10 prednosti aloe vera sok - gel za kožo, lase in zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 prednosti aloe vera sok - gel za kožo, lase in zdravje

10 prednosti aloe vera sok - gel za kožo, lase in zdravje

Aloe Vera je po mnenju mnogih, da je čudež rastlina, ima velik razpon kože, zdravstvenih in las koristi; Aloe Vera sok se uporabljajo v živilih, energijskih pijač, kot tudi za medicinske namene. Uporablja že od antičnih časov in poimenovali "rastlina nesmrtnosti", ki ga stari Egipčani, tukaj so samo deset od mnogih uporabe in koristi Aloe Vera sok za kožo, lase in zdravje:

1. Zdravljenje opekline

Aloe Vera sok je močna zdravilna sredstva in se uporabljajo v številnih sončnih opeklinah zdravljenja. Naravne hranil in antioksidantov v rastlinskem delu ublažiti bolečino in pomaga pri obnavljanju kože.

load...

2. Zdravljenje aken

Ena od prednosti Aloe Vera sok je, da se lahko uporablja kot sestavina za zdravljenje aken. Avksina in giberilini, najdemo v Aloe Vera dva hormona, so celjenje ran in protivnetne lastnosti, ki pomagajo zmanjšati vnetje kože in spodbuja rast novih celic.

3. Aloe vera krema

Aloe Vera gel, ki je odličen vlažilec kože in kožo občutek mastno ne pusti, tako da je dobro za vse tipe kože. Aloe vera gel je dobra tudi za uporabo po britju in njegovih zdravilnih lastnosti bo pomagal z vsemi majhnimi zarezami ali kosov tudi.

load...

4. Anti-Aging zdravljenja

Ne moremo se vrniti nazaj, vendar Aloe Vera gel lahko pomaga zgladiti nekaj tiste drobne gubice ter izboljša kože naravno čvrstost.

5. Aloe Vera za lase

Aloe Vera, ki je dejal, da bi preprečili izpadanje las in delovati za krepitev las. Uporablja se kot balzam za lase, da vam bo debel, močne in zdrave lase, in je še posebej dobro za suhe lase in prhljaj. Tukaj je en preprost način, kako lahko uporabite Aloe Vera za lase: pire Aloe Vera želatini kot notranjost v mešalniku (poskrbite za ustrezno sev žele pred uporabo, da bi se izognili pridobivanje majhne koščke ujeti v laseh) in uporabiti to čista Aloe Vera gel na korenine vašega prej shampooed lasmi in širjenje na dolžino; pustite, da sedi na laseh, za približno 10 minut (ki jih lahko dajo na kapo tuš), nato sperite in stanje. Posebne snovi v Aloe Vera gel lahko močno neguje in volumize lase, dodaja sijaj in da vaše ključavnice videti kot supermodel las. Aloe Vera tudi spodbuja rast las, če redno uporablja.

6. Aloe Vera sok pripomočki prebavo

Ko interno delo, Aloe Vera pomaga prebavni sistem in deluje kot odvajalo. Pitje Aloe Vera sok redno pomaga pri razstrupljanju sistem in lahko tudi ublaži kislost in vnetja v črevesju.

7. Aloe Vera sok spodbuja presnovo

Pitje Aloe Vera sok lahko pospeši metabolizem in je v pomoč pri ohranjanju zdrave telesne teže.

8. Aloe vera spodbuja imunski sistem

Uživanje Aloe Vera sok, lahko tudi vaš imunski sistem vzpodbudo. Antioksidanti, ki so v pomoč rastlin boju proti prostim radikalom, ki so znani, da pospešijo proces staranja in je vzrok številnih bolezni.

Zdravljenje 9. Aloe vera brazgotine

Gel aloe vera rastline se lahko uporabljajo za pomoč pri zdravljenju brazgotin, saj spodbuja proces zdravljenja in mehča videz brazgotine.

10. Prehransko dopolnilo

Aloe Vera rastlina je bogata z vitamini in minerali in dejansko vsebuje več kot 75 različnih hranilnih snovi, zato se pogosto jemlje kot naravno, zdravo prehranskim dopolnilom.

Aloe Vera je bila uporabljena za stoletja v medicini in kozmetični izdelki, zdaj pa se pogosto uporablja kot sestavina v številnih izdelkih iz zdravih napitkov do šamponov. Milijoni ljudi prisegajo na njegove lastnosti, čeprav za ravnotežje, nekateri izpodbija prednosti rastline preveč.

Lahko, da gel aloe vere sami, tako da ga izkopavajo iz rastlin, ki jih lahko kupite v številnih trgovinah z zdravo hrano ali na spletu tukaj: Aloe Vera 100% gel.

Ali vam je všeč uporabo Aloe Vera za lepoto? Katere druge prednosti Aloe Vera sok / gel za kožo, lase in zdravje veš? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...