10 stvari, ki bi jih morala vsaka dekleta vedeti o eteričnih oljih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 stvari, ki bi jih morala vsaka dekleta vedeti o eteričnih oljih

10 stvari, ki bi jih morala vsaka dekleta vedeti o eteričnih oljih

Ker vedno več ljudi, začnejo iskati naravnih načinov, da se ukvarjajo z vprašanji zdravja in lepote, se zdi, da so vsi začeli govoriti o eteričnih olj kot morebitno alternativo kemičnih izdelkov, ki temeljijo. Eterična olja storiti ima močne zdravilne lastnosti in so bili uporabljeni za stoletja v medicini in v kozmetični izdelki, vendar so prav tako zelo močna, tako da obstaja nekaj osnovnih dejstev, ki jih morate vedeti o eteričnih olj, preden jih začnete uporabljati. Eterična olja niso dejansko olja na vse; pa so visoko koncentrirani izvlečki rastlin, ki je tisto, kar jim daje ogromno moč. Tukaj je deset več dejstev o eteričnih olj, da je treba vsako dekle vedeti, preden se začne njihovo uporabo.

1. Eterična olja niso vsi enaki

Nasvet, ki ga lahko dobite z vprašanji, kot so, ali se eterična olja lahko interno uporablja, je lahko zelo zavajajoče. To je zato, ker lahko eterična olja lahko zelo razlikujejo med seboj, tako da boste morali narediti svojo domačo nalogo na vsakega od njih. Nekaj ​​zelo čista olja se lahko notranje sprejeti, ko je razredčen z vodo, medtem ko drugi ne morejo. Nekatera eterična olja lahko nanesemo na kožo nerazredčenega, drugi pa zagotovo ne. Če ste sploh prepričani, potem ne uporabljajte eteričnih olj nerazredčenega, in jih ne zaužijejo, samo da se o varni strani.

Potrebujemo 2. Eterična olja je treba hraniti na hladnem in temnem prostoru

Eterična olja ne trajajo večno in nekaj olja oksidirajo, ko so izpostavljeni svetlobi. Ti morajo biti shranjeni v temnem prostoru, v temnem, hladnem omaro, da lahko ohranijo svojo moč nedotaknjena. Moral bi jih tudi vodijo stran od električnih naprav, saj lahko magnetna polja vplivajo tudi na sestavo eteričnih olj.

load...

3. Kaj so prevoznik olja?

Pogosto boste videli nasvet, da je treba eterična olja, ki se uporablja z nosilnim oljem. Večina eteričnih olj je premočna, da uporablja neposredno na kožo, zato jih je treba razredčiti z nosilnim oljem. Carrier olje je samo en olje, ki ga lahko varno uporabljate na koži, kot so olivno olje, kokosovo olje ali jojobino olje. Izbira je res tvoja, tako dolgo, kot je eterično olje ustrezno razredčiti.

4. Eterična olja se lahko uporabljajo v difuzorjev

Veliko zdravil koristi eteričnih olj je mogoče pridobiti s vdihavanja njihovih hlapov. Lahko kupite difuzorji, ki so podobni vlažilci, ki širijo vonj eteričnega olja v zrak. Veliko eterična olja so rekli, da lahko vpliva na razpoloženje in lajšanje tesnobe in stresa. Najboljši način za uporabo olja za ta namen je z difuzorjem ustanovljen v vašem domu.

5. So zelo, zelo, koncentrirali

Razlog, zakaj vam svetujemo previdnost pri uporabi eteričnih olj je, da so zelo koncentrirane oblike rastlinski ekstrakt. Da bi vam idejo, kako koncentrirano so: to je 4.000 funtov vrtnic, da bi samo en funt vrtnice eteričnega olja. Ni vse eterična olja traja toliko sredstev, glede na to, da bi, vendar so vsi zelo močna.

load...

6. Testni eterična olja, preden jih uporabite na vaši koži

Vedno je priporočljivo preizkusiti razredčeno eterično olje na majhno zaplato kože, preden jo uporabite bolj liberalno, ker bi lahko imeli alergijsko reakcijo na njej. Dodajte kapljico eteričnega olja na pol čajne žličke nosilnega olja in nanesite majhno količino na notranjo roko in ga pustimo stati nekaj ur, da se prepričajte, da ne razvijejo nobene srbenje ali rdečico, preden boste uporabili pa kjerkoli drugje na telesu.

7. Kakovost eteričnih olj lahko precej razlikujejo

Ker eterična olja so naravni proizvod, so neurejeno, ter kakovost in čistost olja lahko precej razlikujejo. Cenejša nafta, bolj verjetno je, da je bila razredčena z drugimi olji. Moč eteričnih olj lahko tudi razlikuje od serije do serije preveč, zato je vedno dobra ideja, da naredite test kože vsako novo stekleničko eteričnega olja kupite, čeprav je ista znamka kot eno ste uporabili prej.

8. Manj je vedno več z eteričnimi olji

Pri uporabi eteričnih olj je vedno najbolje, da se spomnimo, da bo majhna količina olja najbolj učinkovito. To je veliko bolje, da preprosto uporabite nekaj kapljic občasno kot da ga slather vsak dan, saj bo vaše telo navadili na učinke olja in bo izgubila nekaj svoje učinkovitosti.

9. Ne uporabljajte kot nadomestilo za obisk zdravnika,

Medtem ko so bili ljudje z uporabo eteričnih olj za stoletja za zdravljenje različnih bolezni, je zelo malo znanstvenih raziskav, izvedenih v njihovo učinkovitost. Moral bi gotovo nikoli ne uporabljajo eterična olja za zamenjavo predpisana zdravila in, če je zdravstveno stanje ne izgine, morate še vedno obisk zdravnika.

10. Bodite pozorni z eteričnimi olji

Zaradi njihove zelo močan učinek, morate zdravljenje eterična olja na enak način, kot bi si zdravljenje zdravila. Hranite jih izven dosega otrok, ne pustite, da pride v stik z očmi, in jih uporabiti le na način, ki so namenjene za uporabo. Ti se morajo zavedati tudi, da so nekatera eterična olja ni priporočljivo uporabljati med nosečnostjo.

load...