10 uporabnih nasvetov o tem, kako narediti vaš modrček bolj udoben | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 uporabnih nasvetov o tem, kako narediti vaš modrček bolj udoben

10 uporabnih nasvetov o tem, kako narediti vaš modrček bolj udoben

Bras naredil čudovito delo vodenja stvari v mestu in jih je treba, da se počutite bolj udobno preveč, ko pa so pasovi naprej pada roke in podloženo začne kopati po tem, da je, ko nosiš modrc postane resnično bolečino. Dobro opremljena, dobra kakovost modrček, čeprav bi morala biti tako udobna, da boste komaj opazili, da ste ga nosiš. Berite naprej in izvedeli deset načinov, ki jih lahko naredite, da vaš nedrček počuti udobno, ves dan.

1. Ali vaš nedrčki pravilno nameščen

Ne samo domnevamo, da poznate svojo velikost nedrček in obdržati za nakup enake velikosti. Veliko žensk nosi napačno velikosti modrc, tako da ni čudno, da se počutijo neprijetno. Pojdi v trgovino, ki ponuja strokovno modrc opremljanje storitev in ne bojte se poskusiti na veliko različnih nedrčkov, dokler ne boste počutili popolnoma srečen.

2. Kupi najboljšo nedrčkov najdete

Ne gre za najcenejši modrček lahko našli bodisi zato, ker se bodo cenejšimi manj udobna in ne bo trajala, ne bodo obdržati svojo obliko zelo dolgo. Modrček je ena Spodnjice, da je res ni vredno poskusiti rešiti denar. Kupi najboljše tiste, ki si lahko privoščijo. Verjetno je bolje, da se še nekaj dražje nedrčki, kot veliko poceni tisti, v vaši omari.

load...

3. Mehčanje up modrček, preden ga nosite

Vedno dajo nedrček nekaj ročne opere, preden ste ga prvič, ali celo samo eno pranje oblačil, na hladnem okolju, v pralnem stroju. To bo pomagalo omehčal tkanino in jo narediti bolj prijetno prvih nekajkrat jo nosite. Poleg tega naenkrat, je priporočljivo ročno pranje nedrčkov, nato pa bodo trajala veliko dlje.

4. Ne nosite podloženo modrc, če morate

Ženske z večjim prsih lahko menijo, da potrebujejo podloženo modrc, če pa so manjši, potem ne smete. Podloženo nedrčki lahko veliko bolj neprijetno, zato poskusite modrček brez podloženo, ali z mehko podloženo, in videli, kako priti na z njim.

5. Bodite praktični

Poslastica, Čipkast nedrčkov videti božansko in se boste počutili odlično, vendar niso najbolj praktična izbira za vsakodnevno nošenje. Nihče ni verjetno videli modrček, ko ste v službi, tako da nosijo ravnina, udobno bombažno nedrček brez dodanih posladek. Morda bi bilo dolgočasno, vendar bo verjetno veliko bolj udobno.

load...

6. Lay off losjon za telo

Če se duši v losjon za telo, preden si dal svoj modrček na, nato koli modrc, ampak predvsem za dež modrček, je verjetno, da zdrsne in neprijetno. Odpustiti prašek in vlažilec okoli prsnega koša in hrbta, in modrc bo ostal, kjer mora biti.

7. Bend žice, da bi jih bolje prilegajo

Če ste načrt za vodenje modrček, ampak žice so začeli kopati leta, potem lahko vedno poskusite upogibanje žice, tako da so primerni oblike telesa bolj tesno. Najboljši način za to je, da se določijo nedrček proti rob mize, nato pa ga bend okoli roba mize na potrebno obliko.

8. Pad ven nedrček, da se prilega

Ni vse ženske imajo popolnoma simetrična prsi, tako da včasih, čeprav lahko modrček prilega eno dojko popolnoma, da je zelo malo verjetno, da bo ustrezal tudi tako zelo dobro. Morda boste morali vstaviti ploščico na eni strani, da bi modrček prilega na obeh dojk, in da bo sedel enakomerno po prsih.

9 Prilagodite trakove kot modrček nosi

Kot nedrček nosi, in dobi oprali več, bo izgubila nekaj svoje oblike in bo raztezajo. Ne pozabite, da boste verjetno morali zategniti jermene po nekaj mesecih obrabe obdržati modrc pravilno vgradnjo.

10. Uporaba modrc polnili če morate

Saj ni treba, da se stisniti v starem nedrček, če se vam zdi, da ste dal na malo dodatne teže. Lahko podaljša življenjsko dobo modrčka in da bo bolj udobna za nošenje z modrc polnili, ki povečajo dolžino trakov za vas.

Ali imate druge nasvete modrc za skupno rabo?

load...