10 škodljivih kemikalij, da bi se izognili izdelkom za nego las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 škodljivih kemikalij, da bi se izognili izdelkom za nego las

10 škodljivih kemikalij, da bi se izognili izdelkom za nego las

Čeprav pravijo, da so moški z Marsa in ženske z Venere, ena stvar obeh spolov je skupno to, da smo prav tako zaman o naših las.

Dejstvo je, ljudje so pogosto zaman o njiju, kot smo o naših!

Zamudo, ker je njegov avto pokvaril? Pah! Vemo, da je bil določitvi svoje lase!

Seveda, nekateri od nas skrbijo las bolj resno kot drugi, vendar smo precej vsi uporabljajo naše lase za oblikovanje naše obraze, tako da gledamo vsaj rahlo privlačna. Toda kljub skrb za vaše lase, ste se kdaj upoštevati vrste grdo kemikalij, ki so v vašem nego las in šampon izdelke?

load...

Resnica je, da je cela vrsta trgovskih znamk uporabljajo sestavine, ki bo vaše lase sijaj, ki pa je tudi poškodbe na dolgi rok, je odstranjevanje pomembnih beljakovin in vlago. Oglejmo si nekaj najhujših škodljivih kemikalij, ki jih potrebujete, da bi se izognili.

Premogov katran

Ja, resno. Premog. Tar.

Kaj?

Če niste vedeli, premogov katran je rakotvorna, in rakotvorne snovi povzročajo pljučnega raka. EU je priznala nevarnosti uporabe premogov katran v izdelkih za nego las in ga prepovedali. Severna Amerika, čeprav se še vedno igrajo catch up.

load...

Katran črnega premoga je mogoče najti v številnih šamponih proti prhljaju, pa tudi suho kožo zdravljenja. Seveda, podjetja ne uvrstimo na njihovi embalaži kot "premogov katran", ampak so jo uvrstimo kot barve + številko.

Svinec

Svinec je še ena znana rakotvorna snov, ki lahko povzročajo raka, ter še nekatera podjetja za nego las, še naprej uporabljati v svojih izdelkih. Najdete ga na barvanje las, kot šminka.

No, sem rekel, da ga lahko najdejo, vendar ga dejansko ne more, ker ni na seznamu. Zakaj je ni na seznamu? Ker to ni sestavina - to je onesnaževalec.

Vidim. Mislim, da si je v redu.

Sodium Lauryl Sulfate

To je eden izmed najbolj priljubljenih in ena od najbolj pogosto uporabljenih škodljivih kemikalij. Natrijev lavril sulfat spada pod različnimi imeni, laureth sulfata in amonijevega lovor sulfata. Iz tega preprostega razloga, to ni vedno enostavno odkriti. To je, kot da so družbe za nego las namerno poskuša prikriti!

Boste našli SLS v čistila in industrijskih čistilnih sredstev, kot so garaža talne čistila, ampak za enega ali drugega razloga boste morda našli v nekaterih vodilnih svetovnih šamponov.

Ne bomo šli v podroben seznam vprašanj zdravstvenega varstva, ki lahko nastanejo v stik s to kemikalijo (seznam bi v bistvu bila 6 stopalo dolgo), ampak ena stvar, ki je kriva je, da vaše lase posuši. Ni v redu. To razmasti motor, kaj pa si pričakoval, da storiti, da vaše lase ?!

Izopropil

Izopropil je alkoholna kemikalijo, ki je na voljo v barvi lesa in sredstva proti zmrzovanju zaradi svoje sposobnosti, da se raztopi olja.

Hm.

Torej, to v bistvu pomeni, da bo raztopi (uniči) vlage v laseh, ki vodijo k okvaram.

Izopropil alkohol je mogoče najti v številnih las geli in lakih za lase, ker je sposoben držati skupaj videz pričesko je. Vendar je tudi tveganje pripenjanje svoje pramen pravico off. Torej, vsakič, ko pride gel las, vas daje to grdo kemičnih priložnost, da snap stran kot škarjami Barberja.

Ne samo to, ampak vdihovanje to kemikalijo lahko povzroči glavobol, omotičnost, slabost in celo depresije.

Morda končajo v bolnišnici, vendar se vsaj ne boste imeli veliko las!

Propilen glikol

Če imaš srbenje lasišča, krivec je verjetno ni osnovno bolezen, ki se pošilja svoje zdravje tesnobe skozi streho. Namesto tega, je to verjetno propilen glikol, škodljiva kemikalija, ki sta poudarila Agencija za zaščito okolja ZDA kot ena izmed glavnih sestavin za nego 10 las, ki lahko škodijo vašemu zdravju.

Propilen glikol najdemo v številnih šamponi, balzami, styling geli in barv za lase, pa vendar njegova glavna naloga je, da uniči zdravo strukturo las. To celo napade celične strukture, če je to v resnici prekršek razpoloženje.

Kljub temu pa ponuja sladek nasmeh, medtem ko delaš vse to; to je vaše lasje videti sijoča ​​in gladka, tako da si bom odpustil. Aww.

Ok, sem odpustil vam propilen glikol, ti, volk v ovčjem.

Alkohol

Ok, večina izdelkov za nego las vsebujejo alkohol. V bistvu sva trdijo, da je 99% izdelkov za nego las storiti. Ampak to je ponavadi le majhen znesek, zaradi česar je nepomembno. Vam ni treba skrbeti za to.

Saj pa je treba, da jih to zadeva, če je alkohol, navedene v prvih štirih sestavin. To v bistvu pomeni, da je veliko alkohola v izdelku - veliko več kot običajno. In to lahko izsuši lase. Izogniti.

Parabeni

Parabeni lahko najdemo v šamponih in vlaženje kože, in je v bistvu ena izmed najbolj popularno uporabljenih konzervansov v kozmetiki. In to kljub dejstvu, da lahko vtikaã delovanje hormonov, in bi lahko bila dejavnik, ki prispeva k razvoju raka na dojki.

Problem parabeni je, da ga je mogoče enostavno priti v vašo kožo pred posnemanjem estrogen. Preveč estrogena lahko povzroči vse vrste funky vprašanj kože, kot so dvig spider podobnih krvnih žil na površini kože. Čudno.

Sintetične barve

Tako kot alkohol, so sintetične barve obravnavati kot nesrečno zla, ki ga ni mogoče izogniti pri oblikovanju izdelkov za nego las. So tam samo za estetske namene.

Toda sintetičnih barvil lahko povzroči draženje lasišča, kot tudi občutljivost kože. Bodi previden.

Paraphenlyenediamine

PPD za kratko (na srečo), je ta sestavina je pogost v izdelkih za lase in barvil kljub toksičnosti. To je še eden od škodljivih kemikalij, ki je slabo za kožo in lahko ogrozi vaš imunski sistem.

Parfum

Da, lahko parfum mogoče najti v vaše izdelke povprečno za nego las. Toda v tem primeru je to res krovni izraz, ki bi lahko dobesedno pomeni ničesar.

Vse, zelo strupen, da je.

Parfumi v izdelkih za nego las lahko povzroči vse vrste zdravstvenih vprašanjih, vključno z alergijskimi reakcijami in slabost. Vendar proizvajalec ni treba povedati točno imena parfumov, seveda. Meanie!

Ali veste, druge škodljive kemikalije, da bi morali vsi preprečitev v izdelkih za nego las?

load...