10 pomembnih stvari, ki bi jih morali vedeti, preden ste belili lase doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 pomembnih stvari, ki bi jih morali vedeti, preden ste belili lase doma

10 pomembnih stvari, ki bi jih morali vedeti, preden ste belili lase doma

Tvoji lasje so pomemben in lahko rečem veliko o vas, tako da, ko se odločite, da želite poskusiti beljenje las doma, želite prepričati, da gre prav. Če ne boste dobili prav, potem beljenje lahko vaši lasje videti popolnoma omamljanje. Get it narobe, čeprav, in ne samo, da bo videti slab, vendar lahko povzroči škodo Sever po laseh, kot dobro. Tukaj je deset pomembnih stvari, ki jih morate zavedati, preden poskusite beljenje las doma.

1. Prepričajte se, da poznate svoje vrste las

Če so vaši lasje že suha in krhka, nato beljenje bi bilo še slabše. Beljenje las lahko izsuši, zato poskrbite, da vaši lasje je dobro pogojen, preden poskusite uporabljate nobenih beljenje izdelke na njej.

2. Preverite lasišče pred beljenje las doma

Bleach je zelo močna stvar in se lahko resno poslabša lasišča pogoje. Če imate kakršne koli okužbe ali draženje lasišča zdaj, počakajte, da izgine, preden poskusite uporabiti vse belilo izdelkov.

load...

3. Ali vaše raziskave 

Ali nekaj raziskovanje prvič, ker vsi belila niso enaki. Poglejte si nekaj fotografij v revijah, da vidim, kaj bi vam ustrezala najboljši ali se posvetujte s svojim las stilist. Morate upoštevati svojo kožo, kot tudi videz, ki ga poskuša doseči, preden se odločite, kako blond želite iti.

4. Pred beljenje las doma, si oglejte, kako izgleda prvi 

Če želite videti, kako dobro bi beljenih las vam ustreza, ga lahko preizkusite najprej na internetu. Obstaja precej virtualna preobrazba apps tam, da vam naložite sliko sebe in nato spremeniti svojo barvo las in slog. Druga možnost je, da bi lahko vedno obiskati trgovino, ki prodaja lasulje in preizkusite barve tam.

5. Pridobite prijatelja, da vam pomaga

Bleach je zelo hitro deluje in, če dobiš narobe, lahko na koncu z madeži kombinacijo zlata, rumene in bele tone. Ko uporabljate beljenje izdelkov, se osredotoči na to, kaj počnete in ne pustite, da vas moti stvari, kot po telefonu. To je lahko zelo koristno, če lahko dobite prijatelj, da pomaga tudi, samo, da se prepričajte, da belilo nanesemo enakomerno v krajih, ki jih ne more videti preveč dobro.

load...

6. Si morda morali spremeniti svoje garderobe in ličila

Ko ste beljene lase, lahko tudi ugotovili, da nekatere od vaših oblačil in ličila, ne ustrezajo novo barvo las. Bodite pripravljeni na to, da boste morda morali porabiti nekaj denarja za nove obleke in dodatki za dokončanje svojo novo podobo.

7. Ne pozabite, da moraš živeti s tem 24 - 7

Glede na vašo trenutno barvanje las, lahko beljenje las pomeni drastično spremeniti svoj videz. Ne pozabite, da boste morali živeti s tem 24 - 7, kar pomeni, da bo šlo, pa tudi greva ven zabave.

8. Po beljenju, bodo vaši lasje potrebujejo posebno nego

Beljeni lasje potrebujejo več za lase, da je videti svileno in zdi se tudi, da pokažejo pentlje in razcepljene konice več preveč. Prav tako boste morali, da pazi na barvo vaših las, kot da se lahko sčasoma spremeni. Morda boste morali izdelke, ki so posebej oblikovane za beljene lase, zato poskusite in jih uporabiti, če lahko.

9. Temno korenine niso vse slabo

Trendi so malo zdaj spremenilo in temne korenine niso vedno videti kot slaba stvar. V bistvu, so videti kot zelo eleganten danes, in lahko celo plačati, da so jim obarvani. Malo temno ponovno rast lahko videti super, zato ne skrbite, če tvoja začnejo rasti ven.

10. Beljenje lahko postane zasvojenost!

Ko belilo lase boste bodisi všeč, ali pa se bo, da ga sovražim. Bodite opozorjeni, čeprav, če ga ljubiš, potem ste zelo verjetno, da postane fanatični oboževalec beljenje!

Ali imate druge nasvete za beljenje las doma?

load...