11 nasvetov o tem, kako se znebiti britvičnih udarcev na nogah in bikini po britju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

11 nasvetov o tem, kako se znebiti britvičnih udarcev na nogah in bikini po britju

11 nasvetov o tem, kako se znebiti britvičnih udarcev na nogah in bikini po britju

Razor udarci niso samo grd in moteč, lahko tudi okužijo in povzročajo dodatne težave preveč. Območje bikini je najslabše, saj je koža tako občutljiva na tem področju. Če so britev izboklin problem za vas, potem preberite 11 nasvetov, kako se znebiti britev izboklin, hitro in preprosto:

1. Ne dvigni!

Naš prvi namig o tem, kako se znebiti britev izboklin na nogah in bikini je, da se prepreči nabiranje in praskanje. Oni ne bodo izginile, če boste obdržali obiranje na njih. Pustite jih, ali pa bodo le dobili več vneta in se lahko okuži.

2. Mečejo vse stare in zarjavele britvice, in vedno uporabljajte ostre britvico 

Stare, dolgočasno in zarjaveli britvice bo povzročilo britev udarec in jih je mogoče vključiti tudi v bakterijah, tako da bo povzročila okužbo. Vedno uporabljajte novo, ostro rezilo, ali, če uporabljate staro, sterilizacijo z nekaj alkohola pest, se prepričajte, da je čist.

load...

3. Uporaba ustreznega britje izdelek

Uporabite ustrezno kremo za britje, ki ima vlažilno sestavino v njej. Običajno milo ali gel za prhanje nima enakega učinka kot pravilno britje kreme, ki so namenjeni za mehčanje dlake in zmanjša draženje kože, ki britje lahko povzroči.

4. Nosite bombažne spodnje perilo

Če zrak ne more priti do vaše kože, potem bo britev izboklin samo še slabše. Nosite bombažno spodnje perilo, ki bo omogočil vaša koža na dihanje in znoj in bakterije se ujamejo in poslabša udarec.

5. Uporabi nekaj zdrobljenega do aspirin

Naslednji dober trik, kako se znebiti britev izboklin je, da uporabite nekaj zdrobljenih do aspirin. Simpatij do aspirin, ga zmešamo z vodo, da dobimo pasto in jo uporabljajo za prizadetem območju. Pustite ga delovati 5 - 10 minut in sperite enkrat s toplo vodo. Aspirin vsebuje salicilno kislino, ki pomaga, da odstranite odmrle kožne celice, ubija bakterije in očisti iz pore.

load...

6. Rose vodo ali zeleni čaj hladen obkladek

Hladen obkladek iz rose vode ali zelenega čaja je še en učinkovit način, da se znebite britev izboklin, bo to pomagalo blaži kožo in zmanjša vnetje, srbenje in rdečico. Namočite krpo v hladno narasla voda ali ohlajen zeleni čaj in ga uporablja na prizadetem območju za nekaj minut.

7. Uporaba nekaj aloe vera

Aloe vera je še en dober zdravljenje britev izboklin. Deluje kot antibakterijsko sredstvo in zmanjšuje vnetje, tako da je lahko dober način, da hitro znebiti za britve udarci. Se le prepričajte, da niste alergični na Aloe Vera, pred nanašanjem na kožo.

8. Ne britje vsak dan

Britje obstoječih bulice jih bo še dodatno draži in jih nikoli ne bodo izginile. Dajte jim priložnost, da se pozdravi, ki jih vsak dan ne britje. Britje vsak tretji dan, je verjetno najboljša možnost.

9. Uporaba neko blago toploto

Še en dober namig o tem, kako se znebiti britev izboklin na nogah in bikini je uporaba vroče obkladek na območju, ali pranje krpo, namočeno v topli vodi. Vročina bo pomagalo izbokline dol in bo tudi ubije off vse bakterije, ki lahko naredijo udarec videti slabše.

10. Piling kože, vendar ne preveč kruto 

Nežen piling prizadetega območja bo tudi pomagalo. Piling odstrani odmrle kožne celice in odprla vse zamašene pore. To bo hkrati pomagal znebiti obstoječih udarci in bi jim pomagali ustaviti, ki prihajajo nazaj.

11. Izprati z mrzlo vodo 

Eden od najpreprostejših načinov za ustavitev britev izboklin v obliki, ki se pojavljajo, je sperite območje s hladno vodo po britju. Ta zapre pore, tako dražila in bakterije, je manj verjetno, da bi dobili v.

Ali imate druge nasvete o tem, kako se znebiti britev izboklin na nogah in bikini po britju?

load...