10 razlogov, zakaj bi morali biti ponosni in ljubiti svoje majhne velikosti dojk | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 razlogov, zakaj bi morali biti ponosni in ljubiti svoje majhne velikosti dojk

10 razlogov, zakaj bi morali biti ponosni in ljubiti svoje majhne velikosti dojk

Ali vzdih globoko, ko vidiš samo kot globok dekolte slaven je? Se včasih sprašujem, kaj bi bilo, če bi bilo vaše prsi velika in zavist vaših bolj obdarjen punce? Stavimo vam, če je vaša velikost nedrček je prva črka abecede. Ampak ste prav, da trpijo? Ne. Majhne joške so pogosto boljši od velikih tisti, in tukaj je, zakaj:

1. Uživate lahko bolj športno

DDS ni bilo mišljeno, da sodelujejo pri igranju odbojke. Dejstvo je, nekateri ponosni lastniki velikosti skodelice, ki tako mnogi od nas sanja priznati, da so športi, kot so odbojka nemogoče za njih. To je težko razumeti, zakaj - ne morejo postaviti svoje roke skupaj. Prav tako razmišljajo o tek z velikimi joški.

load...

2. Bras so cenejši

To je preprosto pravilo količine, navsezadnje; več tkanine boste uporabili, več denarja, ki ga prosi za to. Plus smo si trditi, raznolikost bra modelov je večja v manjših boob oddelku, čeprav to ne, seveda, pomeni, da imajo ženske z velikimi prsmi, da izbirajo med nekaj dolgočasnih starih nedrčkov.

3. Lahko spiš na trebuhu

OK, to ni univerzalno vprašanje, s katerimi se srečujejo lastniki DDS, ampak je dovolj pogosta. V bistvu to pomeni, da s svojimi majhnimi joški imate eno pozicijo spanja, da izberejo, in mnogi so mnenja, da je najboljši položaj med spanjem. Mimogrede, lahko dobite, da bodo imeli kar velike prsi ženske doživljajo, ko zanosiš in potem dojiti. Uživaj, dokler traja, ali pa ne. Mnogi ne.

load...

4. Dobite manjše območje za masažo in vlaženje

Prsi potrebujejo nego in skrb je potreben čas. Če ste A ali B, bo trajalo manj časa, kot če ste D; to je tako enostavno, kot da. Če cenite svoj čas in raje preživijo na načine, ki se razlikujejo od drgnjenje kakavovo maslo v prsih, biti ponosni na vaše majhne.

5. Imate klasične prsi

Resnično, koliko znani slike si lahko zamislite z velikimi prsi ženske? Zdi se, da je zelo sodoben koncept Pritožba ogromne joške. Starodavni vedel bolje, so vedeli, da količina ni isto kot kakovosti. Zapomni si legenda, da je bila široka šampanjec steklo po vzoru prsi Marie Antoinette je?

6. Gravitacijski je nežnejše

To je verjetno glavni lepota prednost majhnih prsi in iskreno občutek za dame z DS, ki potrebujejo, da bi dvakrat toliko prizadevanj za ohranitev videti kar dobro dojke. Gravitacija je preprost sila: potegne stvari navzdol, proti tlom. Težji je to nekaj, kar je, prej bo dal v gravitacije. Ali vidite, kaj smo dobili pri? Z majhnimi joški nedrček štiriindvajset ur na dan, ni nujno.

7. Vaš nazaj ne boli

No, morda, če imate nekaj zdravstvene težave s hrbtenico, vendar dejstvo je, da majhne joške ne tehtajo na njem. Misliš, da smo pretiravaš? Ne. Nekateri med nami, ki so doživeli radosti materinstva pravijo, da je bila najslabša izkušnja, ko je dobil te majhne joške napolnjena z mlekom in začel naporno hrbet. Resno.

8. Lahko bi dobili boljši pogled na noge

To je v primeru, da želite, da pogled na noge, seveda, in če vam je všeč vezava vaše čevlje, da je hitra, enostavna naloga. To je tako kot moški z sixpacks z večjo razliko, da so velike prsi neizmerno bolj privlačna kot Sixpack, seveda. Kljub temu, življenje je lažje s skodelico A.

9. Ne boste dobili madeži si jih lahko ogledaš

Še enkrat, da ima opraviti s pogledom od zgoraj, vendar v bolj neprijetno način. Velike prsi dame so deljena, kako Razjarujući je lahko, da bi dobili madež hrano pod omaro in ne bo mogel videti šele mnogo kasneje. To pa ne pomeni, da velike prsi ženske jedo več messily, to pomeni, da ko prideš madež na trebuh, da boste lahko takoj videli, da je vse.

10. To je lažje iti od majhnih do velikih

To je nekako tako, kot da je kratek v primerjavi pa visok: kratka ženska lahko dobite na visokih petah in dobili občutek, kako je biti visok. Drugi način krog je nemogoče, žal. Razen če govorimo o kozmetične kirurgije, in nismo; da je lažje dobiti velike joške (čeprav je za nekaj časa, smo priznati) kot skladišče dodatno tkivo, kar ne želite. Kako? Glej zgoraj - imeti otroka.

Vse velikosti prsi so lepe, tako dolgo, kot vam je všeč in sprejmete sebe tako, kot ste. Ob koncu dneva, če bi bili vsi enaki, bi bilo življenje zelo dolgočasno, kajne ?!

Lahko si misliš o vseh drugih prednosti majhnih prsi?

Ostani lepa!

DELNICE

load...