10 poletnih lepotnih posnetkov in donts, o katerih se morate zavedati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 poletnih lepotnih posnetkov in donts, o katerih se morate zavedati

10 poletnih lepotnih posnetkov in donts, o katerih se morate zavedati

Dnevi so daljši, je vreme toplejše in vse, kar je videti svetlejši in bolj živ. Poletje je tu, tako da ven svetle obleke, poletne sandale in ven in uživajte. To je bilo leto, čeprav, saj je bilo poletje nazadnje tukaj, tako da tukaj je opozorilo od nekaterih lepotnih dos in don'ts misliti v poletnih mesecih:

1. Ne pozabite, da vaš make-up kul ali drugače, se lahko spremenila v Gnjecav nered

Zapomni si lani, ko je vaš ličila spremenila v Gnjecav nered v torbici? Ja, ličila se stali, da obdržite na hladnem poleti, da ostane dobrem stanju.

2. Ali nosite zaščito pred soncem zaščititi kožo pred staranjem 

Saj ni treba, da se sedi na plaži na soncu, da poškoduje kožo. Zaščitite svojo kožo z uporabo sončne kreme vsak dan in ne pozabite, da se ponovno prijaviti na posebej svetlih in sončnih dni. Ne pozabite tudi, naj bi, da je za zaščito pred soncem je treba uporabiti pred kremo in katero koli ličila, da bi dobili najvišjo zaščito.

load...

3. Upoštevajte pravilo "manj je več" in ne nosijo težka temelj

Heavy, ki temelji krema temelj je preveč v vročem vremenu. To bo vaš obraz znoj in nato temelje v lepljivo nered. Uporaba obarvano vlažilno namesto; da bo veliko lažja in je veliko bolj primeren za vroče vreme.

4. Ali dobil pedikuro, preden se izpostavite prste na svetu

Poletna sezona je sandale sezono, zato ne pozabite, da vaše noge se bo na zaslonu. Pedikuro je treba, preden se izpostavite prste na svetu.

5. Ne nosite težkih senčila in maskaro, če želite, da bi se izognili rakuna videz

Samo curling svoje trepalnice z Vikler trepalnic bo verjetno naredil v poletnih mesecih, in, če ne nosite ličila za oči, pa da lahka in ga hranite vodoodporen. Vi ne želite, da bi dobili rakuna videz.

load...

6. Bodite zaščito pred soncem resno in se uporabljajo za zaščito pred soncem, preden daš na vseh oblačilih

Stoji pred ogledalom, gola, bo zagotovila, da ne boste zamudili nobene pike, ko si dal na zaščito pred soncem. Daj zaščito pred soncem 15 minut, da se posuši, preden oblačenje, in vaša oblačila ne bo Masiranje off na robovih.

7. Ne pozabite, da se navlaži in pri sebi steklenico vode povsod greš

Ne ujamejo brez pijačo. Vedno vzemite s seboj steklenico vode s seboj, kamorkoli greste. Poskrbite, da ostanejo hidrirani v vročem vremenu, ker je dobra hidracija je treba, če želite, da bo vaša koža in lasje videti zdravi.

8. Ali zaščititi svoje lase in lasišče

Sonce lahko poškoduje las, kot tudi kožo. Zaščitite svoje lase in lasišče pred soncem z nosil klobuk, ko ste na soncu za dalj časa.

9. Ne pozabite, da opere klor ali sol iz las

Uživajte v morje ali bazen, vendar je vedno spominjal na izperite lase kasneje. Uporaba javnih prhe za hitro izpiranje, ko prideš iz vode, in umila lase s pomočjo s Detangling čopičem.

10. Ali se zabavajte!

Se ne odvrne zabavo vse opozorila, da si preberete o tem, da na soncu. Obstaja več kot dovolj časa, v zimskem času se prikrilo in obrabe dolgočasno barve, tako da dajo na svojih svetlih oblačilih, ven in uživajte sami. Le nekaj preprostimi ukrepi so vse, kar potrebujete.

Ali obstajajo še kakšne druge poletne lepotne dos in česa, ki bi želeli deliti?

Vas prosimo, da pustite komentar s svojimi najboljšimi nasveti poletje lepoto.

load...