10 uporab za vazelin | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 uporab za vazelin

10 uporab za vazelin

Če imaš vazelin in ostane v svoji ličila polje za starosti brez uporabe, lahko to stanje spremeni prav zdaj. Delimo z vami 10 velikih uporabe za vazelinom:

(Quick Opomba: Odsvetujemo uporabo teh nasvetov vazelinska, ti nasveti so dobri samo za priložnosti, ko nimate nobene druge možnosti, saj lahko vazelin draži kožo, zamašijo pore in pečat v blatu dosledno in pogosto.)

Začnimo:

1) Če ste zašli iz svojega običajnega obrvi gelom, lahko uporabite vazelin, da bo enostavno in hitro ukrotiti obrvi in ​​da so videti sijoči in negovani čez dan.

load...

2) Če nimate nobene druge možnosti, vendar vazelin, lahko deluje kot odličen balzam za ustnice in se spet razpokane ustnice mehke. Nanesite ga na ustnicah pred uporabo si šminko in ustnice bo ostala vlažna in mehka čez dan. (Spet, to stori le, če nimate druge možnosti, olivno olje, na primer, je veliko bolj koristno za kožo, kot vazelin).

3) Če nimate svojega šminko v roki, ampak nujno potrebujete, lahko mix vazelin z roza ali rdeče senčilo za oči. In voila, ki ste ga pravkar ustvarili svoje ustnice odtenek.

4) Če imate zelo tesen obroč in ga ne more sneti, lahko vazelin pomaga. Vtrite prst z vazelinom in potem bo vaš prstan zlahka odlepi.

5) vazelin lahko pomaga odstraniti najbolj trdovratne ličila. Velja samo nekaj od tega na področju obraza, ki ga želite očistiti, zbadanje ali ga nežno vmasirajte in nato sperite obraz. (Ne to vsak dan. Uporabite ta trik le, če nimate nobene druge možnosti. Če imate olivno olje ali kokosovo olje, uporabljajo ti namesto tega.)

load...

6) Če ste zmanjka vašega dopusta v napravo, lahko uporabite malo vazelina na koncih laseh, da bo vaše ključavnice zdrav videz.

7) Če nimate svojega običajnega označevalnik pri roki, lahko uporabite vazelin kot označevalnik. Nanesite ga na vaše ličnice, na premcu svojega ranila in v notranjih kotih tvojih očeh, da enostavno doseči svež in Svež videz.

8) Če nimate nobene druge vlažilno pri roki, uporabljajo vazelin ponoči na noge, tako da so mehkejši in nato dal na nogavice. V dopoldanskem času bodo vaše noge počutijo veliko mehkejše.

9) Če ste zmanjka vašega ustnic sijaja in jo nujno potrebujejo, ker imate dekleta zvečer ven, lahko uporabite vazelin kot vaš ustnic sijaja. Izogibajte se to počne vsak dan, čeprav, kot smo že zgoraj omenili.

10) Če ste zmanjka vašega ustnic drgnjenje in nimaš nič drugega pri roki, dal vazelin za ustnice za nekaj minut, nato pa drgnjenje svoje ustnice z zobno ščetko, da jih piling, boste videli, kako gladko usta počutili. Če imate kakršno koli rastlinskega olja pri roki, jo uporabite namesto.

In na koncu, nekateri ljudje uporabljajo vazelin kot obraz kremo, vendar pa ne bi priporočal. Čeprav je bilo včasih treba obravnavati kot grozen vlažilno v preteklosti, raziskave kažejo, da lahko vazelin maši por, dodamo odvečno maščobo na obrazu in, pravzaprav, ni tako koristno za vas, kot je bilo včasih treba upoštevati že desetletja, zato bi se izognili uporabi vazelin dosledno.

Katere so vaše najljubše uporabe za vazelin?

load...