12 lepotnih nasvetov iz modne revije v ozadju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

12 lepotnih nasvetov iz modne revije v ozadju

12 lepotnih nasvetov iz modne revije v ozadju

1) Kako ustvariti popolnejše iščejo ustnice? Mnoge ženske poskušajo izboljšati obliko svojih ustnic z orisom ustnice s temnim svinčnikom. Vendar je to pogosto lahko ogledate nenaravno in pretirana. "Backstage" Lepotni nasvet za popolnejših videti ustnice je poudariti in izpostaviti obliko ustnic, ki jih opisuje z belim svinčnikom namesto. Velja samo bel svinčnik okrog ustnic in to mešanico malo, da bi bilo videti bolj naravno. To bo videti veliko lepša kot z temno svinčnikom.

2) Različni načini uporabljati šminko. Na zakulisje modnih revij ličila umetnikov deluje izjemno hitro, saj morajo narediti tako veliko modelov, poglej Zanosan. Tu je lepota tip, ki se uporabljajo za ustvarjanje harmonično in lepo obraz ličila: so nanesite nekaj šminko na ustnicah modela, potem mešanica to isto šminko na jabolka licih in včasih, čeprav so lahko zelo rahlo jo uporablja na vekah modela in na nosu (vendar nos nekoliko tvegano, morate biti zelo lahka roko in vem, kaj delaš). Na ta način so ustvarili čudovito harmonijo na obrazu modela zelo hitro.

3) Naj modela lase off obrazu. Pri tem modela ličila, make-up umetnik uporablja kovinske sponke za lase, vendar jih potisnite v kartonsko kartico med sponko za lase, tako da se lahko pomaga ohranjati modela las off obraza in las ne dobili udrtine iz kovine. (Ker, ponavadi, ko pritisneš lase nazaj s sponko za lase, dobiš dent.)

load...

4) Stara šola ventilator. Zaradi hitro hitrosti med pripravo modni reviji, zakulisne ličila umetniki pogosto uporabljajo preprost ventilator. Ga uporabljajo za različne namene: za zelo hitro sušenje sveže uporablja tekoče črtalo za oči ali sveže pobarvane nohte sušenje modela... Lahko to Lepotni nasvet, se lahko izvajajo v našem vsakdanjem življenju.

5) fundacija trik. Maska zakulisje modne revije vedno poskuša ustvariti naraven in mladosten videz kože. Da bi dosegli lepa in naravna posledica uporablja svoje temelje samo na sredini obraza, nato pa je mešanica navzven. Če želite razsvetliti prostor pod vašimi očmi - poskusite izbrati korektor z roza podtonom.

6) Dark ustnico barva trik. Da bi temne barve ustnice videti moderno, lepo in madeže, kot so, ličila umetniki pogosto nagibajo k preskočite svinčnik za ustnice. Uporabljajo temno barvo šminke s čopičem in nato, mešanica robove. Če je barva pretemna, osušimo, dokler se ne začne videti kot madež ustnic.

load...

7) Rdeče ustnice je vedno trendovska. Da bi dosegli lep, vintage pridihom rdeče ustnice, najprej uporabite korektor okoli ustnic in nato uporabite dva odtenka rdeče: velja temnejša rdeča na sredini ustnice in uporabo lažji, srednje odtenek rdeče na zunanji strani. Lahko uporabite čopič za ustnice, za bolj opredeljeni videz ali pa samo madež ustnice s prstom za bolj "lahkotno" rezultat.

8) Transform barvo smetane zardevati. Če je barva vaših kremo blush presvetla, lahko bi bilo lažje - poskušali mešati s svetlobo, svetlo odtenek šminke na zadnji roki. Lahko uporabite svojo novo barvo tako na licih in na ustnicah. Backstage, ličila umetniki pogosto uporabljajo ta trik.

9) Dajte svojim očem sanjskega videz. Za mehkejši lash videz poskusite uporabiti dva odtenke maskara: velja rjavo maskaro na osnovi vaših trepalnic in uporabo črno maskaro samo na konice. To bo pomagalo poudariti konce trepalnice in bo vaše oči sanjskega videz.

10) Glamorous "sijajni" oči. Maska pogosto uporablja lip gloss na pokrovih modela za doseganje visoke sijaj oči učinek. Edina slaba stran te vrste make up, da to ne traja dolgo, ampak za fotografijo poganjki - to je odlična!

11) nevtraliziramo vašo naravno barvo ustnic. Poskusite združiti svoje temelje nad ustnicami, preden uporabi barvo ustnic, bo to pomagalo nevtralizira vašo naravno barvo ustnic in da končni rezultat videti res v senci, ki jo vidite v cevi za ustnice.

12) Eyeliner trik. Za mehkejše rezultat, maske pogosto nadomešča črn eyeliner z rjavo ali sivo eno. Daje manj dramatičen videz in je lahko bolj primerna za vsakodnevno ličila.

Upam, da vam je zdelo koristno. Kaj je vaš najljubši lepotni nasvet od zakulisju modnih revij? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v pripombah spodaj.

load...