10 razlogov, zakaj lahko lepi šminkav okrog vašega celega dne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 razlogov, zakaj lahko lepi šminkav okrog vašega celega dne

10 razlogov, zakaj lahko lepi šminkav okrog vašega celega dne

Tudi ko v naglici, da bi dobili ven, bo veliko deklet iti brez nekaterih izdelovanje izdelkov, vendar pa nikoli ne bi šel brez njihovega šminko. Torej, kaj je o šminko, ki jo naredi, da je nekaj posebnega? Ideja šminke začela v starih časih, ko bi ženske madež svoje ustnice s sadnimi in rastlinskimi sokovi, nato pa je zrasel v sodobni ličila izdelek, ki ga poznamo in ljubimo danes. Šminka Zdaj je veliko več kot zgolj kozmetične izboljšave, lahko spremenite način, kako čutimo. Tukaj je deset razlogov, zakaj nosijo lepe šminke lahko obrnejo okoli ves dan.

1. Vaše zaupanje bo nebo visoko

Ženske ne nosijo šminko samo videti bolj privlačna za moške; nosijo zato, ker želijo, in zato, ker jih naredi počutim dobro. Ko nosiš veliko šminko, in ti to veš, lahko, da se počutite na vrhu sveta in super-samozavestni, in drugi ljudje to začutili takoj.

2. To naredi več pozornosti na to, kar nosiš preveč

Ko ste potegnili na neki lepi šminko boste želeli vse ostalo videti odlično preveč. Boste več pozornosti preobleke ste se odločili in se prepričajte, da je pohvale vaše ustnice. Ti bo tudi čas, da se prepričajte, da je ravno prav, kot tudi lase in preostanek svojega ličila.

load...

3. To vas bo videti močnejši

Ko nosiš popolno šminko, se bodo ljudje, ki jih vzeli bolj resno. Velike ustnice so ličila ekvivalent moči prelivom. Ljudje bodo sedi in posluša, če imate kaj za povedati, ko nosite lepo šminko.

4. Boste počutili vez z drugimi ženskami, ki nosijo šminko

Nosi veliko šminko bo pomeni, da se je pridružil klubu lepih šminka uporabnice in boste ugotovili, da ste opozoriti na druge ljudi, ki dobro skrbi za svoje ustnice. Morda boste celo ugotovili, da ste razvili nov krog prijateljev.

5. To kaže, da vam ni vseeno

Dejstvo, da so si vzeli čas, da se velike ustnice bo pokazal druge ljudi, da ste oseba, ki skrbi za njihov videz. To pove ljudem, da si bodo vesti o drugih stvari preveč, tako da je odličen način, da bi vtis na sestanku ali na razgovor za službo.

load...

6. To vas lahko poberem, ko imate slab dan

Fantastic šminka je lahko tudi odlično sredstvo za težki dan. Ko stvari ne zdi, da se gre svojo pot, en pogled v ogledalo, in bo obnovljena samozavest in odločnost, in vam bo pripravljen iti nazaj in boj za naslednji krog.

7. Postane vaš podpis

Ljudje bodo prišli, da boste prepoznali po vašem popolno šminko in se bo tako izrazit kot vonj podpis. To bodo ljudje vas opazili in vas bo zagotovo izstopajo nad ostalo množico.

8. Počutiš kot slaven

Za tiste, ki ne nosijo šminka vsak dan, občasno dan nosil lepo šminko se boste počutili kot slave na dan. Vsakdo srečaš se sprašujem, kaj je posebna priložnost je in se bo vprašal, zakaj iščete tako velik danes.

9. Dobili boste več pohvale

Nekaj ​​je čudno veliko šminke, da se samo zdi, da bi opazil. Nekateri ljudje morda celo lahko dajo svoj prst na tisto, kar je videti veliko o tebi, ampak veliko vas bo pohvalil, kako lepo izgledaš.

10. To se lahko skrijejo grehe noč pred

Če ste imeli pozno noč noč pred tem, potem bo lepa šminka takoj polepšala vaš obraz in se vso pozornost od vaše utrujene oči. Velika šminka bo izgledaš samozavestno in lepo, kar ste res občutek, kot, in jo nosi, samo si vsi počutijo dobro.

Ali vam je všeč, da nosijo šminko na dnevni osnovi?

load...