11 nasvetov o tem, kako biti bolj samozavesten in čutiti čudovito (za ženske) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

11 nasvetov o tem, kako biti bolj samozavesten in čutiti čudovito (za ženske)

11 nasvetov o tem, kako biti bolj samozavesten in čutiti čudovito (za ženske)

1) Začnimo z osnovnimi... To je skriti, vendar pomemben nasvet, ki vam lahko pomagajo počutili čudovito in bolj samozavestni - nosite lepo spodnje perilo! Samo boste vedeli, kaj se skriva pod obleko, vendar je to srčkano dodatek - vaše perilo - bo takoj povečala svoj občutek "fabulousness"!

2) Ne zanemarimo za lip gloss. Da, lip gloss je vaš najboljši prijatelj, ko greš skozi vrata, tudi če ne nosijo nobenega drugega ličila. Lip gloss lahko zdi samo majhen detajl na prvi pogled, vendar je te male stvari, ki nas počutijo božansko! Ko pride ta "bleščeč sijaj", na ustnicah, je takoj dodaja čar in svežino na obrazu in lahko opazite, da takoj počutili čudovito!

3) Jej svojo najljubšo sladico. Ja, sliši čudno, ker bi si mislim, da bi to lahko vplivalo na vašo postavo, vem, vendar pa je pomemben psihološki trik tu - ko se zavestno razvajajte od časa do časa, boste opazili, da vaše lastne vrednosti in samospoštovanje bo rasla, zato bo vaš občutek fabulousness razširitev, kot dobro. Ja, vse se začne z majhnimi podrobnostmi, kot si razvajanje z nekaj okusno, zavestno in premišljeno, uživaš in uživati ​​v trenutku,... Ker si je vredno!

load...

4) Put na svojo najljubšo glasbo in ples, kot nihče ne gleda! Pravzaprav, če vam je doma sam - nihče ne bi gledal v vsakem primeru :), ampak ples in "zafrkava" ni le koristna za povečanje vaš občutek fabulousness, ampak tudi za izboljšanje vaše razpoloženje in občutek življenjskega užitek - ki je bistvena sestavina sreče.

5) Vaš najljubši parfum lahko se boste počutili bolj samozavestni in lepo čudovito! Eden izmed najlažjih stvari, ki jih lahko storite, da se počutijo neverjetno in privlačna se kar navadite dober parfum vsak dan. Najpomembnejši parfum nasvet je, da vonj vas navdihujejo, prosim vas in se boste počutili določen način - natančneje, naj bi se boste počutili čudovito takoj. Ko se to zgodi - ste pravkar našel "tisto"! (Mislim, da parfum :))

6) Osvetlite sveče, dajo na pomirjujoča glasba in uživajte čudovit obrok, ki ste ga pravkar kuhana predvsem zase ali za nekoga, ki ga ljubiš! (Če imate posebno osebo, lahko uživate v romantični obrok z soju sveč skupaj). In medtem ko so ustvarili to malo izkušenj za sebe prijetno (ali oba) poskušajo obvestila in bodite pozorni na občutek užitka vam prinaša. To bo dodal moči, da vaše občutke fabulousness! (Poskrbite le, da boste nadzor velikost obroka, ker želite, da se počutijo čudovito pred in po romantični večerji).

load...

7) Bodite dan "lepotni počitek" - na dan, ki bo v celoti posvečena vas - ko lahko naredite nekaj dobrega obrazne maske, manikuro in pedikuro, razvajanje sebe, uživati ​​okusno zdravo hrano, gledal film "po svojem srcu" v bistvu, samo delaš nekaj prijetno zase cel dan. Poskusite to odlagališče in boste videli svojo raven povečanja fabulousness.

8) Dober par čevljev lahko dodate zaupanje in da bi katera koli dama počutili čudovito! To je ok, da Razmetanje denar na veliko in celo pravljični par čevljev, od časa do časa, ker ko jih nosite - boste vedno čutiti in videti čudovito!

9) Smeh bo takoj se boste počutili odlično! Torej, si vzemite čas za gledanje smešne filme, preživeti nekaj časa z ljudmi, ki se boste smejali, ali pa samo nasmeh z neznanci med hojo po ulici. Vse te majhne stvari lahko dodate do vaše občutke zaupanja in fabulousness!

10) Jewels lahko se boste počutili lepo in čudovito. Ni važno, kaj nosiš, poskusite dodati lepe dragulje na vašo obleko - to bo povečalo vaš občutek ženskosti takoj, zaradi česar boste videti in občutek lepa, privlačna in očarljiva!

11) Tvoje prijateljice se boste počutili čudovito! Da, prijateljice in prijatelji na splošno so zakladi našega življenja in komunikacije z njimi lahko resnično počutimo čudovito! Torej, ne pozabite, da preživijo čas s prijatelji, se prepričajte, da je tam, ko te potrebujejo, in s svojo resnično in pristno prijateljstvo, da bi jih tudi počutim čudovito!

To je malo stvari v življenju, ki lahko se boste počutili lepi in samozavestni, da poskušajo najti tiste majhne užitke in "fabulousness ojačevalci", in ne pozabite, da jih v življenju pogosto, saj vas je vredno!

Upam, da so zgoraj navedeni nasveti so zanimive in koristne za vas. Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako se počutijo lepo in čudovito v razdelku komentarju spodaj.

Ostani vedno lepo in čudovito!

load...