10 preprostih lasnih nasvetov o tem, kako zmanjšati in zaustaviti padec las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 preprostih lasnih nasvetov o tem, kako zmanjšati in zaustaviti padec las

10 preprostih lasnih nasvetov o tem, kako zmanjšati in zaustaviti padec las

Izpadanje las za mnoge moške je samo sprejete kot del življenja in nihče ne prevzame drug pogled na plešasti moški, ko pa se zgodi, da ženska je lahko uničujoče in celo vzrok depresije nastavitev v. Vsakdo izgubil nekaj las vsak dan svojega življenja, tako da ponavadi je to sploh nič skrbeti, če pa menite, da se vaši lasje redčenje, bi bilo nekaj, kar počnete, da bi se to zgodilo, zato preberite top deset nasvetov o tem, kako zmanjšanje in ustavitev padec las:

1. Preverite stres

Izpadanje las je lahko znak, da ste nad poudaril. Rafiniran ena popraviti čez noč, vendar se prepričajte, da ste dobili dovolj spanja vsako noč, in daje si več časa za počitek bo pomagalo. Preizkusite meditacijo, jogo ali t'Ai chi, lahko vse to pomaga najti čustveno ravnotežje in lajšanje stresa.

load...

2. Ne vlecite lase

Vlecite na laseh, morda, ko ščetkanje, ko ste v naglici, se poškoduje lasne mešičke trajno in je lahko vzrok za izpadanje las. Bodi nežen z lasmi, če želite, ključavnice, da je zdrava in lepa!

3. Ne nosite lasulje

Razen če moraš, ne nosite lasulje. Nosil lasuljo se prekine dotok kisika do vašega lasišča in lahko zaduši svoje foliklov. Lasulje lahko tudi draži lasišča in povzroči, da Masiranje in praske na to, kar bo še dodatno poškoduje lase.

load...

4. Pat lasje suhi, ne drgnite

Bodite previdni, da ne bi drgnite svoje lase posuši z brisačo, da pat nežno namesto. Živahna drgnjenje, še posebej, ko so lasje mokri, lahko drug vzrok za prekomerno izpadanje las, saj lahko poškoduje foliklov.

5. Jejte zdravo prehrano

Eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako zmanjšati in ustaviti padec las je zdravo prehranjevanje. Ali ste vedeli, da je samo en pramen las, lahko znanstvena analiza pove, kaj ste jedli in ali ste jih jemali katerokoli droge? To je zato, ker tisto, kar jeste, neposredno vpliva na lase in tako lahko ohranja zdrave, uravnotežene prehrane zmanjša izpadanje las in obdržati vaše lase je videti lepa preveč.

6. Previdno ga ne

Tvoji lasje so zelo občutljiva, še bolj pa, ko je moker. Izogibajte se začarani ščetkanje, ko ste jo oprati, kar zlahka snap mokre lase; poskusite nežno ščetkanje las, namesto z uporabo široko zobato glavnik.

7. Preprečiti obarvanost

Barvila za lase pogosto vključujejo peroksid ali podobnih kemikalij, ki lahko izsuši lase, poškoduje lasne in draži lasišče. Poskusite omejiti, kako pogosto barvo las in šel za vrhuncev ali lowlights, ne pa vsega barve, saj so ti bolj nežen do las.

8. Bodite prepričani, da pravilno izpiranje

Poskrbite, da boste vedno dati lase temeljito izpiranje po šamponiranju, kot zapušča ostanke kemikalij in mila iz šampona lahko poškoduje lasišče in lase.

9. Ne perm lase

Lahko vonj, kako kruto so kemikalije v Perm, ko jo uporabljajo. Redna perming bo škodovalo tako vaše lasišče in vaše foliklov. Poskusite se izogniti.

10. Vedno Šampon po plavanju

Ali ste plavati v morju ali bazenu, vedno spomnim na umijte lase kasneje. Tako sol iz morja in klora iz bazena poškoduje lase, če ostane v in klor lahko celo dal blond lase zelenkasto odtenek!

Kljub terjatve, kako močna nit las, ko je zdrav, je zelo enostaven za poškoduje vaše lase in lasišče z nekaterimi las izdelkov in težkih zdravljenja, tako da je nežen in prijazen, da je in vaši lasje bodo ostali zdravi dlje.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete las o tem, kako zmanjšati in ustaviti padec las v komentar oddelku spodaj.

load...