10 osnovnih stvari, ki jih morate imeti v torbici | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 osnovnih stvari, ki jih morate imeti v torbici

10 osnovnih stvari, ki jih morate imeti v torbici

Zima je na dobri poti, zdaj. V noči so risanje in drevesa izgubljajo barvo in je že občutno hladneje. Težko je verjeti, da je poletje že mimo, vendar je čas, da začnete razmišljati o plašče, šale in kape spet, če tega še niste storili. Prav tako je čas, da začnete razmišljati o tem, kaj bo nosite v torbici to jesen, tako da tukaj je nekaj bistvenih, ki bi morali videti skozi, saj bomo odpravili proti dreaded zimskih mesecih:

1. Krat do dežnik

Prve stvari, da gredo nazaj v torbi bodo morali biti zaupljiv dežnik! ne dobijo ujela ta padec, ki ga je težko naliv, imejte fold-up Krovni z vami ves čas!

2. Tkiva

Priročen paket tkiv lahko Božji dar v tem letnem času preveč. To je že dobili vetrovno in da se bo, da vaše oči in nos tek. Prva serija prehladov in gripe ne more biti daleč, bodisi!

load...

3. Ustnice balzam

S prihodom jeseni, vetrovi dvignili in centralno ogrevanje gre naprej. Začni vodenje vaše ustnice navlažena in zaščitena s balzam za ustnice zdaj, in to vam bo pomagal izogniti suhe in razpokane ustnice kasneje.

4. Krema za roke

Ne pozabite, da zaščitite svoje roke preveč. Naj vaše roke navlažena in gladka in pop majhno steklenico ročno losjona v torbi.

5. Krtača

Saj veš, kako se bo. Ti preživijo ure pridobivanje pripravljena iti ven, in drugi stopiš pred vrati, vaši lasje bodo povsod pihanih ga močan sunek vetra. Pack glavnik; boste potrebovali do takrat, ko ste dobili delo.

load...

6. Rokavice

Ok, tako da je dejansko ni še zima, vendar menimo, da bi bil pripravljen! Nismo tako daleč od prve zmrzali v zimskem času, tako da boste potrebovali rokavice kmalu preveč.

7. Makeup essentials: šminke, maskare, linijski, blot pappers, kompakten prahu in, seveda, vaš najljubši parfum 

Verjetno ste izvedli to v poletnih mesecih, kot tudi, vendar je vreme se zapira, je bolj verjetno, da bo vaš ličila potrebujejo malo dotika gor čez dan, tako da zdaj je pravi čas, da preverite, ali imate vse, kar potrebujete in si ne gre zmanjkalo nič.

8. Majhno ogledalo

Majhen ročni ogledalo bo koristna, tako da lahko to hitro ček za škodo, vetra, preden greste na pomemben sestanek ali datumu.

9. Bobby zatiči

Če boste to storili ujeli ven, lahko nekaj bobby zatiči kmalu rešili nemirni, vetru izpostavljenimi lase. To lahko pomeni nenapovedan spremembo pričeske, vendar je bolje, kot je videti, kot da je pravkar iz postelje!

10. Razkužilo za roke

Ti so prav tako verjetno poberem klice na roke, kot ste od tega, da zraven nekoga, ki kihanje. Naj zimskih prehladov na zaliv z uporabo higieno rok, ko ne more priti do kopalnice, da si umijte roke.

Kaj je v vaši torbici to jesen? Kaj drugi padec essentials vam je všeč, da imajo v svoji torbici?

load...