10 zanimivih stvari, ki jih morate vedeti o ponarejenih trepalnicah in razširitvah trepalnic | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 zanimivih stvari, ki jih morate vedeti o ponarejenih trepalnicah in razširitvah trepalnic

10 zanimivih stvari, ki jih morate vedeti o ponarejenih trepalnicah in razširitvah trepalnic

Umetne trepalnice so bile približno za več kot sto let. Zgodovina pravi, da so bili prvi izumil filmski režiser DW Griffith leta 1916. Od takrat, ko so imeli svoje vzpone in padce in danes so spet v modi - daljše, močnejše in bolj vsestranski kot kdajkoli prej. Tukaj je deset stvari o lažnih trepalnic in trepalnic razširitve verjetno niso vedeli:

1. Oni iz minka

No, ne vsi, seveda, vendar kun je ena od treh glavnih materialov, ki se uporabljajo za ponaredek trepalnice in podaljšanje trepalnic, skupaj z sintetičnega filamenta in svile. Okoljevarstveniki bolje zapreti oči, ampak, da je grda, ali morda lepo, resnica, odvisno od zornega kota.

load...

2. Ni vsakdo lahko dobite bujen videz

Debelina vaših trepalnic razširitve bo odvisna od debeline in strukture svojih naravnih trepalnic. Torej, če je tvoje, je tanka in kratka, se bo trepalnico tehnik priporočam delni niz lažnih trepalnic, dodati debelino, ne pa celoten sklop, ki verjetno ne bo trajala.

3. Enotni lash vloga je stara 10 let

Uporaba razširitev trepalnic, enega po enega, je izumil v Južni Koreji pred približno desetimi leti. To traja nekaj časa, odobreno, vendar pa omogoča bolj trajno trepalnic. Če se med postopkom začnete občutek kakršno koli draženje ali neugodja v tvojih očeh, ne bodite tiho, da je lahko alergijska reakcija na lepilo.

load...

4. Lahko se trudim

V smislu, da je podaljšanje trepalnic zahtevajo pogosto vzdrževanje, da podaljšajo svoje življenje za vaše oči. To zahteva čas in denar - obisk vsake štiri, šest ali osem tednov tehnik, kot tudi trimestno vsoto za prvo uporabo.

5. Vendar pa prihranek časa na ličila

Če se profesionalno uporablja razširitev trepalnic vam ne bo treba izgubljati časa z maskaro vsak dan. Poleg tega, da niso samo dobro za posebne priložnosti - da ne bo videti smešno z razširitvami v pisarni. In nazadnje, se spomniš.

6. Preverite lepilo

Poskrbite, da bo lepilo vaš tehnik se uporablja za pritrditev razširitev trepalnic ne bo povzročilo alergijsko reakcijo - to so tvoje oči govorimo o, navsezadnje. To se naredi s preverjanjem obliž, kjer je lepilo dal na zaplato kože, da vidim, če bo koža reagira negativno.

7. Odmori Ukrepali

Tudi če si res radi svoje trepalnic razširitve in želijo, da se starajo z njimi, lahko moti s svojimi naravnimi, zato jih ne nosite ves čas. Tveganja vključujejo pile-up umazanije in bakterij, ki lahko povzročijo okužbe lasnih mešičkov, in aretirali rast vaših naravnih trepalnic.

8. Pojdite na strokovni

To bi moralo biti jasno, da do sedaj, vendar pa ga ponavljam - če želite najboljše rezultate in minimalno tveganje z razširitvami trepalnic, vlagati v strokovni uporabi s salonom, ki ima dober ugled za lažne prijave trepalnic. Če jih le želiš za posebne priložnosti, dobil pripravljen nabor in sledite navodilom za prijavo strogo.

9. Mascara prvi, ponaredek trepalnice drugi

Če se uporabi vaša pripravljen za obrabo Fake trepalnice sami, poskrbite, da boste najprej dal maskaro na svoje trepalnice. To bo lažje, če ste uporabo posameznih "polnilo" trepalnice. Če ste lepljenje celoten sklop, prikriti osnove z eyeliner ali temno senčilo za oči.

10. Odstrani nežno

Odstranjevanje lažnih trepalnic lahko stalo nekaj svojega, če ni narejeno pravilno. Prava pot je nežen način: dab poseben odstranjevalec ob vznožju ponarejenega trepalnic, štej do pet, dokler se ne zmehča lepilo, nato nežno potegnite iz enega konca. Če ste imeli posamezne trepalnice, uporaba klešč.

Katera je tvoja najljubša različnih lažnih trepalnic?

load...