10 starih lepotnih skrivnosti rimov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 starih lepotnih skrivnosti rimov

10 starih lepotnih skrivnosti rimov

Rimski imperij je bil eden največjih imperijev v zgodovini in je raztegnjena po vsej Evropi in v Afriki in na Bližnjem vzhodu. To je pomenilo, dame starem Rimu so imeli dostop do lepotnih izdelkov in lepotne ideje iz celega sveta in mnoge žene visokih rimskih uradnikov, potoval po svetu s svojimi rimskimi moških in videl ženske drugih kultur z različnimi idejami lepote. Torej, kaj si ženske v starem Rimu odkrili, da morda smo danes pozabili? Berite naprej in izvedeli nekaj lepotnih skrivnosti Rimljani.

1. Ti ljubil bledo polt

To je zelo pomembno za dobro narediti dama Rima, ki ji ni videti, kot da je bilo delo na polju ves dan, tako da ji bo šel na velike dolžine, da bledi in občutljivo. Rimski dama bi uporabil kredo v svoji koži, da ga beljenje, in pripravi modre linije z mineralno prahu na rokah, ki bi kazali namig ven prikazuje skozi izpod kože.

2. So oboževal je monobrow

Vsaka ženska v starem Rimu je želel debel niz obrvi, da izpolnjeni v sredini. Debelejši, bolje in, če bi bila gospa ni dovolj, da ima nemirni čelo žalostno, ona bi svinčnik je z ogljem, da se prepričajte, da je ostala na vrhuncu mode. Ni bilo ličila ščetke v teh dneh, bodisi, da bi oglje bila uporabljena s palico ali razbijejo kosti.

load...

3. Rimske dame blush

Prav rad se je, da imajo rožnata lica, da se odpiše bledi koži, in za to, so uporabili različne naravnih sestavin. Za tiste, ki bi ga lahko privoščijo, je bilo rdeče oker, uvožen iz Belgije, in za tiste, ki niso mogli, je bilo rdeče vrtnice in rdečo kredo. Lahko bi uporabili tudi rdeče vino, ki je ostala od prejšnjega večera, ali minija, ki je seveda bila strupena.

4. Uporabili so obrazne maske preveč

Roman ženske pogosto uporabljajo obrazne maske preveč, in nekaterih sestavinah bodo seznanjeni s tabo, vendar ne vse od njih. Uporabili so olja, janeževih semen, kis in baziliko sok, če naštejemo le nekaj naravnih sestavin, ki jih lahko tudi uporabljamo sami danes. Uporabili so tudi gosja mast, Kingfisher poo in posteljico in Gladiator znoj na koži preveč. Yuk!

5. Ti ni všeč dlake

Gladka, brez dlake koža je bila tudi nujna za rimskega lepoto, in njihove metode za odstranjevanje dlak niso bili preveč razlikujejo od našega lastnega danes. So obril svoje noge in pod rokami, se uporablja smolo paste, kot bi uporabili vosek danes, in se uporabljajo tudi plovec za zgladiti dlake iz telesa.

load...

6. Kako se očisti in skrbeli za svoje lase?

Če želite, da svoje lase gladek in čist, bi rimske dekleta uporabite mešanico jajc in kis ter za zdravljenje suhe lase, ki bi jih uporabili oljčno olje. Mind you, zelo bogat Roman ženska ne bi imela sama ukvarjati s katerim koli od teh podatkov, saj bi imela svojo lastno zelo "las slave", namenjeno izključno za skrb za svoje lase.

7. Res je kopanje v oslovsko mleko

Morda ste že slišali, da je Kleopatra kopala v oslovsko mleko, ampak je bil tudi zelo priljubljen pri ženskah v starem Rimu. Verjeli so, da oslovsko mleko je koža bolj občutljiva in mehka, je pomagal v boju proti gube. Izkazalo se je, da bi lahko imeli dober point, ker oslovsko mleko vsebuje retinol, ki jih sedaj uporabljajo v anti-aging zdravljenja.

8. Roman lak za nohte

Rimska ideja nohte je zagotovo ni privlačna ena. Da bi dosegli svetlo rdeče nohte, bodo barve svoje nohte z mešanico ovčje maščobe in krvi.

9. Vzeli skrbeti za svoje trepalnice

Roman ženske verjel, da, če bi imeli redke trepalnice, potem pa, da je bil znak, da je bilo komu preveč ljubljenja, zato so naredili, kar so mogli, da obdržijo svoje trepalnice tanjši in čim dlje! Uporabili so Kohl na linijo oči in Crniti svoje trepalnice, tehnike, ki so bili prepisani iz ženske na vzhodu.

10. Se jim radi vonj dobro

Glede na to, da so sestavine nekaterih svojih lepotnih tretmajev vključeni gladiatorji znoj, blata in krvi, bo priti kot ne presenečenje, da so bili pri srcu parfuma tudi dame starem Rimu preveč. Dišave so bile narejene z rože, zelišča in začimbe, in se uporabljajo na koži ali doda lepoto losjoni in kreme. Zelo dobre parfume, čeprav je bilo uvoženo iz vzhoda, zato so bili na voljo le zelo bogate ženske.

Ali veste, druge antične lepotne skrivnosti?

load...