10 stvari, ki jih morate vedeti o podaljšanju las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 stvari, ki jih morate vedeti o podaljšanju las

10 stvari, ki jih morate vedeti o podaljšanju las

Ko se počutite kot spremembo pričeske, vendar pa ne more čakati na vaši lasje rastejo, nato pa lase razširitve so preprost način, da takoj dodati dolžino in volumen za vaše lase. Te dni, podaljševanje las se vsi, ne samo celebrities uporabljajo; so enostavni za uporabo, cenovno ugoden, in nam zaupajo, si res ne more videti pridruži! Dejstvo je, da je dekle z lepimi, dolgimi, ki izhajajo ključavnice, ki ste ga občudovali včeraj bi bilo lahko s pomočjo razširitve za lase. Če ste razmišljali s pomočjo razširitve za lase, potem tukaj je deset stvari, ki jih morate vedeti.

1. Real človeških las ali sintetičnih las?

Ključ do čudovitih las razširitve je, da so videti povsem naravno in umestitev v svojem las. Najboljši tip las za nakup je naravno, pravi človeških las, saj sintetičnih las ne bo trajalo tako skupaj in postane hitro poškodujejo zaradi vročine, ko je styling. Človeški lasje so dražji od sintetičnih las, vendar pa bo zagotovo videti veliko bolje in traja veliko dlje.

2. Katere metode podaljšanje las izbrati?

Obstaja veliko različnih vrst metod podaljšanja las, in tista, ki jo izberete, bo odvisno od osebne preference, vaš tip las in koliko želite porabiti. Clip-in razširitve bo delo s katero koli vrsto las, tke so ponavadi najboljše za kodraste lase. Razširitve Fusion stane največ in bo najdaljšo količino časa, da dajo na, vendar pa bo trajal do štiri mesece.

load...

3. Boste dobili kar ste plačali za

Z razširitvami las, res dobili kar ste plačali za. Če si želite preizkusiti nov slog ali nositi razširitve za posebne priložnosti, nato pa bo sintetičnih las je najboljša in najcenejša možnost. Če želite, da zapustijo svoje razširitve v za dolgo časa in lahko jih obravnava enako kot da bi bili sami lasje, potem boste morali plačati dodatno za realno človeških las razširitve.

4. Prepričajte se, da je vaš stilist izkušnje z razširitvami za lase

Preverite z stilistka in se prepričajte, da so imeli izkušnje z razširitvami za lase, preden greste naprej in sprejeti njihove nasvete. Niso vsi stilisti se uporabljajo za privijanje in styling las razširitve, tako da morda ne bodo mogli pravilno fit, ne bodo mogli, da vam pravilno svetovati o najboljših vrstah razširitev za vas.

5. Stalna podaljševanje las lahko resno poškodujejo vaše lase

Ko ste se odločili, da gredo za nedoločen las razširitve, imejte v mislih, da lahko, to lahko poškoduje lase, povzroči glavobol, neenotno izpadanje las, plešavost ali lasišča krvavitve, še posebej, če so pustili v za dolgo časa. To je razlog, zakaj je pomembno, da greš za nadaljnje sestanke s svojim stilistka in ste vzeli dobro skrbi za razširitev. Je treba obravnavati enako skrbno, kot bi si zdravljenje svoje lase lase razširitve. Če ne želite, da tveganje, da bi poškodovali vaše lase, potem vam priporočamo, da poskusite posnetek, v lase razširitve, ki jih lahko postavite in odstranite kadarkoli želite.

load...

6. Rezanje in styling las razširitve

Najboljši podaljševanje las naj bi mešanica v popolnoma z vašo naravno barvo las, in najboljši način za to je, da so vaši lasje cut, ko so podaljški v. Lahko tudi barvne razširitve, ki jih zvije, jih operemo in jim slog. Dobre podaljševanje las bi ti trajala dobrih nekaj mesecev in boste mogli slog tako, kot bi svoje lase.

7. Kaj je Remy lasje?

Eden od pogojev, da boste naleteli, če ste novi na las razširitve, je Remy lasje, ki se šteje, da je najboljši način človeških las, ki jih lahko kupite. Remy lasje usklajena popolnoma in obnohtno kožico so pustili nedotaknjeno, zaradi česar so lasje videti stoodstotno naravni videz.

8. Ne kupujte las iz salona

Večina saloni dodati zajetne pribitek na ceno, ki jo zaračunavajo za lase, tako da bi bilo veliko bolje nakup vaše lase od dobavitelja lasulja ali lepotni salon. Lahko kupite lase na spletu, vendar veliko ljudi raje, da bi lahko videti, dotik in občutek za lase, preden se dela s katerega koli svojega denarja. Nakup dlake na spletu bi bilo v redu za clip-in razširitve las, ampak za nekaj, kar bo bolj trajna, boste morda raje šel osebno v trgovini.

9. Poskusite clip-in razširitve najprej

Če želite poskusiti nekaj malo manj stalno, potem clip-in razširitve so najboljša možnost. Kot že ime pove, se posnetek v vašo naravno barvo las in jih lahko ponovno, če želite. Ti lahko počutijo malo težka in jih ne bi smeli nositi v posteljo, vendar če ste poskrbeli za clip-in razširitve, lahko traja precej dolgo časa.

10. Fuzija in vezavi podaljševanje las

Za več trajno las razširitve, ki lahko zapustijo ves čas, lahko poskusite razširitve fuzije ali šivanje-in razširitve. Z razširitvami fuzijo, je novi lasje vezan na svojo naravno barvo las s keratin konico. Pri vezavi ali šivajo-in razširitve, se lasje sešiti v gosto tkanega kito lastnega las.

load...