12 nasvetov o tem, kako povečati glasnost v laseh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

12 nasvetov o tem, kako povečati glasnost v laseh

12 nasvetov o tem, kako povečati glasnost v laseh

1) Uporaba posebnih izdelkov za nego las.

Šampon lase z povečuje volumen šampon in nato nanesite balzam le na dolžino las, izogibanje korenine. Na ta način boste ohranili obseg bližini korenine las.

2) las poudarja.

Majhna količina blond (ali drugih) vrhuncev lahko daje iluzijo debelejše iščejo dlake in dodal, teksturo in dimenzijo, kar vaši lasje videti bolj obsežna.

3) Izogibajte se dva-v-enem izdelkov.

Izogibajte se pogosti uporabi dve ali drevo-v-enem izdelkov, saj te vrste izdelkov za nego las so nagnjeni k umirijo na vaše ključavnice, nered svoje mešičke in kar vaši lasje videti ravno.

load...

4) Uporaba Clarifying Shampoo 1 - 2 krat na mesec.

Ko smo uporabili pene za lase, razpršilci za lase, geli in druge vrste las izdelkov styling, stvari gradi na naših las, ki lahko naše ključavnice zdi mastna, ravna in dolgočasno. Uporaba razjasnitvi šampon, vsaj enkrat na mesec lahko pomaga odstraniti vse te vloge, obnovitev lesk in daje vaši lasje nov začetek.

5) Uporaba volumizing pene in razpršilci za lase.

Izogibajte se uporabi gela za lase, balzami in voski za lase, saj ti izdelki so nagnjeni k ravnimi lase in zato zmanjšanje glasnosti. Namesto tega uporabite razpršilci za lase in pene narejene posebej za Volumizing las.

load...

6) na glavo.

Namesto uporabe hairspray od vrha, pa glavo na glavo in nato, spray svoje ključavnice z njim; počakajte malo in slog lase kot običajno. Ta preprosta tip lahko pomaga dodati bistveno večji volumen za vaše lase.

7) Ne preobremenjujte las.

Izogibajte preobremenitev las z različnimi tretmaji za nego težkih las in izdelkov, ker bi jih bilo preveč težka in obteži las, zaradi česar so videti ravno in "volumeless". Namesto tega, sledite pravilo "manj je več", in uporabo le lahke formule teže za nego las, če želijo, da imajo večji volumen.

8) Nočni čas volumen las trik.

Naredite visok čop pred spanjem (izognejo preveč tesen, saj je boleče v privezu). Ko se zbudite, sprostite svoj čop in boste videli veliko več prostora za glavo, kot prej.

9) Kako Isfenirati?

Blow-suhe lase z glavo obrnjen na glavo, se gibljejo vaš blowdryer hitro, da se prepreči škoda toplote. Prav tako se prepričajte, da vedno Isfenirati v smeri povrhnjica, na ta način boste pomagali zapremo, ki bodo dodali več sijaj. Blow-sušenje las z glavo navzdol lahko dodate precejšen obseg za tanke išče las.

10) Prava frizuro in pričeska.

Dober frizuro (dolge ali kratke) lahko naredi veliko razliko v tem, kako izgleda vaše lase; Zato poskrbite, da greš za dober frizerski salon, kjer vam lahko svetuje, kako dodati volumen na vaše tip las.

Curling las lahko dodate tudi znatno količino za vaše ključavnice, ampak če imate radi ravno pričesko, poskusite uporabo nekaj volumizing mousse le na svojih korenin, da bi dobili večji volumen samo tam.

11) preprost način...

Enostaven namig, da dodate več prostora za las, da spremenite svojo ločitev. To je zelo hiter in enostaven način, da začasno, zapeljem na ravno iščejo dlake.

12) Suh šampon.

Izogibajte se vsak dan umivanju las, saj trakovi las iz naravnih olj, da vaše lasišče proizvaja več... Poskusite s suho šampon med vaše lase opere, bo pomagal znebiti mastne občutek in dodati več volumna za vaše ključavnice.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako dodati volumen za vaše lase? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...