10 skrivnosti popolnih obrvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 skrivnosti popolnih obrvi

10 skrivnosti popolnih obrvi

Obrvi so tako majhne malenkosti; ti bi si mislil, da bodo komaj nobene razlike v tem, kako pogledaš na vse. Resnica je, čeprav, vaše obrvi lahko spremeni celoten videz vašega obraza. So okvir oči in se izraziti, kako se počutite, tako da je vredno porabi nekaj časa, ki skrbi za vaše obrvi in ​​jih videti odlično. Obrvi, ki so predebela in nenormalnega lahko pogledaš nesrečen, in obrvi, ki so bili oskubljeno pretanek lahko želeli ste neprestano presenečeni. Torej, si oglejte na teh deset skrivnosti, ki vam bo pomagal dobiti popolne obrvi.

1. Ne uporabljajte povečevalno ogledalo

Če ne vidite potepuških dlake brez povečevalno zrcalo, potem niti ne more nihče drug jih videli, tako da ne potrebujejo skubljenje. Samo uporabite navaden ogledalo, v dobro osvetljenem prostoru, saj bo povečevalno zrcalo bi bilo videti, kot da so več las, kot pa v resnici so in ste verjetno preveč odtrgal svoje obrvi. Tudi, ko so skubljenje, traja nekaj korakov nazaj iz ogledala in nato vsakih zdaj, da preverite svoje delo, ker to je tisto, kar drugi ljudje vidijo.

2. Kupi dober pincete

Uporaba prave vrste pinceto lahko velika razlika v tem, kako enostavno je odtrgal svoje obrvi. Ne uporabljajte pinceto s koničastimi robovi; jih lahko zgrabi svojo kožo, kot tudi svoje dlake. Uporabite vrsto pinceto, ki imajo ostre, nagnjenih robove na njih. So veliko lažje nadzorovati in jih bo manj verjetno, da izvlecite preveč dlake.

load...

3. Izberite svoj stil in držijo z njim

Preden se sploh začnejo trgati svoje obrvi, boste morali, da ste se odločili za kakšen stil obrvi hočeš. Želite debelejše obrvi, ki postajajo vse bolj priljubljena, ali želiš bolj klasično, obokan in dobro definiran videz? Če se pripravi na slog, ki ga želite z Kreon prvič, ga lahko uporabite kot vodilo pri katerih dlake treba skubljenje in kateri ne.

4. Ne da igranju z obrvmi!

Vaši obrvi ne potrebujejo skubljenje vsak dan, in eno ali dve potepuških dlake res ne bo opazna. Ko imate obliko, ki jo želite, pustite jih pri miru, ker če boste še naprej na manjše prilagoditve in skubljenje iz potepuških dlake, boste na koncu brez dlake levo trgati na vse!

5. Trzaj po tuširanju

Najboljši čas za drobovja obrvi je takoj po tuširanju, saj bo vaša koža mehkejša in las je bo prišel ven lažje. Če niste imeli tuš, umijte obraz s toplo vodo in, če imate čas, pustite vroče, mokro flanela nad svojimi obrvmi za deset minut, preden si odtrgal, tako da je koža mehkejša, in da bo veliko lažje trgati.

load...

6. Kje tweeze?

Obstajajo tri mesta, ki jih je treba uporabo pinceto. Med vaše obrvi, da bi se izognili pridobivanje bala unibrow, pod vašimi obrvmi na tanke jih, če je potrebno, in le malo nad obrvmi, da jih čisto in urejeno. Vzemite si čas in ne pozabite, da lahko vedno tweeze iz nekaj več las, vendar jih ne more dati nazaj!

7. Če vaše obrvi naj lok

Idealna obrezani obrvi bo videti lepo in dobro urejene, vendar je še vedno videti naravno. Makeup strokovnjaki priporočajo, da kot vodilo, mora obrv začeti tik nad tear kanalu, lok do vrha, ki je v skladu z zunanjega roba šarenice, in jih je treba končati na točki, ki je približno na 45% kotom od zunanji kotiček očesa.

8. Brush obrvi

Dlake vaših obrvi se ne razlikujejo od dlake na glavi, in jih je treba po pogledal v samo na enak način. Umila obrvi dnevno s obrvi krtačo in se bo še naprej dlake zdravo in spodbuja rast novih in debelejše dlake.

9. Pogoj vaše obrvi

Vaši obrvi potrebujejo napravo preveč, da bi jih hidrirani in videti super. Masaža malo živo olja v njih pred spanjem in ga pustite čez noč. To bo vaše obrvi v odličnem stanju in jim pomagati zgostitev gor kot dobro.

10. Zgostitev obrvi z obrvi svinčnik

Debele in polne obrvi ne pride naravno, da mnoge ženske, zato uporabite obrvi svinčnik, ali obrvi v prahu, da izpolnite v vseh redke zaplate. Pri izbiri barve za svinčnik za obrvi, si za eno, ki je tako tesno tekmo na naravno barvo vaših obrvi, ki jih lahko našli. Ko ste obrezani svoje obrvi in ​​jih je opredeljena z obrvi svinčnik, boste potrebovali manj ličila za oči, da vaše oči videti na stežaj odprta in buden.

Kako priti do popolne obrvi? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...