10 stvari, ki bi jih morala imeti vsaka deklica | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 stvari, ki bi jih morala imeti vsaka deklica

10 stvari, ki bi jih morala imeti vsaka deklica

Ko dekle doseže določeno starost, obstaja nekaj stvari, ki je v resnici bi moralo biti urejeno do sedaj. Ne govorimo o bogati mož in 2 otroka, ampak samo nekaj preprostih, osnovnih stvari, ki bi jih bilo treba dodelan in se naučili. Tukaj je seznam stvari, ki jih mora imeti vsaka punca res imajo do takrat, ko se približajo svojim 30-jev:

1. Režim za nego kože, ki dela za vas

Ena od pomembnih stvari, ki vsako dekle mora imeti dober sistem za nego kože, ki deluje. Staranje ni nekaj, kar večina ljudi dal veliko misli, da, ko so mladi, ampak prej začnete skrbeti za vašo kožo, bolje je. Vi ne more končati proces staranja, lahko pa ga upočasni, zato je treba vsako dekle ima režim za nego kože, ki dela za njih.

2. Načrt, vedro seznam sanje in cilj v življenju

Vsi potrebujemo načrt ali kako drugače boš vedel, kam greš! Vsako dekle mora imeti načrt za prihodnost, in seznam vedro sanj, da jim nekaj, da gre za in pravi namen v življenju.

load...

3. Najljubši restavraciji

Nikoli ne veš, kdaj boste želeli, da bi nekoga za lepo obrok, tako da bi vsako dekle ima, vsaj, bo ena restavracija, ki vedo, služijo dobro hrano v pravem vzdušju in za pravo ceno. Na ta način ne boste nikoli ujeli, ko boste dobili presenečenje obiskovalca.

4. Dobra zbirka perilo

Vlaganje v dobrem perilo je nekaj, kar bi moral vsak narediti. Čeprav bo nihče drug običajno videti, super perilo počutiš dobro in da vas bodo napolnili z zaupanjem. Za razliko od obrabljen, sivo spodnje perilo, ki nikoli ne bo!

5. Vaš zelo lasten barvna paleta

Še eden od uporabnih stvari vsako dekle mora imeti dobra barvna paleta. Moral bi, do sedaj so delali, kaj odtenki ličil dela in ne dela za vas. Vsako dekle mora imeti svojo lastno zbirko barv in vedo, kako jih učinkovito uporabljati.

load...

6. Bančni račun svoje

Tudi, če ste v dolgoročne odnose in imajo skupni račun, še vedno bi morali voditi sami preveč. Kako pa boš kupil presenečenje vesti za vaše ljubljene in sebe ?!

7. Podpis parfumi

Kakovosten vonj je tudi bistvena stvar za dekle, da imajo, še posebej za tiste posebne priložnosti. To bo tudi vaš podpis in bodo ljudje takoj vedo, da ste okoli, ko jo nosite.

8. Dobro, zanesljivi in ​​zaupanja vredni prijatelji

Morate, včasih pobegniti od dela in celo pobegniti od doma, počitek, sprostitev in kvalitetno preživljanje prostega časa z nekaj dobrimi prijatelji. Skupina tesnih prijateljev na katere se lahko zanesete lahko tako pomemben del dekle življenja.

9. Vrečka, ki je dovolj velika!

Kakovosten in precejšnje torbice so nujno potrebni preveč, in v teh dneh, je to verjetno moraš biti dovolj velika, da imajo tablični računalnik preveč. Ne samo to, ampak da bodo morali biti dovolj velik za prevoz ustekleničene vode, ličila, ščetke, higieno rok in vse druge bistvene je, da boste morali v teku dneva.

10. Redna režim vadbe

Moral bi dobiti tudi v sobnem rutino. Naj gre za hojo, ukvarjanje s športom ali delajo v telovadnici; redno rutinsko, da je zabavno, vas bo fit in zdrava in da boste videti in občutek veliko preveč.

Katere druge stvari vsako dekle mora imeti na vašem mnenju?

load...