10 uporabnih lepotnih nasvetov in trikov za grozno jutro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 uporabnih lepotnih nasvetov in trikov za grozno jutro

10 uporabnih lepotnih nasvetov in trikov za grozno jutro

Ko ste pozabili, da nastavite alarm, ali ste pritisnili na gumb dremeža nekajkrat preveč, ne boste vedno imeli čas za lepotni režim polne. Torej, ne panike, in ne poskušajte pač vse, kar je hitreje, preberite te deset čas za varčevanje lepotne nasvete in trike, ki bodo pomagali, da boste pripravljeni na Grozničav zjutraj:

1. Zamenjajte temelje in bronzer z obarvano kremo

Lahko združite dva delovna mesta v eno, z obarvano kremo, namesto ustanovitve in bronzer. Izberite odtenek, ki je nekoliko temnejši od vaše lastne kože ton, na hitro vam toplejši polt.

2. Ne preživijo preveč časa na vaših ustnicah

Lahko preživite starost na ustnicah s balzam za ustnice, premaz, šminke in sijaj. Prihranite čas in dobili vse-v-enem, več opravil izdelek. Poglej krog lepota števci in boste ugotovili, da lahko kupite vlaženje, barvanje balzami, ki so kot nalašč za tiste Grozničav zjutraj.

load...

3. Investirajte v kapo prho

Ko komaj imeli čas, sploh, da se pripraviš zjutraj, nato pa sušenje mokre lase, je zadnja stvar, ki jo želite, da se delaš. Najpreprostejša rešitev je, da kupite kapo tuš. To morda ne bo najbolj glamurozno videti pripomoček v vaši garderobi, vendar je prepričan, boste prihranili nekaj časa.

4. Uporaba suho šampon

Kot smo rekli, da ne želite mokre lase na zaseden zjutraj, tako da, če vaši lasje je videti malo mastna, uporabite suho šampon in da bo kmalu odpraviti. Če nimate suhi šampon, nato pa bo čiščenje prahu za dojenčke v prahu ne dela preveč.

5. Vlažijo, medtem ko tuš

Drug način, da izrežemo korak v vašem jutranjem lepotno rutino je vlaženje pod prho. Namesto tuš, suha in nato vlaženje, ki jih lahko uporabite pri prhanju losjon za telo in dobili dva delovna mesta storili, v polovičnem času.

load...

6. Ali nekaj krpice za roko

Vedno imajo nekateri ličila robčki za roko in na ta način lahko hitro popravi morebitne napake. So dobri za odstranjevanje koli ličila ali deodorant, ki bi lahko dobili v stik z oblačili tudi.

7. Ne izgubljajte časa za eyeliner

Eyeliner lahko zamudnega in dolgotrajen, tako da ga preskočite na obremenjenih zjutraj. Dva sloja maskare vam bo dala vse opredelitve in obseg, ki jih potrebujete.

8. Get jasno ličila vrečko

Za pospešitev iskanju, kar potrebujete, da se komplet vseh bistvenih in jih obdržati v posesti ličila vrečko. Tako boste lahko videli, kaj potrebujete, in se z njim ključavnica hitreje.

9. Naj bo vaš obrvi čisto in urejeno

Ne poskušajte in drobovja svoje obrvi, ko ste v naglici, da bo trajalo nekaj časa in se lahko enostavno spremeni v katastrofo. Imejte obrvi dobro urejenih, čeprav, samo to, če imate nekaj časa. Čistega obrvi ne samo izgleda dobro, vendar pa bo potrebno manj make-up, v dopoldanskem času preveč.

10. Naj bo preprosto

Lahko si lepa samo z najmanjšo možno mero ličila, tako da, ko je jutro vročičen eno, ne poskušajte in znova zaplete stvari. Če ste res v naglici, lahko pobegniti z le nekaj šminko in še vedno videti odlično

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti in triki za Grozničav zjutraj?

load...