Kitajski empresses uporabili fižol mungo masko za zdravljenje aken in zabuhle kože. Maska je narejen z mletjem mung fižol, da dobimo pasto, nato pa preprosto uporabo na obraz in jo pustimo, da bi sedel za nekaj časa. Danes si lahko naredite svojo mung fižol masko z nakupom mung fižol v prahu in ga zmešamo z nekaj naravnega jogurta.

2. Tonik voda kože

Da bi jim pomagali ohraniti svojo porcelanasto gladko polt, Orientalske ženske uporabljajo preprosto riž vodo kot toner kožo. Če želite to narediti, morate namakati nekaj unpolished riž v vodo, dokler voda ne začne iskati mlečna in nato uporabi vode za obraz z nekaj vate. Če se boste držali riž vode v hladilniku, bo trajal do štiri dni.

load...

3. Uporaba olja namesto čiščenje obraza

Namesto shying od naftnih derivatov, ki temelji, kot je ljudi na Zahodu storiti, z oljem, kot je čistilo zelo priljubljena v mnogih delih Azije. Ko uporabljate naravna olja na koži, je dvigala ličila, umazanijo in nečistoče zelo enostavno, in ne izsuši kože sploh.

4. Nikoli ne uporabljajte 2-v - izdelki 1

Medtem ko se na Zahodu, ženske radi, da bi našli izdelke, ki zmore dvojno dolžnost, dame na vzhodu le kdaj uporabiti izdelek za nič drugega kot točno to, kar je bilo namenjeno. Njihov dnevni lepota sistem je sestavljen iz več različnih korakov in so ga predoblik, kot bi ritual, nikoli ne preskoči vseh fazah.

Ščetkanje 5. Skin

Kot del njihovega vsakdanjega lepotne rutine, Orientalske ženske umila obraz s suho krtačo, da svojo kožo dobro napeta,. To ščetkanje spodbuja boljši pretok krvi v kožo in je tudi dejal, da bo vaša koža bolj dovzetna za losjoni in serumi, ki se uporabljajo po ščetkanjem.

load...

6. Vedno se prepričajte, da je zaspal med 11pm in 2. Ure zjutraj

Nekateri izmed lepotnih nasvetov iz Kitajske in sosednjih državah temeljijo na starih prepričanj in tradicionalne kitajske medicine. Eden od teh, ki so danes še vedno sledijo orientalske ženske je, da je najboljši čas za spanje med ur 11pm in 2. Ure zjutraj. Zato je menila, da je to čas, da jetra sprošča toksine iz telesa, in to pomaga preprečiti gube in kožne madeže. Kaj je znano, zagotovo je, da vodenje redni spanec ne pomaga ohraniti vas zdravi, tako da je verjetno bolj za to, kot ste morda mislili.

Matica olje 7. Camellia

Camellia matica olje je olje, ki boste našli, ki se uporablja za lepoto v številnih azijskih državah. To je pridelano iz oreškov iz Camellia grm, ki je bolj znan po svojih lepe rože, in se uporablja tako za kože in las zdravljenja. Ko se uporabljajo na koži, se absorbira zelo enostavno, saj je po sestavi zelo podobna naših naravnih olj. Rečeno je tudi, da spodbuja rast las in azijske ženske jo uporabite kot dopust v napravo.

8. Imajo redne facials

Redni facials so velika stvar na vzhodu in Ženske v Koreji preživijo velik del svojega dohodka za ob strokovni obraza vsaj vsak drugi teden. Bilo je na Japonskem, ki so obrazne maske izumil preveč. Originalne maske so bile narejene iz kimono svile, ki je bil namočeno v bistvu posebnih cvetja in zelišč.

9. Imajo redne masaže

Ženske v zahodnih državah mislijo o potovanje v zdravilišču kot pa poslastica, ampak za vzhodnih dekleta, je redni del njihove lepote režima. Kot tudi nego obraza, ki smo omenili, da imajo tudi redne masaže in so veliki verniki v moči refleksologije.

10. Zaupajo naravo

Glavni zavezanec za vse orientalskih lepotnih tretmajev je, da temelji na naravnih proizvodov. Boste našli zelo malo azijskih kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo dolg seznam kemikalij. Kaj boste našli, so naravne sestavine, ker so ženske verjamejo, da je to, kar narava proizvaja veliko bolje za njih, kot tisto, kar bi lahko kdajkoli proizvedeni v laboratoriju.

load...